​Kikade in på kissies blogg och såg att hon hade svarat på lite roliga frågor. Och jag har inget bättre för mig så tänkte svara på dom jag också. :)

Haft samlag med mer än tio personer? Nope.

Tagit smärtstillande? Vad klassas som smärtstillande? Har bara tagit Alvedon, Ipren och sådana vanliga värktabletter. 

Brutit ett ben? Nej och det är jag glad för.

Haft sex utomhus? Nej.

Bitit någon i tån? Usch nej. 

Gjort ett sugmärke på någon? Inte vad jag vet.

Älskat någon så du gråtit? Va..? Nej?

Ätit papper? Haha ja det har jag faktiskt. 

Kysst en 30-åring? Näe.

Haft sex med någon du knappt känner? Ohja.

Tatuerat dig? Nej men jag funderar starkt på att göra det.

Piercat dig? Nej inte det heller. 

Bitit dig själv i handen? Ja haha.

Pussat en goda? Nej aldrig.

Hånglat med någon av samma kön? Ja, det har väl dom flesta?

Hånglat med någon annans kille/ tjej? Nej det hoppas jag att jag inte har, inte vad jag vet i alla fall. 

Svikit en vän? Nja. Jag kände att jag hade gjort det men hon tyckte inte det var en så big deal. So I guess not.

Testat droger? Nej inga "tunga droger".

Tagit någon form av morfin? Nej det har jag inte.

Ätit antidepressiva medel? Nope.

Varit otrogen? Nej verkligen inte!

Slagit någon du älskar? Jag... syskon. 

Haft maginfluensa? Om det är samma sak som magsjuka så ja.

Lyssnat på Håkan Hellström? Har aldrig varit ett fan eller lyssnat mycket. Men det är klart att jag har lyssnat på någon låt.

Gjort en slöjdlärare arg? Kanske inte arg, men irriterad haha. 

Ett roligt skämt på G? Va nej? Brukar inte ha "skämt på G". 

Köpt en kyckling för veckopengen? Nej. Random fråga haha.

Hittat pengar och vad gjorde du med dom? Har aldrig hittat mycket pengar. Men har väl hittat nån tia nån gång. Antar att jag tog upp den och köpte nått. Minns att jag hittade en femtilapp på fritids en gång när jag var liten, då gav jag den till fröken.

Blivit omskuren? Nej! det är väl farligt om omskära tjejer?

Träffat någon från internet? Nej jag tror inte det. 

Vad tänder du på? Charmiga killar. Och när dom är roliga!

Hur långt är du beredd att gå på första dejten? All the way. 

Hur skum är du? Beror på vem man frågar. Men alla är väl lite summa ibland och lika så jag. 

Vad tycker du om själsfränder? Bullshit. 

Är det ok att flörta när man har partner? Nej absolut inte! Är man i ett förhållande vill man bara ha den personen och ingen annan. Är det inte så borde man jobba på sitt förhållande eller avsluta det. Och har man avlutat det, då är det fritt fram att flörta hur mycket man vill med hur många man vill.

När grät du sist? Igår.

Silver eller guld? Guld

Diamanter eller pärlor? Diamanter tror jag. Äger dock inga haha.

Soluppgång eller solnedgång? Båda. Men solnedgång tycker jag nog är mysigare. 

Vad är det mest romantiska du vet? Vet faktiskt inte. Tror inte jag är så jätteromantisk. Men inget klyschigt i alla fall. Men typ att verkligen visa att man bryr sig och tänka på småsaker och visa att man är speciell.

Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Hårfärgen. Har han brunt hår är jag fast. Okej inte riktigt, men ÄLSKAR verkligen brunt hår på killar.

Vilket är det bästa rådet du någonsin fått? Att jag ska vara huvudpersonen i mitt eget liv och göra vad jag kan för att nå dit jag vill.

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev sugen att på att skaffa en tatuering eller två. Känner jag mig själv rätt hade jag nog gjort det direkt om jag var 18. Men mina föräldrar låter mig inte göra det röns jag är 18 så det kanske är bra att jag får ett år och tänka på det. För det kanske är dumt att skaffa en tatuering bara sådär och sedan ångra sig.

Tog fram en penna och kladdade lite på kroppen. Förutom att min handstil är fruktansvärd och att det va svårt att rita snyggt på kroppen så tycker jag att dom jag gjorde va snygga. Får fundera lite på det här så får vi se om det blir något. Kanske kan önska mig det i 18-årspresent.

Likes

Comments

Vem är jag?

Det är ju svårt att svara på. Men kan försöka. Man förändras ju och utvecklas hela tiden. Dom två senaste åren har jag förändrats väldigt mycket! Känner mig som en helt annan person mot vad jag var under högstadiet. Men jag tycker att det är en positiv förändring.

-Jag är väldigt spontan. Frågar du mig klockan två på natten om jag vill med ut så kommer jag. Frågar du om jag vill åka och campa om 20 minuter så är jag på. Jag älskar att leva spontant och blir irriterad när när mina vänner inte vill följa med på äventyr när jag vill det.

- Jag är även impulsiv. Jag hatar att vänta och får jag för mig att jag vill göra någonting då vill jag göra det NU, NU PÅ EN GÅNG.

-Jag är tidspessimist. Jag är nästan aldrig sen och får ofta vänta för att jag är för tidig. (Kan dock vara sen till skolan på grund av inställda eller försenade tåg). Jag blir provocerad av människor som alltid är sena. Vist att man råkar bli sen någon gång, det händer. Men är du alltid sen får du fan ta och ändra på det som gör att du blir sen! Varför ska andra vänta på dig för att du inte fick till frisyren eller för att du ställer klockan för sent?

-Jag är feminist.

