Header

Tenkte det var på tide med en ny 10 ting dere kanskje ikke viste om meg. Nærmer seg et halvt år siden sist, men en liten vri har jeg gjort jeg har nemlig tatt 10 + 10 = 20. Så nå kommer det mye info dere.

💎 Min elsk er hos Pepsi Max, det går ikke en dag uten at jeg drikker Pepsi Max. Mengden varierer veldig kan gå 2/3 flasker eller bare en boks.

💎 Jeg har ikke lappen i en alder av 22 år. Men jeg er en rææser på å kjøre bil, så skulle jo bare fått tatt den.

💎 Mitt største kompleks er leppene mine, jeg klarer bare ikke å ha små lepper! Føler meg naken og deprimert uten store lepper, er helt sykt. Så JA! Jeg kommer nok til å fylle de en gang i fremtiden igjen, men nå er jeg glad i Nu skin sin fantastiske lipgloss så gjør leppene større! L-O- V-E it!

💎 Jeg har spilt inn en CD. Lenge siden, spilte inn en juleplate til hele familien i julegave.

💎 Jeg har hatt 3 blackouts. Alle gangene våknet jeg med tidenes fylleangst og ble ikke bedre når jeg fikk se bilder eller se videoer. Alder 16,17 og 18. Klart og begrense inntaket etter dette.

💎 Elsker følelsen av ny iPhone, så denne følelsen har jeg kjent på 16 ganger ++. Bare i år 3 ganger, men nå blir det 1 år til neste gang.

💎 Vært forsidepike på ungdomsbladet TOPP!

💎 Jeg går uten bh så lenge det passer seg! Beste følelsen er bare la puppene være frie, men savner de faste ny opererte puppene min. Silikon eller bryst løft har vært i tankene, men med idretten jeg driver med så er det ikke vits. Pga jeg skifte str hele tiden, kommer Ann på dietten og trening planen min.

💎 Drømmer om å leve av Instagram , reise rundt , oppleve verden og leve livet!!

💎 ISLAND! Har siden jeg hørte om dette landet drømt om å dra hit og oppleve geysirer, bluelagoon, islandshest safari og bare oppleve det!

💎 HATER MITT EKTE SMIL OG LATTEREN!!

💎 Gå uten sminke er bare noe av det beste som finnes, men jeg er ikke komfortabel med det. Skulle ønske jeg kunne dratt ut eller noe uten å ta på mye noe sminke. Om jeg viser meg for deg uten sminke på bilder eller på besøk så er du kommet langt!

💎 Busslivet! Om jeg skal lang så er det deilig å kunne ta buss. Den kjører meg fra A - B! Jeg kan sove, høre på musikk, tømme tankene og ta livet med ro!!

💎 På trening så pumper jeg alltid opp armene og rumpen før jeg kan dra derfra med god samvittighet

💎 Etter at jeg flyttet til Hovden er jeg blitt et bedre mennesket! Målet når jeg flyttet opp var jobb, trening, komme i god form, bli glad i naturen og gå MYE turer! Alt har jeg klar eller er i god gang med!!

💎 Hvis jeg ikke klarer å sove, så går jeg meg en tur.

💎 Jeg ELSKER virkelig musikken til Vassendgutane , Ole Ivars, Lothepus osv i denne sjangeren!

💎 Jeg har sunget på barnastalenter
2 år på rad! Dette var er sykt gøy og skummel opplevelse.

💎 Første gangen når jeg tok Restylane på klinikken i Oslo så knakk nålen på siste stikk, og jeg svimte av et lite sekund der.

💎 Jeg MÅ skaffe meg ny snapp ca 2 ganger i året pga hacking!!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Altså seriøst folkens ?!

Jeg la ut et innlegg Igår som handler om forfalskning av firmaer / magasiner ​HER . Og sitte jeg på bussen på vei til *****.
Her googlet min kompis meg og det første han finner er en profil på badoo, en dating app. Hvor det er et bilde av meg og min gamle snap. + mye info som ikke stemmer.

Så hvis denne profilen kontakter deg eller begynner noe flørting så vit at dette ikke er meg. Jeg er ikke å finne på dating apper eller nettsted. Jeg hadde tinder for en god stund siden, men denne profilen er også slettet. Så HVIS et bilde av meg og navnet mitt dukker opp på en dating app så gjerne si ifra, dette er ikke meg.

