Idag har vi bara varit hemma. Ibland är det så skönt att inte ha något att göra, bara vara hemma liksom. Och det som är skönast och mysigast med helgerna är att Sebbe är hemma, så vi kan vara hela familjen och jag kan ha någorlunda "egentid". Med egentid menar jag att få duscha i lugn och ro, och få äta frukost utan att behöva sitta med henne i famnen samtidigt som jag ska försöka bre en macka. Man tar verkligen alla dom sakerna gör givet annars. Innan hon kom så uppskattade jag inte alls de så mycket som jag gör nu. Igår fick jag äntligen tid för att klippa tånaglarna haha. Låter sjukt men så är det. Och hon har börjat bli så mammig den senaste tiden så ibland duger ingenting annat än mammas famn. Vilket är mysigt men ibland även påfrestande.
Imorgon är det redan söndag och helgen går så jobbigt snabbt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blir Iris 1 månad gammal, helt sjukt vad tiden går snabbt!? Stanna tiden!

Likes

Comments

Ja jag kanske är lite efter, men nu efter dom gjort om tågen asså allt är ju så mycket bättre! Det finns uttag så man kan ladda telefonen i princip överallt så det där med att springa genom halva tåget för att hitta ett uttag där ingen sitter kommer typ aldrig hända igen. Och då har dom mer öppna ytor och platser där rullstols och barnvagns personer får plats. Och även så har dom satt upp skyltar för där äldre människor och gravida ska sitta. Så sjukt bra! Jag gillar verkligen dom nya tågen!

Likes

Comments

Asså ni förstår inte hur virrig jag blivit! Igår när jag letade efter mitt mobilskal som jag har bankkortet i (ja jag har det i ett mobilskal haha) så var det helt försvunnet, jag slängde ut allt ur skötväskan utan resultat. Sen när jag försökte tänka efter när jag använde det sist (efter lååång tid) så kom jag på att jag kan ha lagt den i min andra vinterjacka, och där låg den.
Och imorse när jag skulle åka iväg till mina föräldrar (landet) så hittade jag inte mina nycklar. Jag har fortfarande inte hittat dom, och jag kan verkligen inte komma på V A R T jag lagt dom .. Så nu har jag hela vägen till mina föräldrar tänkt och mått dåligt över att jag inte vet vart dom är.
Jag har verkligen blivit sååå virrig.

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag inte visat Iris ansikte på någon bild då jag ännu inte bestämt om jag vill "blotta" ut henne. Av den anledningen att jag inte vet vilka som läser min blogg, vill liksom "skydda" henne. Men har inte helt bestämt mig än.

Likes

Comments

Idag var jag för första gången på Mall of Scandinavia och det var ju verkligen såå stort och dom hade verkligen alla affärer. Men min första tanke var "jobbar inte folk?" Tydligen inte. Men det var en mysig dag och det var skönt att inte bara vara hemma. Iris sov nästan genom hela dagen, förutom när jag väckte henne när vi skulle äta för att amma henne. Mitt bröst började göra för ont och jag kände hur spänt det var. Kan säga att hon var inte nöjd över att jag väckte henne haha.
Åt världens godaste carbonara på vapiano, ska definitivt äta där fler gånger!

Likes

Comments

Idag firade vi mig hemma hos mina föräldrar och det var super mysigt och god mat!
Hade satt på iris jätte fina kläder men när vi kom hem till mina föräldrar så hade hon kissat ner dom.
Sen en stund innan vi skulle åka hem så sket hon och det åkte upp på ryggen så det kom bajs över hela bodyn och byxorna. Så då var det bara att byta igen hehe. Tur att man hade så många ombyten med så man kunde byta på henne.

Likes

Comments

Idag är sista dagen som 19 åring. För imorgon fyller jag 20 år!
Jag tycker 20 låter så gammalt haha. Vill hellre vara 19 år. Kommer ihåg när man var yngre och tyckte att 20 åringar var såå stora och mogna. Och nu när man själv (snart) är 20 år så märker man hur fel man hade haha!

Idag har vi i alla fall firat mig lite smått för sebbes familj. Jätte mysigt!
Och imorgon bär det av till föräldrarna för att fira mig.

Likes

Comments

Idag blir hon 3 veckor gammal, och man ser verkligen på henne att hon börjar bli "äldre" eller vad man ska säga haha. Man ser tydligare nu vem hon liknar osv. Trots att hon sover så dåligt på nätterna och är så extremt påfrestande ibland så kan jag inte annat än älska henne. Jag kan liksom inte bli sur på henne.
Snart är hon 1 månad och hon börjar redan nästan växa ur sina kläder. Det går verkligen alldeles för snabbt!

Likes

Comments

Inatt sov hon dåligt igen. Hon var vaken i princip hela natten från 12-06. Jag vet inte vad som hänt då hon inte alls sovit såhär dåligt dom andra dagarna, det är något som börjat nu. Jag hoppas att kommande natt blir bättre då jag är så sjukt trött så det finns inte. Och ja jag känner att dom senaste inläggen är jätte deppiga och innehåller i princip bara klagomål. Men som sagt allt är inte en dans på rosor, så det är bra att det inte bara är muntra inlägg hela tiden.

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments