Hej alla fina där ute

Förlåt för att jag inte vart så aktiv det sista, nu är jag tillbaka. Jag har under denna tiden vart på yttligare inspelning för reality tv serien i England. Det var jätte kul verkligen att få träffa alla och vara med igen! Jag märker fort att jag känner lycka i det jag gör där. Men hur själva resan i sig var i mellan, det kan man diskutera haha!

När jag skulle åka dit så slutade min laddare att funka och jag tänkte att nu är det kört, mobilen funkar inte och jag har biljetten på mobilen... så jag fick skynda mig och köpa en laddare i Göteborg. Sen efter att jag laddade mobilen på flygplatsen, så var det lugnt.. tänkte jag.. kom till hotellet och checkade in och tänkte lägga mig i sängen för klockan var mycket och jag skulle upp tidigt där på. Tror ni inte att det knackar på dörren då och jag sover i ett rum längst upp, lite läskigt. Han säger öppna att han behöver prata med mig, då tänker jag vad är detta mitt i natten liksom. Då säger jag vad vill du? Han ba, du får öppna så vi kan prata om det..vilket jag inte ville..så jag sa att jag var i duschen och att jag kunde komma ner till receptionen imorgon.. men nej han ville att jag skulle komma ner efter jag duschat... men jag tänkte jag hoppar i sängen och säger att jag somnade..men tror ni inte att han knackar ännu mer då..och ropar.. herregud tänker jag då.. och säger jag kommer ner då.. sen fick jag ner och pratade med honom och då hade det blivit fel på betalningen och det kunde inte vänta tills dagen efter då eller!?

Sen gick handtaget till resväskan sönder med hahah!

Sen när jag skulle hem, när jag var i Göteborg och skulle till Skövde.. då hade dom skrivit fel på perrongen så jag hoppade ju inte på rätt tåg, efter en och en halv timme..tänkte jag att nu borde jag vara framme..men nej då hade jag hamnat i en annan stad..så jag fick åka tillbaka med ett annat tåg till Göteborg och sitta vaken på centralstationen tills att första tåget på morgonen gick.

Men överlag var det jätte kul i London träffade goa människor :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kära vänner!

I tisdags åkte jag till London en ssnabbis, jag var på möte med min agent. Hon sa att hon kunde känna en stor passion för hur mycket jag verkligen ville detta och jag hade fått bra omdömen över det jag har gjort. Så jag kände mig väldigt glad och tacksam för att dom tror på mig och att jag får denna chansen. Nu ska jag ligga i ett litet tag till sen får vi se hur allt blir! :) jag har tagit mig hela vägen hit och jag tänker kämpa till toppen!

Jag blev bästa vän med taxi chauffören haha! Väldigt trevlig och skön kille :)

Så allting var väldigt bra, bortsätt från när jag skulle hem och var på väg till flygplatsen.  Då gick handtaget av till resväskan, den man drar i och jag tänker nej detta är inte sant! Men jo  den var av (haha!) Skrattretande. Sen när jag var på flygplatsen då fick jag sån himla värk i magen så jag var tvungen att springa till toaletten och spy,  gud vad ont det gjorde! Jag tänkte jag kommer inte upp.. trodde jag skulle svimma! Men spydde gång på gång sen köpte jag vatten och en påsar och sprang till gaten och hoppade på flyget.  Jag satt där med min påse och tänkte inom mig,jag vill inte spy! Jag klarade mig hela vägen hem som tur var.  Men nu har jag legat i både feber mag ont! Så vi får se och hoppas det går över annars blir det akuten,ifall att det är blindtarmen som dom misstänkte.  

Love you all! God natt puss

Likes

Comments

Hej alla vvänner

Nu har det gått 2 år sedan min pappa gick bort,helt obeskrivligt svårt att förstå. Vi hade så roligt ihop, skrattade  och skämtade.  Han var hemma hos mig på middag,vi shoppade ihop och pratade i telefon flera gånger om dagen. Jag kunde ringa och inte ha något att säga, utan  bara för att höra min pappas röst och positiva energi. Nu finns han inte längre, så idag var det jobbigt. Alla känslor kom till mig och jag började gråta och jag kunde inte sluta. har sån  huvudvärk för att jag gråtit så mycket, men jag tänker vara stark.

Jag är så stolt över mig själv över att jag kommit så långt och gått min tränings period som modell. Jag insåg att jag var så mycket starkare än vad jag trodde, jag hittade en glädje och en stor passion och lärde känna underbara människor. På tisdag åker jag till London igen och ska på ett möte, sen får vi se hur allt går. Ovs så kommer jag alltid vara så stolt och glad för att jag följde min dröm och tog mig dit på egen hand.  

Älskade fina människor där ute,sluta aldrig att tro på er själva och att följa era drömmar! Än finns hopp och allt kan hända! ♡

Puss & kram

Likes

Comments

Hej alla fina och goa människor där ute!

Jag har levt med ångest sedan jag var yngre, antagligen bara för att jag höll alla känslor inom mig och ville inte prata om det. Tillslut exploderade jag, då fick jag mina första panik attacker. När jag hade panik attackerna trodde jag att jag skulle dö,  jag hade hjärtklappning och andnöd. Efter ett tag insåg jag att jag behövde prata om det, så jag fick hjälp med att hantera det.  Jag fick lära mig att sitta och ta imot det i en kvart och sedan känna hur det minska mer och mer. 

Efter det har jag haft det väldigt bra, enda tills..

För 1 år sedan dog min pappa, han var inte bara min pappa,utan också min bästa vän. Allting hände så fort, han fick hjärtinfarkt. Jag minns det sista ifrån honom,då jag pussade honom på kinden. Efter det ögonblicket att min pappa dog förändrades jag mer och mer som person. Saker jag brukade tycka var roligt var inte kul längre och jag förlorade livslusten. Jag fick kämpa mig upp från grunden för att hitta tillbaka till mig själv igen och det är jag mycket stolt över och gjort mig starkare!

En dag hände något som fick mig att se ljuset och att känna glädjen igen. Jag ansökte till en modell agentur i London och tänkte inte mer på det. Efter någon vecka hörde dom av sig till mig och ville att jag skulle komma på en intervju.  Jag trodde att jag drömde och blev jätte glad. Min kompis sa åk åk! Då visste jag att min resa hade börjat och det var min dröm sedan jag var liten. Jag åkte på en intervju och fick sedan reda på att jag gått vidare till en träningsperiod som modell.  

Så nu har jag vart på en audition för ett klädesmärke och två inspelningar för en stor reality tv serie i london. 

Ovs hur allt går kommer jag alltid att vara stolt över att jag tog denna chansen att bara ge mig av helt själv för min dröm. 

Alla som har drömmar,följ dom och ge inte upp! Alla kan om man bara vill!

Puss&kram

Likes

Comments