Skulle ønske at det ikke fantes sånne jævlig falske personer som vil lure og ødelegge livet til andre.


Likes

Comments

Det er ikke første gangen jeg har fått tilbud om å stille som modell for FHM, VI MENN, GATEBIL, AMCARMAGASIN. Jeg har heldigvis vært borti nok slike mailer til å vite at jeg må sjekke opp dette før jeg gir noe svar. Nå i det siste så har jeg blitt kontaktet av en og samme person som vil ha meg inn på shoot for disse magasinene, jeg har fått tilbud om betalte reise, opphold og det jeg trenger + godt betalt på shooten.

Først så virket dette fristende fordi jeg har jo jobbet og stilt som modell før. Men noe rart var det med denne personen som kontaktet meg. Mailen stemte ikke, det var skrivefeil, emojier i mailen og tilbudet hang ikke helt på grep, datoene var ikke satt og mye virket useriøst.

Jeg tok meg friheten til å svare på mailen slik at jeg kunne finne ut litt mer om denne useriøse mannen som forfalsker store firmaer / blader. Under kan du se hvordan samtalene gikk.

Her kan du se at mannen er så useriøst som det går ann og bli. Jeg prøver stille spørsmål slik at jeg kan få litt informasjon / navn / noe som kan gi meg en bekreftelse på at han snakker sant. Det fikk jeg ikke, han ville kun gi meg et navn.

Jeg ringte til alle magasinene og hørte med sjefene om de viste hvem denne mannen var og INGEN hadde hørt navnet før. De sjekket opp i sine ansatt register og det var ingenting som tydet på at mannen snakket sant.

Han fant meg på snapchat / instagram og det var her det hele begynte. Til slutt så skjønte jeg lett at han var falsk. Tilbudene og sex og sexfilmer poppet inn og da kjente jeg på det selv at dette er ikke greit.

Tilbudet ser du under, her begynner han med spørsmål om sex med mannlige muskel menn til 13.000kr og detter er ikke første gangen.

Jeg sluttet og svare mannen, men han ga seg ikke. Så det jeg gjorde var rett å slett og ringe til politiet. Jeg fikk i svar at de skulle se på saken.

Idag klokken 07:32 fikk jeg en ny mail av mannen hvor det stod.

Hey. Liker du sex og kunne tenkt deg og gjøre et lite sexklipp.

Hva skal jeg gjøre nå, er lei av denne sextrakasseringen over mine sosiale medier.
Denne mannen kan ikke ha det greit, hvis han skal drive og lure jenter til å tro at han er en seriøs fotograf for disse store magasinene.

Så jenter hvis dere får en slik mail, ikke nøl med å kontakte politiet eller ring magasinene. Vi må passe på hverandre og vår egen sikkerhet.

Likes

Comments

Jeg vil ikke annet enn å finne en og dele livet med. Jeg trenger en som orker min blogging, selfier og elsker meg for den jeg er.
Drømmemannen kommer når man minst venter det, man kan sitte å snakke om drømmemannen og beskrive han. Det er ikke sikkert at den beskrivelsen du gir er enstemmig med mannen du får.

For meg er ikke disse beskrivelse noe jeg ser etter, kun noe som er inne hodet mitt. Det er en grunn til å de kalles «drømmemann». Drømmemannen kan ikke trylles frem, han kommer når du minst venter det. Kanskje du møter han på et kjøpesenter i Dubai eller kanskje i baren på et utested på fjellet. Hvem vet?

Noe jeg har lært er at man ikke skal sette de på skjulte tester for og finne feil eller noe å klage på. Den personen du møter er nok seg selv og ønsker forhåpentligvis det samme som deg. Etter noe tunge brudd og utroskap har jeg lært meg og si akkurat det jeg føler å mener.

Hvis jeg kjenner at jeg begynner å få følelser, bli betatt eller falle for han. Så sier jeg ifra, vil ikke lure meg selv. Mye bedre og være ærlig å håpe at man føler det samme. Krysse fingre å tær.

Eneste jeg forlanger av min fremtidige kjæreste er, vi må få være oss selv 110% & ikke prøve forandre hverandre. Han skal elske meg for den jeg ER og jeg skal elske han for den han ER!

