Header

Hej!

jag ser att jag förlorat nästan alla mina läsare, jag e ledsen att jag inte uppdaterat, det har bara varit mycket som hänt men jag är här igen så hoppas alla kommer tillbaka! Men jag ska till London nu i höst och tänkte ja kunde göra en testar video där jag testar godis och sånt o sen en haul video på va jag köpt där o så, kanske en volgg också? vi får se lite hur det blir beroende på hur länge vi e där!

men ska gå o lägga mig nu! vi ses, hade!

/Miriissh

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej allihopa!❤

Jag ska bara säga snabbt att jag ska till typ en skog idag och orientera... det är så tråkigt och jag är lite nervös ifall jag kommer typ passa kartan fel och gå vilse. Ja ja men jag skriver typ inlägg varje dag nu så jag tror det kanske kommer ett inlägg ikväll också! det är SÅ SKÖNT att ga egen dator nuu!

men nu ska jag fixa majj inför dagen, vi ses! Hade!

//Miriisshh

Likes

Comments

Hej! hör har ni mina 2 videos jag har laddat upp på min youtube kanal!

hoppas ni gillar dom! ses!💗

//Miriisshh

Likes

Comments

HEJ! det va länge sedan!!!

jag har äntligen fått skoldator! s nu kommer jag kunna blogga mycket mer! sedan så har jag skaffat en youtube kanal där jag heter Miriisshh! Jag har laddat upp 2 videos så gå in och kolla på de om ni vill! Jag fyller år om 21 dagar dvs 22 september! jag blir ju officiellt en tonåring hahaha men ja har önskat mig en kamera så jag hoppas verkligen jag får en så jag kan ta bra bilder och filma bra videos!👏

men nu ska jag kolla på paradise hotel så vi ses! hade!❤

//Miriisshh​

Likes

Comments

​hej allihopa!

jag ska bara skriva snabbt att jag ska börja uppdatera mer nuu! har varit på kneippbyns vattenland (kommer vlogg video på det!) och varit upptagen med massa annat men idag har jag solat heja dagen och blivit hyfsat brun faktiskt haha! men jag skriver mer imorgon kraaam💗

//Miriisshh

Likes

Comments

17.03

hej allihopa!

det har kommit en ny video som ni kan se om ni scrollar ned lite och kollar på sidobeskrivningen, under rubriken "videofy" är det den videon högst upp alltså den senaste.

anyway just nu är vädret sääämst! Regnet bara öser ner och man orkar inte gå ut eller göra något, jag känner ändå att vädret påverkar ens humör. Jag mår toppen på de soliga och varma dagarna och det bästa jag kan må på regniga dagar är att må helt ok. Just nu är jag på depphumör och saknar alla mina vänner och vill hem... 😞men jag vet att det mest är vädret som påverkar mig haha. Jag försöker väl bara få upp humöret helt enkelt.

23.16

nu är det ganska svårt att hålla humöret uppe när en av mina favorit karaktärer dör i the 100 (en serie) det som är jobbigt är att jag kan inte kolla på nästa avsnitt för eftersom jag e på Gotland så har vi inte fast internet så mamma hade köpt internetdelning och vi har inte så mycket kvar så det kommer ta för mycket 😭😭så nu får jag sitta här och stor gråta och typ tröstäta lite choklad eller något... jaja hoppas NI haft en bra dag i alla fall. 

Vi hörs! Kram💗

//Miriisshh


Likes

Comments

​2 jätte bra låtar men väldigt olika! 

(ska försöka få upp videon imorgon!) kram!

//miriisshh

Likes

Comments

Hej allihopa! 

Idag hade jag ridning igen och hade hoppning och red en häst som hette Dehli! (uttalas Delli) och hon är storhäst så det va ju kul! det högsta jag hoppade idag var 90cm. Det gick jätte bra för att vara första gången. Jag trillade av 1 gång och det kom med på film😂Men min kompis filmade med sin mobil och har inte skickat alla videorna utan hon har bara skickat en, eller jag har i alla fall bara fått en så jag kan inte klippa ihop någon video nu utan det får bli i morgon...  Men det som är bra är att det kommer en video i alla fall👏 så tagga tagga!

men ni får ha det bäst så ses vi! Kram!✨

/Miriisshh💗

Likes

Comments

Hej alla nissar!
Jag har tänkt köpa nya ridbyxor och funderar på att köpa någon av dessa två men har inte bestämt mig. Jag har mycket svart i min utrustning som ryttare osv men också en hel del blått så skulle ni kunna hjälpa mig att bestämma? Kommentera jätte gärna, behöver hjälp att bestämma!
Tack i förväg, kram❤️
/Miriisshh

Likes

Comments

Äntligen💗
Jag har inte kunnat se på denna serie för det va något fel med swefilmer men jaja👏🏼👏🏼 denna serie är verkligen bäst och som ni ser heter den the 100 sök på typ "the 100 trailer" på youtube så hittar ni en trailer till serien, serien kom ut 2014 ochbekanta Har bara kommit 2 säsonger, säsong 1 har 13 avsnitt säsong 2 har 16 avsnitt. Nu ska jag krypa ned under täcket och gosa ned mig med chips och sockerdricka😍😍
ha det super så ses vi💕
//Miriisshh

Likes

Comments