Hej på er, har eran helg varit bra? Det har iallafall min!!:)
Idag hade vi i konståkningen en show som jag berättade lite om i förra inlägget (äntligen fredag) och jag tycker som sagt inte om showerna vi gör men jag är ändå med på dom för att vara snäll. Men jag tyckte det iallafall gick bra eller jag failade lite smått här och där när jag åkte men det gör nog inget.
Jag julpyntade mitt rum idag, det vart så mysigt tycker jag med min
lilla julgran,lightboxen och ljusslingan. Men lightboxens plast bokstäver var ganska dåliga för när jag skulle ta loss dom ifrån varandra så spräckte jag mer än hälften bokstäver.😬
Vi ses i nästa inlägg, kram Nova.
💛

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag och min bror bakat pepparkakor! Han var så gullig när han gömde sig under bordet och tjuv åt pepparkaksdeg, en klassiker😂

Men idag har jag inte hunnit så mycket. Jag vaknade klockan 04:00/04:30 däromkring av att min hund vart helt galen! Jag trodde hon hade drömt och typ gick i sömnen men det visade sig att hon vart skit nödig!
Så klockan halv fem fick jag skura mitt rum för hon hade diarré😕
Så hela dagen har hon bajsat diarré och haft ont i magen, stackarn!

Så jag sov cirka 5 timmar inatt och har varit ganska trött och slö idag (inte konstigt)

Klockan 10:00 var vi i kyrkan på familjegudstjänst. Det är så att jag måste gå minst på 8 st gudstjänster före jag tar konfan. Och jag ska inte ta svenska Konfan, utan jag ska ta den samiska!❤️ längtar så mycket, det ska bli kul att få träffa nytt folk osv. Vi kommer Vara över 60 st!
Efter det har jag varit hemma och städat, bakat, och lite annat små saker som tar hela dagen😴

Men min helg har inte vart så rolig, haft mycket ångest och vart ledsen! Men det är sånt som händer❤️

|| KRAMAR FRÅN MIRJA||

Likes

Comments

Min dag har varit ganska bra jämfört med resten av veckan. Jag har inte känt mig deprimerad eller så, och de känns ju skönt!

Jag hade tyska prov före lunch och de gick super enligt mig! Sen åkte jag till Nova efter skolan och de va kula att träffa henne igen! Det var grymt länge sen sist vi träffades😂 vi hade det super kul den lilla stunden vi var med varandra innan jag hade min sista träning före jul🎄

Nu har jag legat i min säng och ska fortsätta kolla PLL (pretty little liars) Rekommenderar den serien för dom som inte kollat på den!

Men godnatt från mig💗

|| MIRJA ||

Likes

Comments

Hej, idag började jag dagen väldigt mysigt med min mamma, vi tittade på julkalendern tillsammans! Vad tycker du om julkalendern?🎅🏼
Jag hade prov i skolan idag
😕 jag är inte böjd över min prestation men försökte allt vad jag kunde! Jag hade då prov i idrott och min grupp var sist och det resulterade i att jag gjorde bort mig totalt och fick inte göra om dansen! Alla andra grupper fick göra om dansen en gång om dom ville men våran grupp var som sagt sist så vi han tydligen inte det, synd tycker jag för tycker det ska vara rättvist!!
Hade också träning idag men just nu tycker jag inte träningarna är så roliga för vi tränar inför en show vi kallar
julshowen, min grupp får åka till låtarna ”stilla natt” och ”sankta lucia” inte så roliga låtar men jaja! Jag längtar sjukt mycket till dom vanliga träningarna nu så jag kan få snurra och hoppa litegrann!
Jag slutade då dagen med att vara med Mirja, så sjukt roligt!! Vi hade inget att gör men det var fortfarande trevligt.
❤️
Hoppas vi ses i nästa inlägg, kram Nova.
❤️

Likes

Comments

Hej det är jag som är Nova och jag är 12 år, som ni ser på bilden åker jag konståkning och det är det jag älskar.

På bloggen här kommer jag skriv om hur min vardag har varit och hur jag har känt osv för det är ganska stressigt nu i skolan och träningarna men allt går bra. Kram Nova.❤️🧡💛

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Mirja! jag är en tjej på 14 år och bor här i Jämtland. Jag är same och älskar sporten gymnastik.

Jag kommer skriva mycket om mina dagar, hur jag mår och lite andra random saker här. Mest för att få skriva av mig och låta andra få se mitt liv. Eftersom just nu har jag en tuff period i mitt liv, inget känns riktigt rätt just nu.

Men jag hoppas ni kommer gilla det jag skriver och mina bilder jag kommer lägga ut här<3

PUSS från Mirja❤️

Likes

Comments