Header

Igår va det min 19:onde års dag som firades med familjen på morgonen och presentdags, sen spenderades dagen på jobbet självklart, men fick sluta tidigt. Sen var det dags att dra ut med Sarah och Sirin på en liten utflykt på andra sidan stan. Dock ska min födelsedag firas ordentligt på Caféet Woop Woop ser sjukt fram emot det och personerna som kommer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var inne och kollade på klipp idag på youtube när jag såg att det stod nelly.com på en av förslags videon. Det gjorde mig nyfiken, visste inte att Nelly hade en egen serie, kan säga har sett alla avsnitt på väldigt kort tid längtar när avsnitt 9 från säsong 2 kommer. Är väldigt osäker på om det kommer fler säsonger men håller tummarna för den va grym! Här är första avsnittet kolla på fler om du känner att du inte riktigt gilla den för jag tror flera kommer älska den!

Likes

Comments

Godmorgon!
Skönt med lördag, idag verkar solen skina. Vet inte riktigt vad planerna är för idag, men ska ta en snabb work-out vid gymmet och därefter en dusch. Sen får vi se vad som händer.
Har dock en hel del plugg, så jag tror jag kommer behöva sitta med böckerna idag.

-Mirlinda

Likes

Comments