YouTube
Miriam Andersson

hej på dig fina läsare <33

För ungefär ett halvår sedan var jag och en kille tillsammans, jag älskade honom väldigt mycket och vi var ett väldigt bra par men vi vågade inte ta några grenser, tex kunde vi ligga sked men vi kysstes aldrig.

När vi varit tillsammans i ungefär 1 månad börjar allt gå åt skogen, jag börjar må skitdåligt pga mobbning och mycket drama men jag kände inte att jag ville dra in min kille i det och stötta mig lixom, när min kille då börjar fråga hur jag mår osv så blir jag ju såklart "arg" eftersom jag inte vill att han ska stötta mig och när han började fråga så ofta kände jag att jag inte orkar ljuga för honom mer. Vi började bråka mer och mer pga att jag fick utbrott och tillslut gjorde jag slut och skylde på att jag inte hade några känslor kvar, men det var ju inte sanningen eftersom att jag älskade honom så himla mycket.

Efter ungefär 1 halv månad skriver jag till honom att han ska ge mig en andra chans att förbättra mig och vi blir tillsammans igen.. såklart mådde jag fortfarande dåligt och visste att det kommer bli samma som förut men jag ville ändå vara med honom lixom, det gick ungefär 2 veckor innan vi var tillbaka på ruta 1 igen.. Jag gjorde slut igen och skrev exakt såhär "alltså detta är andra gången vi är tsm och jag har tappat känslorna för dig eftersom det inte funkade förra gången osv men jag älskar dig fett mkt osv, förlåt❤❤" det var helt ärligt det dummaste jag gjort i hela mitt liv.

Nu är det 17 mars och jag är fortfarande kär i honom, jag har skrivit till honom ett fåtal gånger om hur jag känner och om han kan ge en till chans eftersom att jag mår bra nu, alla förstår ju att det inte är lätt att ge en 3 chans efter det som hänt lixom och det fattar ju jag med, men grejen är den att jag tänker på honom hela tiden och försöker verkligen släppa honom men det går verkligen inte.. jag har försökt tillräckligt mycket nu och det är ganska tydligt att han är väldigt osäker och så men jag kommer att vänta på honom, är det jag som vill ha någonting så får jag vänta på det och det är vad jag kommer göra. Skiter i om det tar 1 månad, 1 dag eller 1 år... jag kommer att vänta på honom.

Många kanske tycker att detta låter sjukt men helt ärligt så är det svårt mer relationer..

Puss o kram <333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har försökt att tagit kontakt med Madlady för att jag vill samarbeta med dem. Dock så måste man ha ett visst antal besökare per dag m.m och jag når tyvärr inte det antalet, Men är inlagd i deras Blogger VIP-​club så att jag får reda på till exempel olika bildmaterial, rabattkoder m.m.

Så fort dem skickar en kod kommer jag att sprida koden på mina sociala medier då ni kan få tex 10% rabatt på allt, koden kommer jag även dela här. Puss <33

Likes

Comments

Då vart man sjuk på söndagen och kunde inte gå till skolan på måndagen, nu är det tisdag och har säkert massor läxor att göra +gamla och så skulle svenska texten in igår och nu är klockan 00:52 och jag kan fortfarande inte sova pga huvudvärk och ont i halsen. Done med livet

Likes

Comments

Känns ju lite skummt att skriva ett första blogginlägg såhär men jag får försöka så gott jag kan. Jag heter Miriam och är 13 år. Jag gillar att spela in youtubeklipp, sminka mig och att spela fotboll. På denna blogg så vill jag dela med mig så mycket som möjligt utav mitt liv, hur jag mår, varför jag mår så osv. hoppas du kommer att gilla det, puss <33

Likes

Comments