View tracker

Förra veckan var min bror med flickvän här och bakade pepparkakshus med Agnes. Det var så himla mysigt och det doftade pepparkaka i hela huset!

Det var första gången som Agnes bakade pepparkakor och hon skötte sig utmärkt. Jag berättade att man fick smaka på degen. Hon såg förvånat på mig och testade. 30 minuter senare sa hon att hon hade ont i magen.. Då åt hon lite till.

Sigrid låg bredvid och jollrade och sträckte sig efter fötterna. Så fort hon har tillfälle så åker de rakt upp.

Likes

Comments

Idag har min mamma och lillasyster vart här hemma med mig och Sigrid. Agnes var på förskolan och pappan besiktigade bilen.
Vi bakade saffransbullar, Mozartkulor och Rocky Roads. Mums, mums och mums!

Det var så mysigt att baka och grejsa med mamma och Marielle. Sigrid var inte på humör för att sova så hon hängde i bärselen på Marielle.

Jag brukar inte baka så att det är lätt och går snabbt är verkligen ett plus. Skulle vilja han en egen degmaskin, heter det så? Då skulle jag troligtvis baka mer..

När Agnes kom hem så blev det mys i soffan. Hon somnade på min arm medan Sigrid somnade i min famn. Det är jobbigt att vara på förskolan och att baka hela dagen! Nu sover barnen och jag ska strax göra detsamma.

God natt!

Likes

Comments

Idag har vi haft en bara-vara-hemma-mys dag, enda undantaget var att vi åkte för att handla. Jag och min lillasyster ska bara lite julgodis i morgon. Så jag var tvungen att handla.

Agnes ville åka pulka på den snö som lyckligtvis ligger kvar. Bäst att passa på för snart är den borta..
Hon åkte ner snabbt och sen skulle pappan dra upp henne.

Medans Agnes åkte pulka, beordrade pappan att springa fortare och skrattade gott åt det så låg Sigrid och sov gott i vagnen. Tänk vilka olika barn vi fått, Agnes sov inte många timmar i vagnen, men Sigrid sover så gott.

Likes

Comments

Äntligen är julmånaden här, som jag har längtat efter dig! Jag och Sigrid tog en morgonpromenad till kyrkan idag för att gå på öppna förskolan. Så mysigt med lite kaffe och mys men andra mammor.

Nu när det är en ny månad så ska jag försöka bättra mig med att skriva. Det är så befriande att ordbajsa lite tycker jag, kanske att innehållet inte är så jäklans intressant men det får väl gå ändå. Huvudsaken är väl att jag har kul! Vi har köpt en ny kamera så det kommer bli många bilder.

Likes

Comments

Tjuvstartade julen lite hos familjen Nykvist. Jösses vad jag älskar julen! Det är så mysigt med glögg och pepparkakor. Dessutom är kombon pepparkakor och mögelost så otroligt underbart! När jag var gravid med Sigrid så längtade jag så tills jag kunde äta mögelost, så nu njuter jag av varje tugga.

Trevlig helg allihopa!

Likes

Comments

Vi har vart inne på CSK idag och röntgat Agnes arm. Hon är verkligen i en trots period nu, så vad jag än sa så gjorde hon tvärt om. Men de fick bilder på armen och sen träffade vi en läkare. Hon hade tydligen inte brutit någonting utan han förklarade som att hennes ben i armen var som en mjuk kvist som man hade böjt på. Den går liksom inte av utan det fliks upp en flik.. (svårt att formulera men..) Så om två veckor så kan vi själva klippa av gipset från Agnes arm. Tycker det är väldigt bökigt att få på alla vinterkläder när gipset sitter på armen. Utan gips är det också bökigt så det blir skönt att det snart försvinner!

Lite morgon mys med Sigrid och Agnes. Tänk att dom här två barnen är mina. Det är tufft att vara mamma och jag har nog hamnat i tvåbarnschocken, men när dom är så här söta ihop så lägger sig chocken en aning.

Mer om min chock en annan dag..

Likes

Comments

Äntligen lördag och premiär för "Så mycket bättre"! Sen dom gick ut med vilka artister som skulle medverka så har jag längtat!! Jag älskar verkligen Magnus Carlssons röst! Nu har han framfört första låten och jag längtar redan till nästa gång han ska sjunga.

Ha en fin kväll allihopa! ❤️

Likes

Comments

Egentid är att kunna sitta i en konstig ställning i soffan, kolla telefonen och samtidigt dricka en kopp te. Egentid kan också vara att åka på mammafika och bara mysa med underbara vänner, äta god lunch och prata om alla livets frågor och funderingar. MUMS säger jag bara. Tack för att jag får ha egentid med er! ❤️

Likes

Comments