View tracker

som rubriken så är jag tillbaka 7 månader senare sen det senaste inlägget OCH gud vad jag mår bättre nu. jag trodde inte att det skulle bli bättre MEN ''look at me now'' nu mår jag bättre än någonsin. jag går andra året på gymnasiet och går linjen fordon transport så efter skolan kommer jag alltså vara en lastbilschaufför och det ser jag fram emot nåt enormt! Sen har något väldigt positivt hänt i mitt liv, jo det är så att jag har träffat min blivande man och det är han som gjort mitt liv så mycket bättre och har tog mig upp från botten. det började ju med att vi var träffades nån sommar och hade en liten ''summer crush'' och sen blev det inget mer med det men sen började vi prata igen efter några månader och tillslut blev det att vi träffades mer och mer och sen blev det varje dag och jag kände inte först att det kunde bli något för han var ju min bästa vän inget pojkväns material lixom, men sen fick vände det och det blev bättre och bättre för varje dag och 4 månader senare så är han min och vi mår så himla bra tillsammans. 

så det är en liten ''life update'' förlåt för ett lite rörigt inlägg men så kan de gå, men iallafall så ska jag testa mig fram och se hur mycket jag bloggar och hur det blir, men jag hoppas att det här kan bli bra nu för jag vill göra det här till något bra! kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En gång var du älskad väldigt älskad. Du trodde just då att du alltid skulle bli kallad fin och känna dig speciell för en person, bara den personen livet ut, för alltid liksom det var inget snack om saken. du trodde aldrig den personen skulle lämna dig, aldrig aldrig aldrig aldrig. efter allt ni gått igenom och personen sa faktiskt att den inte skulle lämna dig men det gjorde den iallafall. även fast du verkligen inte trodde det du litade på personen så himla mycket. du trodde personen skulle kämpa och göra allt för att ni aldrig skulle skiljas åt från varandra. Men istället blir du lämnad, helt ensam står du där och har lagt hela din själ på personen och så blir du lämnad och litar bara på den personen vid tillfället men nu då? nu har du ingen du är helt själv och kan inte ens lita på dig själv för du förstår inte vad du gjorde som var så himla fel, så fel att det inte går att kämpa för, så fel att du är inte värd en riktigt förklaring, så himla fel att du förtjänar att bli lämnad helt ensam och kallad skabb utav den du trodde älskade dig mest utav allt. du trodde du betydde allt men egentligen betydde du ingenting.

Likes

Comments

View tracker

du vet när kroppen inte orkar mer, du mår så psykiskt dåligt att kroppen säger ifrån.du vet när man gråter sig genom dagen, många undrar varför man gråter eller hur man kan gråta inför folk jo för att allt allt allt allt allt allt du hör eller ser var som helst när som helst har någon anknytning till det som trycker ner dig, det som får dig att ligga på botten av ett hav och inte kunna ta sig upp för du vill inte, du vill inte leva ett liv utan det, det som fick dig att må så himla bra, det är borta nu, bortblåst med vinden som att det inte betydde någonting alls. du förstår inte? det skulle ju alltid vara bra? framtiden var planerad och klar och det skulle bli så bra, drömmen som funnits där sen man var liten skulle faktiskt gå i uppfyllelse. men utan att du visste ordet av det så var allt borta, precis allt. 

Likes

Comments