Endelig kan det avsløres!

Min kjære søte, snille, herlige, fantastiske og talentfulle 3 menning er deltager i the voice i år. Se åpnings nummeret hennes her, jeg har ikke ORD!!!! tårene trillet <3 Er såååå stolt av deg!

Sangen er lastet ned på mobilen og denne skal spilles for fult på min reise til Hovden imorgen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei alle mine fine lesere.

Nå er jeg tilbake med nye innlegg, konkurranser og mål. Jeg flytter til Hovden nå og starter en ny karrierer i livet mitt.

I denne sammenheng tenkte jeg og kjøre i gang en spørsmåls runde, det er det lenge siden jeg har hatt. I denne omgangen tror jeg at jeg kommer til å svare skriftlig, men blir det mye bra lager vi en video til dere.

Dere kan stille spørsmål om alt, jeg har endel ting jeg må få forklart til dere. Kommet en god del hat rundt min skrive måte og overskrift valg, noe jeg kan skjønne.

Men nå er ordet deres, jeg holder kommentarfeltet åpent til søndag 00:00 jeg lover svare på alt dere lurer på!

Blogges, M.

Likes

Comments

Hej!

Dagene går og ukene tikker, jeg ser navnet ditt over alt prøver det jeg kan for å ikke trykke inn på. Jeg failer gang på gang, fasaden min ser ut som at alt er OK. Det er den ikke, jeg vil snakke med deg og høre hvordan du har det. Jeg savner deg jo, men jeg er for svak. Jeg frykter svaret at du ikke savner meg tilbake, derfor klarer jeg ikke ta det steget. jeg er redd for skuffelsen, jeg vet jeg ikke er perfekt og heller ikke bra. Dessverre blir savnet større, men jeg ønsker deg alt vell og en dag kommer jeg til å finne en som er rett for meg.


Nå er planen å prøve leve litt, jeg er ikke klar for noe nytt. Nå skal jeg gjøre det JEG vil, ingen skal få holde meg fast. Så lenge jeg har en jobb som jeg trives med og tak over hodet så er jeg glad. Vennene mine har vært her for meg, det har vært deilig å få bort tanken over noen glass med vin, latter og tårer.


kjærlighetssorgen kommer å går, men jeg klarer meg.
jeg ønsker ikke å glemme, jeg ønsker bare få bort smerter og spørsmål jeg har som jeg aldri fikk svar på.Likes

Comments

I det siste ....

Nå er det en mnd siden jeg har orket å stikke innom, tankene har vært tomme og triste. Derfor har jeg ikke orket å blogge, da hadde det bare vært kjærlighetssorg på kjærlighetssorg. Det er lite gøy å lese om.

Sist mnd var slik: sykmeldt, sykehus og en overdose pga smertene. Jeg hadde så vondt, jeg var knust.

Men denne tiden en forbi, jeg klarer å se lyst på alt det vonde som har skjedd. Er så stolt over at jeg har vært så sterk i denne tiden.

Dagene mine er lyse og nærmer meg 100% friskmeldt om ett par uker. Livet smiler, jeg skal også snart til Stockholm og hilse på mine nye arbeidskollegaer. Under denne tunge tiden har jeg nemlig fått ny jobb base i Karlstad. Dit skal jeg i August, savnet den plassen gleder meg til å se plassen igjen!

Likes

Comments

Jeg har ikke vært den mest anonyme personen i Grimstad opp igjennom årene, jeg liker å være midtpunktet på stedene jeg er på. Puppene mine før oppresjonen skaffet meg nemlig dette, etter det har det bare gått sin gang.

Jeg liker å komme fra en liten by hvor det ikke finnes så mange toppbloggere eller listebloggere som det kalles. Jeg kan ofte bli et snakke tema på fester og rundt middagsbordet. Dette er noe jeg står for og er helt klar over. Dessverre så sprer rykter seg fortere enn en brann her, det er litt negativt. Jeg kan si noe og dagen etter så er det jeg sa snudd på hodet.

Mange liker å sette ut rykter som ikke er sanne, ryktene som jeg har fått høre de siste årene kan jeg lage en liste på. Mange av disse syntes jeg bare morsomme å veldig oppfinnsomme, det skal dere ha. Jeg ler litt inni meg. Hehe.

