​Ska det verkligen vara såhär svårt? Alla dessa tankar, alla dessa beslut. Önskar jag kunde skriva ner verkligen allt som har hänt dem senaste 7 månaderna. Men det är alldeles för mycket, ni hade aldrig orkat läsa er igenom den texten.
Även om jag vet att det hade varit en bra sak att skriva ner allt när saker och ting väl hände men har mått så fruktansvärt dåligt att jag har hatat allt och alla. 
Ska jag vara helt ärlig så har jag bara velat försvinna, jag förtjänar verkligen inte det jag har fått stå ut med.
Ingen ska behöva gå igenom såna här tuffa och svåra tider enligt mig. Varken man eller kvinna, för vi alla är lika mycket värda.
Därför blir man så arg på dem som är så självupptagna och inte kan uppföra sig som man borde.

Man kan ALDRIG förstå den som lider, även om man nu skulle varit med om samma sak så kommer man aldrig kunna förstå helt ut. Alla är olika och reagerar olika på saker och ting. Men det jag kan säga av erfarenhet av allt....Håll det aldrig för dig själv. Prata ut, dela med dig. Vem vet det kanske kan hjälpa en annan.


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har jobbat över idag och kom precis hem. Mat håller på och lagas och jag myser i julpyntet med katterna 😍😍

Likes

Comments

Har nu funderat länge på om jag kommer våga lägga ut dem här bilderna, och ja det vågar jag!

För jag är stolt över mig själv! Ända sen i somras så har jag lyckats gå ner 12 kg. När jag säger det så så känns det inte så mycket men när jag kollar på bilderna..... Wooooooow vilken skillnad!Likes

Comments

​Sitter i soffan med lite tända ljus, lyssnar på musik (nya högtalare i lägenheten 😍 ) och kollar ut över regnet som vräker ner. Fett mysigt men lite ensamt dock, tur jag har mina katter!!


Med tanke på alla känslor och saker som har hänt så börjar det sakta men säkert lösa sig. Känns bättre men det är fortfarande lång väg kvar.


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Det här med egen lägenhet var så mycket jobbigare och svårare än jag trodde. Från att alltid ha sin familj och pojkvän runt en hela tiden till att sitta helt själv i en lägenhet. Ingen pojkvän och familjen syns inte till lika ofta som man är van vid. Det är helt sjukt vad livet kan ändra sig. Inte bara det här med att flytta hemifrån, utan "pengaproblemet". Bilen, hyran, jobbet, städa, handla, göra mat, kompisar, familjen och samtidigt hitta sig själv och ta hand om sig själv. 


Så mycket som har hänt i slutet på detta året, så jag orkar inte ens ta upp allt.
Men jag är så ledsen över detta och önskar verkligen att allt ska bli bra igen. kanske inte som förr men i alla fall bra!😊

Likes

Comments

Timmen går och minutrarna blir lättare.
Ända sen det inte var vi längre har det i stprt sett varit kaos. Vi båda mådde inte bra och omgivningen fattade ingenting.
Känslan av att du vill komma tillbaka gör mig så glad. Men tankarna flödar fortfarande över och jag kan inte förlåta någon som sårat mig så grovt så lätt.

Likes

Comments

Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskat dig.
Du gör det så svårt för mig att ge dig en andra chans. Mitt huvud vet exakt vad som är rätt att göra men mitt hjärta vill göra helt tvärt emot.

Likes

Comments

Hur många chanser ska han få? Kommer han att ändra sig för du kommer inte orka länge till.
Problemet är ju bara det att har han sårat dig en gång kan han lika gärna göra det två gånger.

Likes

Comments

Har ju inte följ detta nånting men kollar iaf om Måns går vidare ikväll!

Likes

Comments