View tracker

Äntligen är julmånaden här, som jag har längtat efter dig! Jag och Sigrid tog en morgonpromenad till kyrkan idag för att gå på öppna förskolan. Så mysigt med lite kaffe och mys men andra mammor.

Nu när det är en ny månad så ska jag försöka bättra mig med att skriva. Det är så befriande att ordbajsa lite tycker jag, kanske att innehållet inte är så jäklans intressant men det får väl gå ändå. Huvudsaken är väl att jag har kul! Vi har köpt en ny kamera så det kommer bli många bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjuvstartade julen lite hos familjen Nykvist. Jösses vad jag älskar julen! Det är så mysigt med glögg och pepparkakor. Dessutom är kombon pepparkakor och mögelost så otroligt underbart! När jag var gravid med Sigrid så längtade jag så tills jag kunde äta mögelost, så nu njuter jag av varje tugga.

Trevlig helg allihopa!

Likes

Comments

View tracker

Vi har vart inne på CSK idag och röntgat Agnes arm. Hon är verkligen i en trots period nu, så vad jag än sa så gjorde hon tvärt om. Men de fick bilder på armen och sen träffade vi en läkare. Hon hade tydligen inte brutit någonting utan han förklarade som att hennes ben i armen var som en mjuk kvist som man hade böjt på. Den går liksom inte av utan det fliks upp en flik.. (svårt att formulera men..) Så om två veckor så kan vi själva klippa av gipset från Agnes arm. Tycker det är väldigt bökigt att få på alla vinterkläder när gipset sitter på armen. Utan gips är det också bökigt så det blir skönt att det snart försvinner!

Lite morgon mys med Sigrid och Agnes. Tänk att dom här två barnen är mina. Det är tufft att vara mamma och jag har nog hamnat i tvåbarnschocken, men när dom är så här söta ihop så lägger sig chocken en aning.

Mer om min chock en annan dag..

Likes

Comments

Äntligen lördag och premiär för "Så mycket bättre"! Sen dom gick ut med vilka artister som skulle medverka så har jag längtat!! Jag älskar verkligen Magnus Carlssons röst! Nu har han framfört första låten och jag längtar redan till nästa gång han ska sjunga.

Ha en fin kväll allihopa! ❤️

Likes

Comments

Egentid är att kunna sitta i en konstig ställning i soffan, kolla telefonen och samtidigt dricka en kopp te. Egentid kan också vara att åka på mammafika och bara mysa med underbara vänner, äta god lunch och prata om alla livets frågor och funderingar. MUMS säger jag bara. Tack för att jag får ha egentid med er! ❤️

Likes

Comments

Hola Amigos!

Idag har jag haft pyjamas på mig hela dagen. "Så skönt att bara vara!"/ Morran
Stack ut huvudet i morse när Robin och Agnes åkte till förskolan för att säga hej då. Det är enda friska luften jag fått idag.
Nu sover båda barnen. Egentid! Jag har tryckt i mig nån slags microgrejsmednutella, blir så jäklans godissugen så fort jag blir ensam. En dag tryckte jag i mig ett paket kladdkaka ballerina! Det gick snabbt också..

I morgon ska vi till stugan i Molkom och städa bort sommaren. Ska ta med kameran och fota lite höstbilder på barnen.

Trevlig helg! ♥️

Likes

Comments

En helg med innebandy är nu slut. Lördag var vi i Degerfors och idag var vi i Karlstad. Jag är helt slut! Nu är vi hos Familjen Nykvist och ska få middag.
Jag är så himla frusen, brukar inte alls vara så men nu vill jag bara ha tjocka tröjor och varma filtar att gosa in mig i. Vad tror ni? Är det amningen?

I morgon börjar Agnes förskolan..Herre va stor hon är nu! Det går så fort, nyss var hon i min mage och jag hade ingen aning om vem som sparkade där inne.
Det känns lite vemodigt, men oj va hon kommer trivas! Hon älskar andra barn och att grejsa med nya saker. Önskar att jag kunde vara med på inskolningen men det får Pappan sköta.

Det kommer bli lite tomt hemma nu när virvelvinden Agnes inte kommer vara hemma. Men det blir mysigt att få lära känna Sigrid. Hon har kommit lite i andra hand.

Likes

Comments

Vilka härliga höstdagar vi har! Jag tycker det är så mysigt när det börjar blir lite kyligt och man känner att det biter lite i kinderna. Man måste klä på sig mer med jacka och mössa. I natt är det sista natten vi sover själva, för i morgon kväll kommer pappan hem!! ❤️ Jag längtar så! Då ska vi njuta av pappan i fyra veckor. Agnes ska börja på förskolan på måndag och ett nytt kapitel i hennes liv börjar. Det blir spännande!

Likes

Comments

Det blir långt mellan inläggen tyvärr, har inte riktigt fått in det på rutin. Livet flyter på, Robin kommer hem på fredag efter två veckor i Norge. Det har hittills vart fruktansvärt långa dagar! Tidigare har jag tyckt att det vart okej att han åkt bort, de tre första dagarna har vart jobbiga men sen har det gått fort. Men denna gång med två barn med helt olika behov har det vart jobbigt. Hade det bara vart att underhålla barnen hade det inte vart lika jobbigt. Men ett 3 plans hus med garderober på övervåningen och tvättmaskin i källaren och plats för tork på mittenplan, så blir det kläder överallt! Jag längtar efter ett enplanshus med en tvättstuga! Vilken dröm!
Sen det här med att handla.. Tänk att kunna gå till affären och köpa mjölk!
Det skulle jag verkligen gilla!

Likes

Comments