Tror jeg vil finne han en vakker dag!
Og den dagen den blir vakker, jeg kommer ikke til å dele noe om kjærlighetslivet hvis ikke han vil det. Da vil jeg bare si til dere at jeg er forelsket og da kan dere slutte med spørsmålene deres.

Jeg vil holde kjærlighetslivet mitt privat. Jeg håper dere vil respektere det. Med mindre han vil noe annet.

Så nå legger jeg dette temaet dødtLikes

Comments

JA! Jeg takket nei til Miss Norway, nå forklarer jeg dere hvorfor.

Jeg husker jeg våknet for noen uker tilbake og hadde fått en mail om at jeg var videre som deltager til skjønnhetskonkurransen miss Norway 2018, jeg ble selvfølgelig kjempe glad. Men så begynte jeg å tenke på hvordan jeg skal rekke alt jeg gjør, treningen, jobben, bloggen osv...

Grublet lenge før jeg tok valget som var å takke nei. Mange av dere vet at jeg stilte i bikini Fitness tidligere i år, dette er et oppkjør og en konkurranse som jeg er glad jeg fulførte, det var trossalt en drøm å stå på den scenen. MEN i forkant å i etterkant av denne konkurransen så var jeg ikke mye glad, hadde ikke energi, var sur å sliten og null sosiale antenner som fungerte. Jeg syntes synd på de som var rundt meg de siste mnd. og mnd. etter, presset på å elske kroppen ble for tungt. Jeg følte meg ofte tykk, feit og stygg. Det er ikke sunt å presse kroppen gjennom dette, min erfaring.

Derfor tok jeg valget å si nei til denne konkurransen. Det handler ikke om muskler i denne kategorien, her er alt på utsende & kroppen.
Jeg så på videoen og serien fra i år. Catwalk, ballkjoler, bikini og treningsklær.

Nei takk! Dette var ikke noe for meg.

Kjenner at jeg ikke kan presse kroppen gjennom noe sånt nå. Jeg har nok å tenke på, viktigste for meg er å føle meg vell i egen kropp. Det er neste mål.

Likes

Comments

Jeg har hatt noen helt fantastiske dager her på Sørlandet. Det har ikke vært mye aktivitet på bloggen siden sist uke, grunnen er prioritering. Jeg kjenner at det er godt å være her noen dager, men som jeg savner fjellet også. Jeg kjenner jeg mangler kjærligheten som jeg har her nede, oppe på Hovden. Det kommer når man minst venter det og det er ikke noe å stresse med forteller jeg meg selv.

På disse dagen har jeg fått unna en hel haug meg ting og besøkt de jeg vil. Dagen jeg kom så dro trioen på sørlandsenteret og shoppet litt, men grunnen til turen var frozen yoghurten og sushien. Det savner jeg mest. Senere på kvelden ble det bare av slapping.

Gårsdagen gikk i ett, stod opp i 11 tiden og stelte meg. Jeg og Charlotte tok turen til IKEA, var litt av noen busser vi måtte på der. Vi fikk handlet det vi trengte og litt mer, slik blir det alltid. Vi var vell hjemme i 16 tiden, da var det bare å stelle seg for neste plan. Jeg tok bussen til Nedenes i 20 tiden, og hadde beste kvelden på lenge. Mer sier jeg ikke.

Idag har jeg også hatt en kjempe god dag. Pizza til frokost sammen med en kjempe herlig person, film og kos frem til 16:00. Det ble familiemiddag i Barbu hos besta & bestefar, vi ble servert hjemmelaget kjøttkaker, potet og en god grønnsaksblanding. Til dessert ble det skoleboller og ostekake.

Nå sitter jeg her å skal gjøre klar helgens innlegg, mye spennende.
Men må rekke å pakke ferdig også.

Likes

Comments

Er jeg den eneste som henger meg opp i hva som blir sendt og hva jeg selv sender?

Merker fort når jeg selv endrer på emojiene, det kommer helt ann på humøret mitt og hvordan jeg tenker om personen jeg snakker med der og da.

Det er lett og misforstå hverandre med disse emojiene, jeg hater at jeg er så opphengt i dem. Jeg skal slutte med de fra denne dagen her.

Om det er en person du har send ´´😘💕😚❤️´´disse med og plutselig blir de om det bare ´´😀🙂´´eller ingenting. Da tenker jeg med engang at personen er sur / irritert eller at noe er galt. Men det trenger ikke være tilfelle, kanskje personen er opptatt og ikke har tid til å putte på disse tegnene.

