Glad vappe allihopa, det här blir mitt sista inlägg för att jag är lat och orkar inte skriva blogg längre, men jag ska iallafall berätta kort om vad jag har gjort idag, jag har varit I skolan (no shit), i skolan har vi haft våryra som elevkåren hade gjort i ordning för hela skolan (jag är med i elevkåren). På våryran hade vi olika stationer där man kunde göra olika saker t.ex. Frågesport, hinderbana och höjdhopp. Äfter det åt vi glass och drack mjöd, vi fick ochså sura remmar. Sen hade vi vanliga lektionen, vi hade historia och gymnastik och sen for jag hem. Nu har jag fredags mys, hoppas ni gillade mitt sista inlägg hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vaknade kl 07.20 för att öva på finska prov och övade i 10 minuter. Sen gjorde jag mig i ordning, åt frukost, borstade tänderna och gick till bussen, det var snöstorm! (typ). Första lektionen hade vi ett slags test sen tittade vi på en video på smartboarden om hjärnan, andra lektionen hade vi engelska (gjorde inte mycket) och sen åt vi mat, vi fick nudlar/spagetti och en äcklig sås. Tredje lektionen hade vi gymnastik, vi spelade tennis, fjärde lektionen hade vi musik, där övade vi på ett teater, sen åt vi mellanmål. Femte lektionen hade vi finska prov , tror det gick ganska bra, sista lektionen hade vi matte, sen hade vi staffetkarnevals träning. Sen kom Matilda till mig.

Likes

Comments

Hej idag är det söndag, jag vaknade 10.11 och gick på telefonen tills Mommo kom och sa att jag skulle komma och äta frukost. Efter frukosten klädde jag på mig och var på telefonen en stund till, halv tolv for jag till kyrkan och övade med barnkören för vi skulle uppträda. Vi tågade in med några andra barn med påskliljor och ett kors som jag fick bära. Efter kyrkan for vi till Mommo och moffa för att träffa våra kusiner, vi åt mat och glass och spelade spel. Efter en stund kom dom till oss och vi spelade Wii och spelade fotboll där ute. Efter att dom hade farit tittade jag på youtube och facetimade med Matilda som är i Spanien och sen gick jag i säng

Likes

Comments

Jag vaknade halv åtta och gjorde mig i ordning, när jag hade ätit frukost och borstat tänderna gick jag till bussen. Dom två första lektionenerna hade vi bildkonst, vi gjorde påsk pyssel. Sen åt vi lunch, vi fick purjulökssoppa med mini pizzor som lämnade kvar från klassfestet. Tredje lektionen hade vi engelska, vi rättade i boken och övade lite till prov, efter engelska gick vi ut och sprang 600 m för att öva till staffetkarnevalen. Fjärde lektionen hade vi musik, sen hade vi mellanmål. Efter mellanmålet fortsatte vi med påskpysslet. Sista lektionen läste vi, efter skolan for jag och Matilda på bankör, vi övade på sångerna vi skulle sjunga i kyrkan på söndag. Sen for jag hem.

Likes

Comments

Idag vaknade jag 07.30 och gjorde mig i ordning till skolan. Första lektionen hade vi berättarstolen, andra lektionen läste vår lärare en bok som heter Alex dog boy, sen åt vi lunch vi fick ris och broiler, äfter lunchen for vi på bio och titta de på Sune fjällen. När vi kom tillbaka till skolan hade vi mellanmål och äfter det historia prov, sista lektionen hade vi ute gymnastik, sen for jag och Matilda till Halpa Halli och sen hem till mig.

Likes

Comments

Jag vaknade 07.30 och gjorde mig i ordning som jag gör varje morgon, jag sökte fram några tidningar som jag skulle ha med till skolan. Första lektionen skulle vi ha religion men vi hade berättarstolen istället, andra lektionen hade vi matte, sen åt vi mat. Tredje lektionen hade vi biologi, vi fick ut vårat biologi förhör och jag fick 8 1/2, fjärde lektionen hade vi modersmål, vi läste en bok som heter skattkammar ön, sen hade vi mellanmål. Sen hade vi historia, vi hade frågesport av frågorna till provet, jag och en kille från min klass vann och vi fick en penna och ett sudd. Sista lektionen for jag min lärare och tre andra och handlade till klassfestet, sen for jag hem och firade min bror. Kram Miriam

Likes

Comments

Idag vaknade jag 07.30 och gjorde mig i ordning,och gick till bussen. Som två första lektionerna Idag gjorde vi klassfest inbjudningar, sen åt vi mat och vi fick taco gratäng idag. Tredje lektionen hade vi engelska, fjärde musik och sedan mellanmål. Dom två sista hade vi modersmål, på den första modde lektionen läste vi och på den andra planerade vi klassfestet😄. PS. Kommer inte lägga ut inlägg varje dag.Likes

Comments

Har bakat chokladbollar med världen bästa Matilda 😘❤️, vi har haft jätte roligt och skrattat mycket, hon är nog världens bästa bff👭. Imorgon ska vi fara till parra med skolan, det kommer bli jätte roligt 🎿🏂.

Likes

Comments

Nu är vi i Riga för att byta flyg, vi åt kyckling smörgås och drack coca cola förrän vi gick till gaten som vi skulle vara på och vänta på flyget.


Likes

Comments

Idag är det lördag och jag vaknade halv fem för att vi skulle fara hemifrån klockan fem, för Idag far vi nämligen till cypern. Jag är jätte spänd på resan och sitter i bilen påväg till Helsingfors för att ta planet till Riga, byta plan och åka till österriket och byta plan igen och sen flyger vi till cypern ✈️😄


Likes

Comments