Det er koselig å bli kjent igjen, må innrømme jeg blir veldig rørt å glad når jeg blir spurt om å bli med på en selfie.

Noen av ryktene som er til å le av:


- Jeg boler

- Har tatt silikon, sprøyter og bruker flere bher får å få en fin / stor kløft

- Vært sammen med en jeg ikke kjente engang!

- Datet halve Grimstad

- Blogger bare får oppmerksomhet

- Dette er noen av de mest ´´kjente´´hehe.


Hva syntes dere ? oppfinnsomme eller hva ?

Likes

Comments

Kroppen og utseende er ikke alt her i livet.

Jeg varierer kroppen flere ganger i året, jeg har perioder der jeg koser meg masse og perioder der jeg holder meg unna alt som er usunt. Jeg er så kroppsfiksert og veldig opptatt av at jeg skal se bra ut til en hver tid. Jeg liker ikke at hodet mitt er sånn, men ingen er perfekte. Jeg har aldri vært 100% fornøyd med kroppen eller utsende mitt.

Når jeg var 16/17 så gjorde jeg mitt første inngrep å fjernet nesten 1 kilo pupp.

Når jeg var 18 startet jeg å tatovere meg ( har mye planer fremover )

Når jeg var 19 fylte jeg leppene mine med restylane

Når jeg er 25 vil jeg føle meg vell i min egen kropp!


Jeg har mye jeg vil gjøre for å føle meg vell. Jeg skal begynne å trene for fult igjen, spise sunt og kose meg i helgene. Silk at jeg kan få strammet opp kroppen igjen. Jeg vil satse fult på å bygge en stor og fin sprett rumpe og jeg vil ha større lepper. Jeg savner å være ny operert med faste fine pupper og flotte ´´duckface´´lepper.

Skulle ønske jeg bare følte meg vell slik jeg er nå. 

Likes

Comments

Jeg unner ikke denne typen menneske noe vell. Kanskje jeg er veldig egoistisk nå, men en mobber som kan ødelegge livet til noen så mye som du har gjort, unner jeg faktisk ikke noe godt.

Alt startet på ungdomskolen hvor jeg trodde jeg hadde fått en bra vennekrets, men mye viste seg bare å være ´´poisen´´. Jeg er ikke en person som liker å dra noen ned i mørket sammen med meg, men dette er et unntak. Jeg har hatt en tung skolegang fra 8- 10/ 1-2 vgs.

Mobbing kan drepe, noen tåler mer enn andre. Jeg tålte det heldigvis i en viss grad. Jeg hadde gode venner som stod ved min side uansett hva som skjedde!

Følelsen av å ikke være ønsket på skolen ´´huntet ´´meg når jeg sov og jeg hatet skolen mer enn noe annet.

Mitt livs største mareritt startet med at jeg ble ´´tvingt´´til å bli sammen med en av de ´´populære´´i en av gjengene som mine venner ville bli med i. Hvorfor dette falt på meg vil jeg tro var fordi jeg ikke turte si imot dem. Så da ble det meg.
Husker godt følelsen jeg hadde i kroppen etter de hadde tvingt et ´´JA´´ut av meg. Jeg viste at dette var noe jeg ikke ville. Det endte opp med at jeg sendte en SMS og sa det som det var. Mellom oss var det aldri noen ´´hard feelings´´men jentene hadde bestemt seg får og gå full crazy på meg. Meldinger på facebook, sms, msn og nettby ble bombandert med stygge meldinger. Meldingene inneholdt stygge ord, trusler til meg og min familie.

Jeg hadde en blogg på den tiden under navnet pinkjewels, her haglet det inn meg 100 kommentarer om dagen, med hat.

Jeg skjønner ikke hvordan et menneske kan ha så mye hat og ondskap i kroppen. Hvordan kan man leve med seg selv ? Dette er spørsmål jeg spør meg selv ofte når jeg tenker tilbake på denne tiden av livet.

Det er brutalt å si at man hater noen, det vet jeg. Dessverre så har denne personen fucket opp livet mitt på alle mulige måter, så derfor unner jeg deg ingenting.

Likes

Comments