-Jag är social och älskar att umgås med människor. Men ibland har jag perioder (de kan vara i någon vecka/ ett par veckor i taget) då jag isolerar mig och helst är för mig själv, och då tänker jag så jävla mycket.Kan få ont i huvudet av att jag tänker och tänker och tänker.

-Jag är absolut inte en blyg person. Jag är inte rädd för att skämma ut mig och jag älskar att ta plats och att vara i centrum. Men jag brukade vara blyg. Jag brukade vara den tysta. Inte bland kompisar och folk jag var bekväm med, men om jag träffade nya. Ibland kan jag bli den blyga personen igen, och jag hatar det. Det är så tråkigt att vara blyg! Det har jag varit tillräckligt i mitt liv och jag är så glad att det håller på att ändras nu.

-Jag är nog rätt kreativ.

-Jag är envis, och det är väl både på gott och ont. Min familj kanske kan tycka att det är jobbigt att jag alltid ska få som jag vill. Jag ger mig inte förns jag får min vilja igenom. Men det är ju samtidigt bra att jag inte ger upp. Och just eftersom jag är så envis har jag blivit väldigt bra på att hitta lösningar.

-Jag är känslig när det gäller vissa saker. Har t.ex. svårt att bara "skaka av mig saker".

-Jag har däremot svårt att prata om känslor. Om jag t.ex. mår dåligt, det tycker jag är otroligt svårt att prata om.

-Jag är öppen och försöker att inte döma folk.

-Jag är väldigt flexibel.

- Jag är tyvärr gaska lättprovocerad

-Jag gjorde ett personlighetstest och blev (ISFP-A / ISFP-T) "äventyraren". Läste vad som stod om den och kände igen mig så mycket!HÄR finns en länk där man kan läsa om den personlighetstypen. Vill du ochså göra tester? Gör det i så fall HÄR. Tänk efter noga så att det blir sanna svar. Kommentera jättegärna vad ni fick för personlighetstyp om ni gjorde testet.

Ska bli kul att titta tillbaka på detta om några år och se ifall jag har förändrats.Likes

Comments

I början av sommarlovet var jag och min familj på Mallorca en vecka. Jag hade med kameran och tog massa bilder men har inte orkat lägga upp dom förns nu.

Det var jättebra väder hela resan utom första dagen. Som ni ser på bilden nedan som är tagen från vår balkong så hade vi extremt nära till havet. Stranden va liksom hotellets "trädgård".

Ena dagen tillbringade vi på en båt. Efter halva båtturen stannade vi för att bada. Det var såå mycket fiskar där och dom simmade jättenära, det var flera gånger som jag råkade nudda en fisk. Pappa och David hade cyklop och dom sa att det var jättehäftigt att se. Vattnet va verkligen jätteklart! Var så ledsen att jag inte fick ha huvudet under vatten på grund av min öroninflammation. Men kunde i alla fall se fiskarna ändå eftersom vattnet var så klart.

Här kommer bilder från en dag när vi var på en marknad.

Här kommer blandade bilder från resan och en del från stranden som låg Precis utanför hotellet! Det var liksom lika nära att gå till havet som att gå till polen.

Likes

Comments

Jag brukar inte kolla på nyhetsmorgon så jag missade det här som sändes för ett tag sedan. Såg det i alla fall på youtube förut och tycker all borde se det för det blir så tydligt allting. 

Likes

Comments

​Dessa produkter har jag införskaffat mig under den senaste veckan. Är supernöjd med alla, förutom att jag tycker att den ena highlightern är alldeles för mörk för min hudton. Concealern har jag ju haft förut så den vet jag att jag gillar. Men de andra produkterna var nyheter för mig. 

Likes

Comments

​På senaste tiden har jag pysslat väldigt mycket. Det senaste jag gjorde var dessa citaten. Jag valde ut mina favorit citat och skrev dom för hand för att det skulle bli mer personligt. 

Likes

Comments

1.Vem är du på fest?

Den glada med för mycket energi som dansar non stop.

2.Beroende av?

Är lite tyvärr beroende av choklad. Förut var jag även väääldigt beroende av mobilen, kollade den typ varje minut. Men det är inte lika illa längre.

3.Föredrar du att sova själv eller med någon?

Gillar inte att sova själv, mycket mysigare med någon.

4.Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Svart. För det funkar alltid och är stilrent.

5.Vad får du oftast komplimanger för?

Tror nog det är mitt hår. Jag som hatar mitt hår haha. Kan även få komplimanger för mina kläder eller min sminkning ganska ofta.

6.Röker du?

Nee

7.Vad är du svag för hos killar?

Brunt hår!!!!8.Hur imponerar man på dig?

Hmm.. Typ genom att vara snällare än vad man behöver, om ni förstår vad jag menar? Alltså alla (dom flesta) är väl snälla och trevliga, men vissa är extra snälla.  Något mer som jag gillar är när man vågar stå för sig själv oavsett vad andra tycker.

9.Kan du gå osminkad i skolan?

Ja absolut! Gör det då och då.

10.Vad har du ätit idag?

Mackor, kött och klyftpotatis och massa chokladbollar.

11. Vad skrämde dig som liten?

Damm haha. Ärligt jag var livrädd för damm, började grina och skrek "uschusch" när jag såg det. Var även rädd för typ alla kryp.

12.Vem var den senaste du sov med?

Clara<3333

13.Tror du på spöken/ andar?

Njaa, vet inte riktigt... men nee.

14.Brukar du skratta för dig själv?

Ja jätteofta! Det händer till exempel när jag kommer och tänka på roliga saker som har hänt.

15. Vad ska du göra när du har svarat på alla frågor?

Komma på vad jag ska ha med för bilder i detta inlägget. Sen ska jag nog kolla på OTH.

Likes

Comments