Jahapp.. En av de värsta sakerna har vi utsatts för. Nu är jag tack och lov frisk men är helt slut i kroppen. Hela söndag natten var jag uppe på toan och spydde. Sebbe har också varit dålig men iris har tack och lov inte åkt på de, inte än iallafall. Hoppas verkligen att hon slipper!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jahapp då var de dax för vabb igen.. iris hade börjat bli lite små sjuk och jag var redan förkyld, men sen igår märkte jag att hon började bli hes, men tänkte att de kunde va för att hon började bli förkyld, så tänkte inte mer på de.
Vi gick och la oss och vid 9 vaknar hon och är jätte ledsen och man hör att det rasslar i halsen och att hon har svårt att andas. Då var det bara att gå upp med henne och öppna fönstret och låta henne andas in lite frisk luft. Vi försökte sova men hon vaknade till och från och hade väldigt svårt att andas. Så klockan 1 bestämmer vi oss för att åka in. När vi väl kom fram dit så var allt "bra". För hon hade haft chans att andas frisk luft hela vägen dit. Vi åkte hem och nu är klockan halv 5 och hon är lite bättre men har fortfarande feber och är hängig.
Den här dagen har varit jobbig, när man själv är sjuk och dessutom gravid så vill man inget annat än att vila, men i de här läget får man lägga sig själv åt sidan och bry sig om sitt barn.
Känns som det alltid är något. Man hinner aldrig njuta innan något händer.
Men snart ska jag i alla fall ta en promenad med iris till affären så hon får lite frisk luft.

Likes

Comments

Jag har nog inte berättat att för typ 2 veckor sedan så var vi på sjukhuset och var där konstant i ca 1 vecka. Hon hade nämligen extremt ont i nacken och läkarna förstod inte varför så hon fick göra röntgen, ryggmärgs prov och magnetröntgen. Men inget visade något så det var alltså en vanlig nackspärr. Men hon hade så extremt ont där i början så man kunde verkligen inte tro att det "bara" var en nackspärr. Iris var i alla fall borta från förskolan i 2 veckor. Och hon har endast gått i några dagar och nu är hon sjuk. Förkylning är något man aldrig kommer undan, känns som man ständigt är sjuk...
Får hoppas att hon blir bra snabbt så att hon kan återgå till förskolan och jag till jobbet.

Bild från sjukhuset .

Likes

Comments

I april blir Iris storasyster!♡

Likes

Comments

Igår var Iris första dag på dagis ensam. Det har gått superbra både igår och idag, lite gnäll vid vilan men annars ingenting. Är så glad och känner en stor lättnad att allt gått och går så bra!

Likes

Comments

Imorgon gäller de! Imorgon börjar min lilla tjej dagis. Asså är så nervös, känns som det är min första dag i skolan Hahha! Är så nervös för hur pedagogerna kommer vara och behandla mig och iris och om folk kommer vara dömande för att jag är "ung".
Men jag tror att det kommer gå super bra ändå. Vi kommer ha inskolning i 3 dagar.

Min lilla tjej börjar bli så stor!!

Här är en bild från idag när jag provade cykla lite med Iris. För kommer börja cykla till dagis sen. Det var typ svårt att cykla med henne på haha. Och är så rädd att ramla med henne. Men tror det är en vane sak.

Likes

Comments

Idag fyller mitt allt 1 år. Den vackraste tjejen på denna jord blev jag välsignad med. Är så tacksam för all glädje och skratt du ger mig och jag är så glad att du finns! Jag älskar dig Iris ♡

Likes

Comments

Helt sjukt! Idag är det 16 dagar tills Iris börjar dagis! Hon är ju så liten hur ska det här gå!? Nej men det kommer nog gå super bra, men det känns så jobbigt att lämna bort henne till någon annan, att lämna bort det finaste man har.

De 2 sakerna jag tycker är jobbigast är :
1. Att hon inte kan gå
2. Att hon inte kan prata

Och att gå är mest för hennes egen skull, att hon ska kunna röra och leka fullt ut. Och att prata är en fördel för mig för då skulle hon kunnat berätta om något var fel. Är så orolig att någon ska missköta sig och behandla iris dåligt osv..
Och att behöva gå när hon gråter, asså mitt mamma hjärta kommer gå i tusen bitar!

Här är några mobil bilder på Iris från imorse.

Likes

Comments

11 månader. Helt sjukt! Om 1 månad blir hos 1 år!! Kan inte förstå att det snart gått ett år sedan hon kom till världen.

Under denna månad har hon :

- Börjat stå upp en lång stund
- Börjat kunna öppna dörrar (inte stängda dörrar såklart)
- Börjat gå mellan möbler
- Båda framtänderna har kommit fram
- Och hon har fått världens humör! Är det något hon inte vill eller inte tycker om då visar hon det

Likes

Comments

Idag blir lilltjejen 10 månader och asså man ser verkligen hur stor hon börjar bli! Det är jobbigt att det går så snabbt men samtidigt så himla spännande och jag ser verkligen fram emot att få se Iris växa upp, och få vara där vid hennes sida i alla lägen.

Det som hänt under denna månad :

1. Började resa sig upp mot spjälsängen och upp på stolar, bord osv.
2. Började även gå längst möblerna.

Likes

Comments