​I helgen vankades det födelsedagsfirande för finaste Kajsa! Temat för kvällen var pink party och det var hur kul som helst. Så lyckad kväll! Större delen av fredagen förberedde vi inför detta med att göra vimplar, ställa iordning och pynta och det blev verkligen så bra. Grymt jobbat av världens bästa Kajsa. Grattis i efterskott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgernas helg, det är vad jag har haft. Att få åka tillbaka till Hjälmared var ju guld värt! Flög ner redan fredagsmorgon (alldeles för tidigt på morgonen egentligen) för att gå lite på Ullared, vilket ställe alltså haha. Vi gick runt där i 5 timmar och man hann ändå inte kolla på allt man ville. Mitt fokus låg ju på julpyntet så när vi kom till den avdelningen gick jag bananas. Helt klart en upplevelse! På kvällen åt vi tacos, tittade på idol och laddade upp batterierna till lördag!

Men alltså vilken känsla det är att komma tillbaka till skolan. Man känner sig som hemma direkt, som att det vore det mest naturliga i hela världen. Vi gick bara runt och myste över att vara tillbaka hela lördagen och pratade gamla minnen med alla gamla kompisar. Och så var det festmiddag på kvällen såklart med sång, lekar, quiz, lotteri och god mat. Efter det var det dags för årliga volleybollturneringen och vi satt så nöjt på sidan och tittade på detta år. Sen avslutade vi allting med att sitta och prata långt in på natten. Synd bara att man är så dålig att fånga saker på bild. Men jag bjuder på några bilder där vi poserar glatt! Finaste gänget.

Likes

Comments

Alltså hur god är inte vår jord? Så här vackert är det bara några hundra meter från mitt jobb! Wow. Klagar inte direkt på att gå friskvårdspromenader här. Jag blir bara så sugen på att dra med mig en termos med varm choklad och sätta mig i skogen en hel dag. Kanske grilla en liten korvsnärt. Himla mysigt ändå. Ge mig fler fina höstdagar tack!

Likes

Comments

Alltså. Det var så roligt i lördags! Vi övade inför konserten hela förmiddagen och fick sen lite middagspaus, så då beställde vi lite pizza och åkte hem till Viktoria och Viktor i Blåsmark. De har verkligen fått till det så fint i huset! Väldigt mysigt att få spendera lite tid där i alla fall. Sen på konserten var hela kyrkan fullproppad med människor och jag blev så sjukt nervös. Ingen anledning till att vara det egentligen, hade nog ändå inte hörts om jag sjungit fel när vi var så många. Men roligt var det verkligen och musiken är så fantastiskt bra att man bara står och njuter av att få vara en del av det.

Söndag däremot låg jag hemma med världens mancold och var helt däckad. Som tur var hade jag Amanda som erbjöd sällskap och vi låg i sängen och käkade burgare från grillen (drömgott) och pressade ben & jerrys. Bästa medicinen. Nu däremot är jag tillbaka på jobbet och redo för en ny vecka fullproppad med roliga grejer!

Likes

Comments

Jag säger bara V Ä L K O M M E N H Ö S T E N! Glömmer bort varje år hur vackert det är när träden skiftar i färg. Nu när jag har pendlat mycket till jobbet har jag fått uppleva förändringen i naturen på ett helt annat sätt. Det är verkligen en god tid nu. Har inte så mycket bilder att bjuda på tyvärr. Min gamla telefon gick sönder och när jag flyttade över allting till den nya blev det något fel så att alla bilder från april och framåt försvann. Int är ja bitter nä.
Men men, finns inget jag kan göra åt det nu.

I helgen ska jag vara med i en projektkör som ska sjunga med Samuel Ljungblahd och det känns såååå roligt! Försöker verkligen komma ur min comfortzone. Jag tycker inte om att sjunga inför människor så då passar det väl bra att göra en mjukstart i en kör med ca 100 pers. Har också börjat sjunga i Old town-Gospel i Luleå så det är mycket nytt nu. God tid.

Likes

Comments

Såhär har det sett ut senaste dagarna när jag kört till jobbet. Tjock, tjock dimma. Det är helt klart jobbigt att köra när man knappt ser något, men kan inte undgå att tycka att det är mysigt ändå. Det är så himla vackert och mystiskt när vägen och träden sakta suddas ut och försvinner, det finns inget riktigt slut.

Likes

Comments

Hej hej! Jag kan börja med att berätta att jag blev inspirerad av Nina att göra en ny blogg igen. Så här är jag. Sen får vi se hur det fungerar, kan hända att jag inte uppdaterar speciellt ofta men vem vet. Vi gör ett försök!

I söndags blev jag välkomnad på mitt nya jobb. Jag har börjat jobba i Rörvikskyrkan i Boden som församlingspedagog, och jag ska göra det i ett år. Så det känns spännande och roligt! Dock lite trist att pendla.

Hur som helst, efter gudstjänsten i söndags åkte jag och spelade paintball. Blev så sjukt nervös innan vi skulle börja, ni vet när man får en klump i magen och jag kände bara vad har jag gett mig in på? Men så fort vi satte igång blev man så himla fokuserad. Fick världens adrenalinkick! Vi delades upp i två lag och körde "capture the flag". Man kände aldrig av hur jobbigt det var eller hur mycket man sprang förrän varje avslutad omgång. Så. Sjukt. Kul.

Har däremot haft världens träningsvärk i benen både igår och idag. Man sprang ju så mycket på huk så det blev ett riktigt träningspass. Alla borde verkligen testa paintball! Haha, och om ni undrar vad jag har på mig så är det en rosa grisdräkt med en liten knorr där bak. De coola dräkterna räckte inte till alla så någon behövde ju offra sig. Kul kul!

Likes

Comments