Idag fick hon provsmaka lite banan, hon var verkligen jätte skeptisk till en början men sen började hon le och "smaska", jätte gulligt haha.
Köpte 3 blöjor idag för att hon kissade igenom sin 2 blöja idag för att den är för liten. När man byter storlek på kläder eller blöjor det är då man märker hur stor hon börjar bli. Min lilla prinsessa!
Tyvärr tog jag ingen bild när hon åt banan men det får bli en bild nästa gång kanske.

Likes

Comments

Idag fick hon prova smaka lite honungsmelon. Hon gillade inte det till en början men andra skeden var rätt okej, eller det såg så ut i alla fall haha. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska ge henne då jag är rädd att ge saker som inte är bra. Men ska väl börja med lite standard saker som frukt och sånt. Och såklart ger jag inte henne hela bitar, utan endast lite "saft" från frukten.

Såhär såg hennes min ut efter att hon fått provsmaka lite haha

Likes

Comments

Hjälp vad de va "länge" sen jag bloggade. Har inte haft någon ork eller lust att göra det. Vill så gärna lägga upp massa bilder som jag tagit, men har inte haft någon inspiration till att fota, vet inte vad jag ska fota.~

I alla fall. I Torsdags var vi på Huddinge sjukhus för att Iris inte bajsat på 9 dagar. Så dom kände lite på hennes mage och så fick hon lavemang och det gjorde susen. Haha. Så skönt att hon äntligen fick bajsa! Kan ni fatta 9 dagar utan att ha bajsat! Hemskt. Hon hade extremt spänd mage när vi kom in och så fort hon bajsat så var magen "borta".
Nu ska vi fortsätta vila, för jag är så trött!

I lördags satt hon i barnstol för första gången.

Likes

Comments

Vissa dagar så tänker jag mycket på hur jag ser ut. Kroppen ändras otroligt mycket efter en graviditet och jag kan ibland titta tillbaka på gamla bilder och undra hur jag kunde tycka att jag var tjock, jag var ju en liten räka hah.
Vissa dagar känner jag - men vadå jag har fött barn inte konstigt att jag ser ut som jag gör, jag har ju fött barn! Och andra dagar så känner jag mig så sjukt nere bara för att jag ser ut som jag gör. Det är verkligen upp och ner hela tiden. Och så får det vara. Men försöker att acceptera hur jag ser ut just nu och istället försöka göra något åt det vilket jag gör! Jag har börjat gymma 4 dagar i veckan och det känns helt okej. Men som sagt blir man någonsin nöjd?

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp av att Iris låg på mage och pratade, vet inte hur hon lyckades vända sig från rygg till mage. Som tur så vaknade jag direkt så jag hade koll på henne. Har ju fått olika nojjor tex att hon ska hamna på mage och inte få någon luft och att jag inte vaknar.. Har massa saker jag är orolig för som egentligen är helt onödigt att oroa sig för.
Idag har vi bara varit hemma, har ringt BVC men dom ringer aldrig upp mig så får försöka ringa dom igen. Iris har inte bajsat på typ 1 vecka och hon har gråtit till och från och man har märkt att hon har ont. Hon pruttar en HEL del asså verkligen hela tiden. Det är sjukt haha.
Men vi har provat allt på henne, massera mage, pysventil och dra upp benen mot magen, men inget har hjälpt. Så måste verkligen få tag på BVC så dom kan säga vad jag ska göra, för man känner sig så hjälplös när hon har ont.

Likes

Comments

View tracker

Dom senaste nätterna den här veckan har varit så påfrestande. Iris har vägrat nappen och har velat använda mig som napp istället. Det har resulterat i att jag inte sovit någonting i princip. Ni vet när man är som tröttast och verkligen inte vill något annat än att sova, just då sätter hon igång och gråter. Jag vet inte varför hon blivit såhär men det är väl vara en fas (hoppas jag) som snart är över.
Nu är klockan 11:07 och vi skulle egentligen upp vid 10:00 men jag kände att jag verkligen inte orkade! Så jag sov vidare istället. Jag är skit trött men hoppas att dagen blir bra ändå!

Likes

Comments

Igår skulle jag försöka få henne att somna i egen säng, det gick sådär hon grät och höll på i ungefär en timme tänkte ge upp först men hon somnade tillslut. Sen efter ett tag så vaknar hon och gråter och då bad jag Sebbe lägga henne bredvid mig då han fortfarande var vaken. Sen fick hon sova i vår säng resten av natten haha. Känns som att hon aldrig kommer sova i egen säng haha..

En gammal bild på Iris i hennes för stora klänning och alldeles för stora strumpbyxor haha!

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort något speciellt mer än att köra kyl- och frys till mina föräldrar. Jag tänkte gymma idag. Men kände att jag inte orkade, så det får bli någon annan dag.
Har märkt den senaste tiden att Iris sover så sjukt dåligt. Hon sover "ytligt" och så fort jag rör mig lite så vaknar hon. Därför har jag tänkt på om det kanske skulle vara bättre för både henne och mig att hon får sova i sin egen säng. Det känns lite jobbigt på ett sätt då hon måste ha täcke och jag är så nojig för att hon ska få täcket över ansiktet och inte få någon luft.
Det känns liksom som att jag har mer koll när hon sover bredvid mig i sängen, men det funkar ju liksom inte längre.
Jag vet att det kommer sluta med att när hon vaknar inatt och jag ska amma henne så kommer hon få ligga kvar bredvid mig ändå. Så har det slutat alla andra gånger som jag försökt ha henne i egen säng haha.
Men det kanske går bättre nu då hon är lite större nu. Får uppdatera imorgon hur det har gått!

Finaste Iris i sitt babynest som tyvärr börjar bli för litet!

Likes

Comments

All denna snö varför kunde den inte finnas på julafton? Det var så lite julstämning då så det kändes inte ens som julafton! Förstår mig inte på vädret. Hoppas det inte snöar något mer nu, det räcker med den snö som är nu.
I alla fall. Idag ska vi köra kylskåp till mina föräldrar. Och det här vädret gör det inte lätt! (Kunde inte valt en sämre dag haha)
Här får ni en bild på inpackade Iris. Behövs mycket kläder nu för att inte frysa.

Likes

Comments

Första nyåret för lilla Iris. Det har varit en trevlig kväll, med god mat och Bingolotto.
När vi skulle gå ut och smälla raketer så såg vi att det regnade ute, så jag letade efter min regnjacka och Sebbe letade efter regnskyddet till vagnen. Sen när vi kommer ut så har det slutat regna. Hahaha så himla typiskt!

Likes

Comments