Det började igår. Hon hade varit lite små hängig hela dagen men inte varm vad jag tänkt på, sen efter vi badat henne så lindade jag in henne i hennes täcke och låg med henne i sängen, hon var jätte stilla och gnällde inte eller något (vilket hon brukar göra om man lägger ner henne) och somnade. Sen när jag skulle väcka henne för att smörja in henne och sätta på pyjamas så kände jag hur varm hon var. Jag tog tempen och hon hade 39,3. Det är faktiskt första gången hon har feber, och man märker hur hängig hon är, stackars liten!
Imorse när jag tog tempen så hade den sjunkit till 38,2 men nu ligger den på 39,2 igen.. så gav henne en supp. Asså måste bara säga de! Gud va svårt det är att sätta in en supp haha! Den blir varm och börjar smälta direkt när man nuddar huden så man måste snabbt in och det är inte det lättaste haha!
Men just nu ligger vi och slappar framför tvn och ska nog fortsätta med de hela dagen.

Bild från igår #mammashjärta#bebis#ungmamma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blir iris 8 månader, och hon utvecklas bara mer och mer, helt sjukt vad mycket som hänt på 8 månader.


Saker som hänt denna månad:

1. Fick sin första tand (har fått 2 tänder)

2. Hon har börjat stå i krypställning, men inte börjat krypa än

3. Hon kan dricka själv

Likes

Comments

I onsdags gjorde jag min 2a tatuering, dock är den inte helt klar och så får det vara till efter sommaren någon gång.
I alla fall idag är det fredag som jag har längtat! Älskar fredagar! Och hörni jag har helt glömt bort att berätta att jag kör sockerfri månad, och det är så jobbigt men så värt då jag verkligen ser skillnad, även fast den e en otroligt liten skillnad så blir jag så motiverad. Det är därför jag fortsätter haha.. Såg dock världens godaste grej igår!! Chokladbollsrulle med havrebollsfyllning!! (Det vattnas i min mun).
Det är det första jag ska äta när sockerfria månaden är över!

Likes

Comments

Idag har vi bara haft en lugn dag hemma, som typ alla andra dagar haha! Nej men kan vara skönt att inte ha något planerat ibland. Lite update - Iris 2a tand har kommit fram nu så hon har 2 tänder där nere, så himla gulligt! Små men sylvassa!
Men hörni jag funderar på att söka till unga mammor, men är typ osäker om jag ska det eller inte.. beslutsångest.. hade varit en rolig grej liksom.
Men är det någon som vet om ens partner måste vara med eller om man kan vara ensam trots att man har ett förhållande? För min kille vill inte vara med, men får typ tvinga han annars haha!

Men det var allt som jag hade på hjärtat just nu faktiskt, och har inte tagit några nya bilder heller! Dåligt av mig.

Likes

Comments

Förra veckan så tittade hennes lilla tand fram, asså som jag har väntat haha. Blev helt överlycklig, förstår inte hur man kan bli de över att ens barn får en tand men tydligen kan man de hah.
Hon har varit extremt gnällig, antagligen för att det har kliat och gjort ont.

Bilder från igår när vi var och handlade. En överlycklig tjej som fick åka vagn för första gången. #sötaste#bebis

Likes

Comments

Idag blir Iris 7 månader. Jag kan inte förstå att det gått så långt tid sen hon föddes. Det har hänt väldigt mycket saker den här månader faktiskt, mer än dom andra månaderna som varit.

Saker som hänt denna månad:

1. Börjat äta vanlig mat, och börjat få lite mer rutiner

2. Hon har börjat "snurra runt" dock inte börjar krypa än men hon snurrar runt

3. Hon har börjat vända sig hela tiden när man har henne på skötbordet, det har blivit en utmaning att byta blöja på henne haha

4. Hon har börjat bli medveten om att vi kan försvinna och har blivit ledsen flera gånger när vi lämnat henne när vi ska iväg

5. Hon har lärt sig att sätta in nappen i munnen själv

6. Hon har börjat älska lappar som finns på filtar och gosedjur, hon tycker dom är mer intressanta än själva saken

7. Hon har börjat bli mer medveten om allt runtomkring och är helt med nu jämfört med förut

8. Hon har bytt favorit sovställning, nu är det sova på mage som gäller

Likes

Comments

Idag 09:30 lämnade min hund denna värld. Det har varit tungt och jobbigt och är såklart fortfarande de. Kommer nog inte uppdatera något förrän på Söndag då Iris fyller 7 månader. Hoppas ni förstår och har överseende.

Likes

Comments

Igår var de påsk, vi åt god mat och hade det trevligt. Åt dock så himla mycket kakor och onyttigheter så vaknade inatt av att jag mådde så äckligt illa! Haha. Och jag brukar ändå äta mycket när jag väl äter, äter inte 1 bulle utan äter 4 bullar, finns inge stopp haha. Men tack och lov spydde jag inte, avskyr att spy.
Men men.. Idag har jag trots mitt illamående inatt ätit massa onyttigt.. Äh man lever väl bara på denna jord gång eller hur?
Men ha en bra kväll!

Likes

Comments

Jag vet inte om jag skrivit tidigare om att hon börjat sova i egen säng? Men i alla fall så har hon de, sedan 2 veckor tillbaka ungefär. Det har funkar bra tills nu. Helt katastrof. Hon har verkligen gråtit av förtvivlan när jag lagt ner henne, hon har verkligen varit jätte ledsen! Det är ett gråt jag inte känner igen, känns nästan som att hon gråter för sitt liv. Och jag som mamma blir såklart helt förtvivlad och undrar varför hon helt plötsligt från att ha sovit i egen säng och det har gått jätte bra till att verkligen inte alls kunna sova själv.

Jag tror att hon behöver närhet. För så fort jag lägger henne bredvid mig och ger henne tutten så blir hon jätte lugn. Hon är i en sån period just nu då hon upptäcker och får alla möjliga intryck utifrån. Och jag tror hon drömmer mardrömmar ibland för hon kan verkligen få total panik ibland. Jag får helt enkelt bara ta de som de är. Jag tänker inte låta henne ligga i panik i sin säng, utan det är för mig helt självklart att hon ska få ligga bredvid mig.
Kände att jag bara behövde skriva av mig då jag känner mig splittrad och det känns som att jag alltid gör fel. Och så är jag väldigt trött, då jag sovit jätte dåligt dom senaste dagarna..

Likes

Comments