Egentid är att kunna sitta i en konstig ställning i soffan, kolla telefonen och samtidigt dricka en kopp te. Egentid kan också vara att åka på mammafika och bara mysa med underbara vänner, äta god lunch och prata om alla livets frågor och funderingar. MUMS säger jag bara. Tack för att jag får ha egentid med er! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hola Amigos!

Idag har jag haft pyjamas på mig hela dagen. "Så skönt att bara vara!"/ Morran
Stack ut huvudet i morse när Robin och Agnes åkte till förskolan för att säga hej då. Det är enda friska luften jag fått idag.
Nu sover båda barnen. Egentid! Jag har tryckt i mig nån slags microgrejsmednutella, blir så jäklans godissugen så fort jag blir ensam. En dag tryckte jag i mig ett paket kladdkaka ballerina! Det gick snabbt också..

I morgon ska vi till stugan i Molkom och städa bort sommaren. Ska ta med kameran och fota lite höstbilder på barnen.

Trevlig helg! ♥️

Likes

Comments

En helg med innebandy är nu slut. Lördag var vi i Degerfors och idag var vi i Karlstad. Jag är helt slut! Nu är vi hos Familjen Nykvist och ska få middag.
Jag är så himla frusen, brukar inte alls vara så men nu vill jag bara ha tjocka tröjor och varma filtar att gosa in mig i. Vad tror ni? Är det amningen?

I morgon börjar Agnes förskolan..Herre va stor hon är nu! Det går så fort, nyss var hon i min mage och jag hade ingen aning om vem som sparkade där inne.
Det känns lite vemodigt, men oj va hon kommer trivas! Hon älskar andra barn och att grejsa med nya saker. Önskar att jag kunde vara med på inskolningen men det får Pappan sköta.

Det kommer bli lite tomt hemma nu när virvelvinden Agnes inte kommer vara hemma. Men det blir mysigt att få lära känna Sigrid. Hon har kommit lite i andra hand.

Likes

Comments

Vilka härliga höstdagar vi har! Jag tycker det är så mysigt när det börjar blir lite kyligt och man känner att det biter lite i kinderna. Man måste klä på sig mer med jacka och mössa. I natt är det sista natten vi sover själva, för i morgon kväll kommer pappan hem!! ❤️ Jag längtar så! Då ska vi njuta av pappan i fyra veckor. Agnes ska börja på förskolan på måndag och ett nytt kapitel i hennes liv börjar. Det blir spännande!

Likes

Comments

Det blir långt mellan inläggen tyvärr, har inte riktigt fått in det på rutin. Livet flyter på, Robin kommer hem på fredag efter två veckor i Norge. Det har hittills vart fruktansvärt långa dagar! Tidigare har jag tyckt att det vart okej att han åkt bort, de tre första dagarna har vart jobbiga men sen har det gått fort. Men denna gång med två barn med helt olika behov har det vart jobbigt. Hade det bara vart att underhålla barnen hade det inte vart lika jobbigt. Men ett 3 plans hus med garderober på övervåningen och tvättmaskin i källaren och plats för tork på mittenplan, så blir det kläder överallt! Jag längtar efter ett enplanshus med en tvättstuga! Vilken dröm!
Sen det här med att handla.. Tänk att kunna gå till affären och köpa mjölk!
Det skulle jag verkligen gilla!

Likes

Comments

Jag har tappat stinget när det gäller skrivandet.. Det hinns liksom inte med mellan amning, blöjor och rapar!
Jag längtar så tills sömnen på nätterna blir lite längre, ni som sover hela nätterna nu.. NJUT! Egentligen är det inte så farligt, men när man sitter där mitt i natten så längtar man faktiskt.
Nu på torsdag åker R på 2 veckors jobb i Norge. Han har vart hemma under hela sommaren, men nu drar vardagen igång..

Likes

Comments

Det är nått speciellt med fredagar oavsett om man jobbar eller är ledig. Jag har sån helgkänsla! Kanske beror på att Sigrid bara har ammat en gång i natt, så jag har fått sova mer än andra nätter. Lycka! Dessvärre så är hon så pruttig i magen, hon vill hela tiden ligga hos någon och när hon pruttat lite så blir hon nöjd. Stackars lillmagen! Idag verkar det faktiskt bättre! Jag har gett henne några droppar minifom, så det verkar funka. Så in natt sov hon inte på mig utan i sin säng. 

Nu blir det gokaffe och mys i soffan med mina tjejer! 💕

Likes

Comments

Idag har vi vart på Centralsjukhuset i Karlstad. Inget allvarligt utan Agnes har lämnat blodprov för att se hur hennes värden ligger till. Hon äter nämligen Levaxin för sin sköldkörtel, som hon troligtvis inte har. Det är någonting vi får se när hon blivit större om den finns eller inte.
Hon är så himla duktig, hon tog på sig sitt embla plåster innan vi åkte och sa inte någonting när dom tog proverna. Hon satt i mitt knä och tittade nyfiket på. När vi var klara fikade vi med Marielle sen drog vi hem till landet.

Nu sitter jag i soffan, har klippt hela gräsmattan och känner mig så nöjd! Jag har inte rört på mig på så länge så det känns skönt att ha svettats lite.

Likes

Comments

Oj, vilket långt uppehåll det har blivit! Men vet ni? Jag har fött barn! Hon är här nu, vår Sigrid! Idag är hon 2 veckor gammal, så vi har faktiskt fått till lite rutiner.
Agnes är en sån fin och snäll storasyster! Hon ska pussa, krama, byta blöja och ha "Liglid" i sitt knä. Men vilka trotsutbrott mot mig och Robin det blir. Jösses!

Men även om det blir lite bråkigt och stökigt så slutar det alltid med att jag nyper mig själ i armen och tänker : Tänk att det här är mitt liv! Jag älskar varje sekund!

Likes

Comments