Idag gick jag ner på 2 siffriga och kan inte fatta att det bara är ca 3 månader (!!) kvar tills bebis kommer! Helt sjukt. Tiden går verkligen så snabbt nu och glömmer ibland bort vilken vecka jag är i, har inte lika stor koll som jag hade förra graviditeten. Men läser i gravidappen varje nsdag när jag går in i en ny vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är det 2018, och detta år har faktiskt gått väldigt snabbt.
Jag är som vanligt dålig på att uppdatera men är nu i v.24 och har börjat få världens sammandragningar ... ibland gör de nästan lite ont och känns väldigt obehagligt. Hoppas bara inte att det börjar göra riktigt ont för då ger jag upp. Är som sagt ”bara” i v.24 och har väldigt lång tid kvar så känns jobbigt att behöva få jobba symptom såhär tidigt.
På måndag går jag i alla fall in i v.25 och tiden går ändå förvånansvärt fort!

Likes

Comments

Jag är så förväntansfull inför bebis ankomst! Jag är spänd för hur allt ska bli och så nyfiken på hur Iris kommer ta detta. Kommer hon förstå vem det är? Kommer hon bli svartsjuk och avsky bebisen? Jag är mest rädd för att inte räcka till, jag vet ju hur trött jag var med Iris när hon väckte mig hela nätterna. Och nu ska jag vakna hela nätterna igen + ta hand om en sprallig tjej. Och det som gör det jobbigare är att jag inte heller kan förklara för henne så hon förstår.
Men jag tror samtidigt att hon kommer ta det väldigt bra. Jag längtar så mycket tills lillasyster/lillebror är här!

Likes

Comments

Idag har 50% av graviditeten passerat. Brukade gå in i ny vecka på fredagar men det blev ändrat till onsdagar. Var beräknad den 25/4 men blev flyttar till 24/4.
Just nu mår jag faktiskt bra, kan dock känna av sammandragningar rätt ofta, och ännu mer då jag anstränger mig.
Mitt illamående är tack och lov över och har inte spytt på jätte länge vilket är jätte skönt!
Ska försöka uppdatera oftare nu.
Känns som att tiden flyger förbi, och snart är vår lilla skatt ute med oss!

Likes

Comments

Idag var vi på ultraljud och fick se den lille, så underbart varje gång!
Och det kommer bli en ....... överraskning vad de blir!! Haha, oavsett vad det blir så kommer man såklart bli glad, men en liten kille hade jag gärna velat ha.

Likes

Comments

Jahapp.. En av de värsta sakerna har vi utsatts för. Nu är jag tack och lov frisk men är helt slut i kroppen. Hela söndag natten var jag uppe på toan och spydde. Sebbe har också varit dålig men iris har tack och lov inte åkt på de, inte än iallafall. Hoppas verkligen att hon slipper!

Likes

Comments

Jahapp då var de dax för vabb igen.. iris hade börjat bli lite små sjuk och jag var redan förkyld, men sen igår märkte jag att hon började bli hes, men tänkte att de kunde va för att hon började bli förkyld, så tänkte inte mer på de.
Vi gick och la oss och vid 9 vaknar hon och är jätte ledsen och man hör att det rasslar i halsen och att hon har svårt att andas. Då var det bara att gå upp med henne och öppna fönstret och låta henne andas in lite frisk luft. Vi försökte sova men hon vaknade till och från och hade väldigt svårt att andas. Så klockan 1 bestämmer vi oss för att åka in. När vi väl kom fram dit så var allt "bra". För hon hade haft chans att andas frisk luft hela vägen dit. Vi åkte hem och nu är klockan halv 5 och hon är lite bättre men har fortfarande feber och är hängig.
Den här dagen har varit jobbig, när man själv är sjuk och dessutom gravid så vill man inget annat än att vila, men i de här läget får man lägga sig själv åt sidan och bry sig om sitt barn.
Känns som det alltid är något. Man hinner aldrig njuta innan något händer.
Men snart ska jag i alla fall ta en promenad med iris till affären så hon får lite frisk luft.

Likes

Comments

Jag har nog inte berättat att för typ 2 veckor sedan så var vi på sjukhuset och var där konstant i ca 1 vecka. Hon hade nämligen extremt ont i nacken och läkarna förstod inte varför så hon fick göra röntgen, ryggmärgs prov och magnetröntgen. Men inget visade något så det var alltså en vanlig nackspärr. Men hon hade så extremt ont där i början så man kunde verkligen inte tro att det "bara" var en nackspärr. Iris var i alla fall borta från förskolan i 2 veckor. Och hon har endast gått i några dagar och nu är hon sjuk. Förkylning är något man aldrig kommer undan, känns som man ständigt är sjuk...
Får hoppas att hon blir bra snabbt så att hon kan återgå till förskolan och jag till jobbet.

Bild från sjukhuset .

Likes

Comments

I april blir Iris storasyster!♡

Likes

Comments

Igår var Iris första dag på dagis ensam. Det har gått superbra både igår och idag, lite gnäll vid vilan men annars ingenting. Är så glad och känner en stor lättnad att allt gått och går så bra!

Likes

Comments