​Får alltid frågor kring hur jag sköter mitt hår #thickhairprobles så jag måste tipsa er om Kerastase! Hela gröna serien (Therapiste) e för riktigt skadat och överbehandlat hår är grym o just inpackningen är värd varenda krona!! I början använde jag denna en gång/veckan och man får synligt resultat speciellt efter 2-3 gånger. Nu använder jag denna bara när jag känner att mitt hår behöver extra vård. Bra för tjockt hår som har en tendens att bli torrt. Personligen sover jag med min hårinpackning över natten vilket inte behövs men det e så jag alltid gjort och sköljer sen ut det med iskallt vatten när jag vaknat. Använd sen dina andra standard produkter o låt håret sen självtorka. Du har hår som sammet! Den rosa serien ( Fluidealiste ) är för att motverka frissigt hår. Har inte hunnit testa den själv än men mina systrar har och de gillar den! Xxxx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag älskar lila toner i ögonskuggor, framförallt använder jag det på tjejer med gröna/hazel färgade ögon! Sminkningen på bilden är skapad med hjälp av Carly Bybels palette.

Personligen så skiftar mina ögon i färg. De kan gå från att lysa gröna när jag är riktigt lycklig, till hazel och till nästan svarta när jag är riktigt arg.


Produkter använda:

Makeupstore Primer
YSL Foundation Le Teint Touche Eclat *BD60
Makeup store Cover All Mix
Laura Mercier Translucent Powder
MAC Fix Plus
MAC Bronzing Powder *Golden
Maybelline Gel Liner Lasting Drama
L'Oreal Volume Million Lashes Mascara
Ardelle Lashs *105 DEMI
Gerard Cosmetics Lipliner *Underground
Gerard Cosmetics Liquid Lipstick *Skinny Dip

Likes

Comments

När min tiger Biggie var bebek, innan han blev mamis stora monster.

Likes

Comments

Couture Collection: Mycket olivgrönt, päls, nät och läder.

Mycket inspiration på endast 3 outfits, detta är det enda jag älskar från visningen. Detta är outfits jag själv hade haft på mig. Det återkommande bältet i visningen som vi ser matcha pälsjackan på 3dje bilden tycker jag dock inte om.

Jag gillar inte stenarna som dekorerar kroppsstrumpan här nere till vänster. Detta gör att det ser billigt ut. Utan denna detaljen så är outfiten mäktig. Kjolen till höger är oliv/brun och reptil, to die for. Jag gillar inte hur kjolen har stylats, den gråaktiga skjortan ser missfärgad ut och drar ner hela outfiten. En skjorta i oversize modell ser redan avslappnad och slarvig ut vilket kan vara snyggt, men kör då på en fresh vit för att balansera ut intrycket. Hade dock själv kört på en enkel svart polotröja (som är ett nyckel plagg i min garderob) för att låta kjolen få den uppmärksamhet som den förtjänar men endå hålla det elegant och lyxigt. Hade även kastat skorna som är en röd tråd i kollektionen ( se bältet på outfit uppe till höger).

Ready-to-wear Collection:

Likes

Comments

Absolutely amazing. One of my favorite shows fall 2016. The colors and the material, amazing. Love this man.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med Jasmina i Kista galleria och trots jag blev sååååå trött kunde jag inte sluta, hitta mkt fint.

Likes

Comments