Hej där ute, undrar vem just du är... du som vill läsa om mig och mina äventyr? För det är vad mitt liv är tycker jag, ett långt äventyr. En magisk resa som jag anser mig jädrans lyckligt lottad att ha hamnat på.

Jag har varit på resande fot så länge jag kan minnas, aldrig känt ro på en fast plats under någon längre period så för tre år sedan tog jag beslutet att konstant leva ur en resväska (eller tre). Jag reser jorden runt, bor på ett kryssningsskepp och säljer konst som profession.

Hur hamnade jag här? Jag vet inte riktigt, en ständig lust om att vilja se mer, veta mest och alltid ha nya utmaningar? Kanske var det därför. Kanske var det här meningen från början? Jag älskar det och några fler år på havet blir det nog.

Jag tänkte öppna ett litet fönster till mitt liv. Välkommen att kika in! Jag tänkte visa vart jag är, vart jag har varit, jag tänkte berätta de mest fascinerande historierna jag har på lager om allt från konst till skeppsdrama men också om mig, det faktum att jag ibland behöver ventilera om saker som man tyvärr aldrig kan rymma ifrån oavsett hur långt man flyr.

Vem du än är - tack för din tid! Av så många saker du kunde göra just nu så valde du att ge några minuter till mig - jag uppskattar dig!

Ha en underbar dag!

Likes

Comments