Disse emojiene har ødelagt nok nå, jeg må slutte å tenke så mye over de tegnene.

Er jeg den eneste som tenker over dette? Trenger jeg hjelp?

Likes

Comments

Dette blir 3 året jeg er borte fra familien på bursdagen min og det er like tungt hvert år. Jeg sier at alt er bra, men det jeg ønsker er og ha hele familien samlet for å feire meg. Det er jo min dag! Jeg vil tilbringe den med mine nærmeste.


Jeg ønsker å smile hele dagen, le og kose meg. Men jeg kan dessverre ikke noe får at jeg savner alle sammen. Jeg bor ikke langt unna, men langt nok til at det ikke kan tas som en dagstur. Men heldige meg, jeg har min bestevenn og bedre halvdel her oppe på fjellet, men skulle gjort mye for å ha resten her også. Jeg må feire meg selv en annen gang med familien.


Litt trist start på bursdagen, men bedre skal den bli. Jeg lovet dere en video med noen «mindre» pene bilder av meg selv, så her har dere den. Håper dere liker den og ikke minst sangen.


Så Miriam gratulerer med 22 årsdagen, ønsker meg selv en finfin dag

Likes

Comments

Jeg har vært frem og tilbake om jeg skal lage en video eller skrive dette innlegget, men pga at jeg ikke har stemme så blir det at jeg svarer skrivende. Jeg skrev et innlegg for noen timer siden om hvorfor jeg tok valget å redusere mine pupper. HER kan du lese dette.


Nu kjør vi.

Har du tatt puppe reduksjon ?

JA, det har jeg. Og kunne ikke vært mer happy med det, er et av de beste valgene jeg har tatt for mitt utseende.

Hvor mye fjernet du?

Nesten 1kg pupp fjernet jeg. 475g & 430g .


Hvordan var det i etterkant ?

I etterkant har det vært kjempe deilig. Første uken var ikke fult så behagelig, jeg sov i en lenestol og klarte så vidt å bevege på meg. Jeg var så heldig at jeg hadde min bestevenninne hos meg, hun sov på sofaen og tok vare på meg. Hun hjalp meg på do, lagde te, mat og holdt meg med selskap. Smertene forsvant fort, men kommer tilbake av og til. Men alt i alt veldig bra.

Hvordan gikk du frem til legen ?

Som jeg skrev i det forje innlegget så sa jeg det som det var. Jeg sa at det er vondt, det går ut over min selvtillit og hvordan jeg så meg selv i speilet. Jeg følte at det var unødvendig oppmerksomhet på alle mulige måter.

Hvor mye betalte du ?

Jeg betalte ingen ting av operasjonen selv. Den ble dekket av staten. 57.000kr ble dekket og det inneholdt, reduksjon, brystløft og medisiner.

Kan man velge cup – størrelse selv?
Jeg hadde så mye jeg skulle sagt her, men jeg sa at jeg ville ha de minst mulig. Så da ga jeg avgjørelsen til legen, han så ann min daværende kroppsbygning og valgte ut ifra det.

Hva skjer med brystvorten ? faller den av ?

Det eneste jeg vet var at den ble flyttet på, de skar rundt den og ´´tok den av ´´før de plasserte den på riktig plass. Nei den kan ikke falle av.

Hvordan er det med arr og sår etterpå?

Arrene kan man se den dag Idag, men er ikke noe problem. Jeg har vært heldig har jeg hørt. De KAN bli mer synlige enn mine, men min erfaring har vært bra.

Hvor lang ventetid er det ?

Kommer nok helt ann på hvor i landet man gjør det, og hvor lang ventetid din lege har. Jeg var heldig med timingen, fra første legetimen så tok det ca 3-4 uker før alt var ferdig.

Hvilken str hadde du og hva har du nå ?

Jeg hadde ekstremt store pupper før, dobbel J og nå har jeg en D cup. Så jeg gikk ned 6 str.

Hvordan forhold hadde du til kroppen din før og nå ?

Dette er noe jeg heller kan lage et eget innlegg om, her har jeg mye å si.

Hvilken klinikk ?

Teres klinikken i Kristiansand.

Om dere lurer på noe mer, legg igjen en kommentar så svarer jeg.


Likes

Comments