wooho mycket har hänt sen sist! jag blev faster igen åt en liten flicka, ronja. och samma dag skrev jag kontrakt på en lägenhet, jag har köpt lägenhet!!!! känns sjukt, men bra. så glad!

imorgon får jag veta om min cancer är tillbaka eller inte, en stor klump i magen.. men åker till turkiet om snart 1 vecka, och blir borta 3 veckor!! så de ska bli så jäkla skönt och behövligt. hade!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

precis som rubriken lyder vart jag mordhotat av giffklacken och utkastad av polisen i söndags på derbymatchen mellan giffarna-öfk. jag var där med tre st killkompisar från sundsvall därav att jag blev utkastad för att jag såklart hejjade på öfk och hade på mig en halsduk. i mina ögon helt sjukt, bland det sjukaste jag varit utsatt för.. men helt klart värt det. öfk ❤

Likes

Comments

Vet ni vad...? jag blev utskriven från sjukhuset på fredagen, jobbade helgen och på måndagen tog jag flyget ner till Stockholm.

Väl framme i Stockholm mötte jag en av mina bästa vänner, och tillsammans tog vi nästa flyg till Malmö, världens bästa stad!

Allt har gått fint, jag stannade i malmö i en och en halv vecka, sen i fredags for jag hem och har bara bl.a.  spenderat tid med den jag tycker om mest. Är sjukskriven tills på lördag, sedan får jag äntligen återgå till jobbet efter ca 3 veckors sjukskrivning, längtar!

Likes

Comments

Efter en helg i berlin hamnade jag på akuten, och blev inlagd på kirurgen, andra natten på avdelningen nu..

Vart på röntgen, ultraljud, undersökningar och skulle ev opereras. Men nu ska de tas nya prover imorgon och se, mitt crp är högt och även andra värden. Har haft så sjukt ont så inte ens morfin har hjälpt, levt på ketogan dessa dagar.. Men nu tar jag nya tag och hoppas på en bättre morgondag.

Om 5 dagar ska jag ta nästa flyg, till nästa stad, till nästa operation. det längtar jag till!!!! ❤ så håll tummarna att jag blir återställd, får bli fri denna smärta och slipper operation.

Likes

Comments

När jag ser denna bilden tänker jag tillbaka på underbar kväll på kale i turkiet, ni vet en oxfilé middag med vin och fin utsikt och ännu finare sällskap. Alltså jag lever för sånna stunder, det är ju livet alltså.

Min resväska är packad och pengarna hämtade på forex oxh imorgon bitti sätter jag mig på flyget! men hör och häpna, landar inte i turkiet för ovanlighetens skull, utan i tyskland, berlin. Där väntas fem dagar på ett mysigt hotell, god mat, vin (billig tysk öl) shopping, selfies med berlinmuren, och mer där till, ska bli ett äventyr iallafall.

Det enda jag kan på tyska (trotts att jag pluggat tyska!!) är.. ich libe dich men säger jag det kommer jag nog långt ändå tror ni inte? ;) hade!

Likes

Comments

För er som inte vet så jobbar jag som undersköterska på BB och förlossningen i Östersund. Världens givande jobb, mitt hjärta ligger varmt på dessa avdelningar.

Jag har jobbat där nu i två och ett halvt år, och under den här tiden har jag sett det bästa och det värsta, det är det jag älskar med det här jobbet. Man får vara med när det mest fantastiska sker, ett frisk barn kommer till världen, träffa helt underbara människor, föräldrar och barn.

Men också det mest jobbiga tänkbara, wn sorg som inte går att förklara i ord, men just därför gillar jag att jobba med det jag gör, för mig är det lika viktigt och värdigt att ta hand om dessa fallen.. att jag får chansen att ta hand om människor och familjer, som i sin svåraste stund låter mig försöka göra det finaste av situationen.

Nu tillbaka till inlägget, jag startade en inslamling till BB då jag ofta möter familjer som inte har någonting, som inte alltid har den bästa möjligheten att ge sina barn det dom behöver. Vårt ansvar tar slut när vi skriver ut våra patienter men, vi kan inte skicka hem ett barn utan kläder. Som jag har sprungit och hämtat kläder i sista sekund för att inte skicka hem ett nyfött barn i kylan.

Jag skrev ett inlägg på facebook, som delades över 1000 ggr på bara något dygn, mer än vad jag räknat med. Helt fantastikt, ÖP, LT, Sveriges Radio och Aftonbladet hörde av sig och jag ställde upp för flera intervjuer, för mig som tidigare varit ganska blyg var detta ett stort steg för mig, att yttra mig i media och för hela sverige, men det här är ett så viktigt ämne så för mig var det självklart. Jag kommer berätta mer om detta framöver men gensvaret har varit helt underbart, vi har fått in massa kläder även från olika delar av sverige, barnvagn osv. Helt magiskt att vi nu kan fortsätta dela ut till familjer som verkligen behöver vår hjälp.

Tusen tack till alla som på något sätt hjälpt till. Mvh en stolt undersköterska som älskar sitt jobb.

Här kan ni läsa min intervju av Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/godanyheter/a/k9q99/miriam-samlar-in-klader-till-nyfodda

Likes

Comments

Hallå gamla och nya vänner. Efter år att legat på latsidan så har jag valt att börja blogga igen. Jag som person har ju väldigt mycket åsikter, tankar och ni vet, allt sånt. Såååå jag tänkte ge detta en chans, så får vi se!

Jag har en hel del att berätta för er om, och jag tänkte även bjuda på lite roligare vloggar  i framtiden. Häng med vetja!

Likes

Comments