Everyday

Isn’t it funny how we can have exactly the same thing for breakfast day out and day in without even thinking about it, but when it comes to all other meals of the day we suddenly want variation?

To break my habit a little bit, and because I had some extra time this morning, I decided to try something else than my very standard banana-oatmeal with frozen raspberries and peanut butter on top. And this is the result: sandwiches with avocado (salted and peppered), vegan crème cheese (oatly’s på mackan) and pomegranate seeds. The pomegranate is partly because it looks so pretty but also because it’s part of my strategy of overconsuming vitamin c. I have had a cold for more than two weeks now, so I’m trying everything I got to get rid of it, let me know if you have any ideas!

..

Är det inte väldigt intressant hur vi kan äta samma sak till frukost dag in och dag ut utan att ens reflektera över det, men när det kommer till dagens alla andra måltider så vill vi plötsligt ha variation?

För att bryta min vana lite, och eftersom jag hade lite extra tid i morse, så bestämde jag mig för att pröva någonting annat än min vanliga banangröt med frysta hallon och jordnötssmör på. Och det här är resultatet: mackor med avokado (saltad och pepprad), vegansk cream cheese (oatlys på mackan) och granatäpple kärnor. Granatäpplet är delvis med för att det ser så fint ut, men också eftersom granatäpple är en del av min strategi att överkonsumera c-vitamin. Jag har varit förkyld i över två veckor nu, så jag prövar allt för att bli frisk! Säg till om ni har några förslag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments