Nu var det verkligen längesen jag satt här och skrev, men vart tyvärr inte riktigt som jag ville i Thailand. Efter bara två veckor, så vart jag av med min mobil, lite kläder och ett par skor. Det var så sjukt hur det gick till. Det var mitt på dagen på stranden och vi var flera av oss som jobba där nere som låg och sola och väskan där allt låg bara försvann utan att någon ens märkte, men stöld är något som är väldigt vanligt därnere tyvärr och jag var inte ensam med att drabbas.

Så under den största delen av tiden jag var där så levde jag utan mobil. Jag hade min iPad med mig men det är ju inget man kanske vill gå runt med överallt och så var jag så rädd att den också skulle bli stulen. Men gällande bloggningen så tappade jag faktiskt lusten då det tog rätt hårt då man vart lite rädd när man var i ett främmande land och visste att man skulle vara här i tre månader utan telefon och då inte känna tryggheten att kunna höra av sig om det skulle hända något. Så hemlängtan vart stor men gick över sen när man väl landat i det. Det tråkiga är ju att man inte kunde ta så mycket bilder, för samma var det med kameran att jag var rädd att få den stulen också. Men jag har mina upplevelser ändå och det är de som räknas.

Men hur ser livet ut nu då? Jo jag träffade faktiskt en väldigt speciell person för mig där nere som nu är min pojkvän. Under tiden där borta så var det ju så att man sågs varje dag eftersom vi jobba ihop, men hur skulle det bli sen när vi skulle flyga hem till Sverige? Men redan innan jag åkte iväg till Thailand så var jag så beslutsam med att jag skulle flytta och gärna till en annan stad just bara för att testa på mer nytt och se mer än vad man redan sett. Så för mig var det inte ett jobbigt beslut, så jag flyttade inprincip direkt när vi kom hem till Sverige. Vi fick lyckligtvis en lägenhet väldigt snabbt. Så ungefär ett halvår senare från den dag vi sågs, så bor vi nu ihop i Norrtälje och har gjort det i snart tre månader tror jag att det är nu. Allt känns väldigt bra och det här känns mer och mer som mitt hem för varje dag. Men såklart så är det en omställning, precis som det var att flytta till Thailand. Men man försöker skapa en fungerande vardag som känns bra och då känns det perfekt att kanske blogga om det, mest för att jag själv vill ha det och kunna blicka tillbaka och för att skriva av mig, Så här kan man läsa och se mycket om min vardag och mina tankar. Hoppas bara det går bättre den här gången men det skulle jag tro.

Kram!🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var vi en stund på stranden, men eftersom det just nu är regnperiod i Thailand så är det ofta molnigt så det är lite svårt att få någon färg. Det är riktigt varmt i havet här, nästan lika varmt som i luften. Så man kan inte riktigt svalka sig.. Senare mot kvällen åkte vi till fotbollsstadium för att kolla på Whiterooms fotbollslag spela mot en annan bar som också ligger på Bangla road. Efter det kände några för att bowla. Även fast jag var den enda som råka tappa bowlingklotet så lyckades jag ändå vinna över alla haha! Vi hade tänk ta en vilodag eftersom det ändå var söndag men det slutade ändå upp med att vi drog till Whiteroom och det vart allt annat än en lugn kväll...

Uppdaterar inte så ofta just nu för det händer inte så mycket just nu, vi har ledigt varje dag så det är ungefär som att vara på semester men det blir mer sen. Om man vill läsa mer om hur vi har det kan ni gå in på min kompis blogg. Hon uppdaterar mycket bättre än mig just nu haha!
www.annieemelieida.blogg.se

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme! Flygresan var väldigt lång och jobbig. Lyckades inte somna en enda gång, så när vi var framme på hotellet så var det bara att gå och lägga sig direkt. Efter det så var det dags för att träffa alla på vårt första staffmöte. Då fick jag se Bangla road för första gången och se vart vi ska jobba, men dom håller just nu på att renovera Grabbarna Grus så det får vi se hur det ser ut när det öppnas. Under första veckan så är vi lediga kan man säga och får se oss omkring och lära känna alla. Men nu ska jag ner på stranden och sola lite så man inte behöver se ut som ett lik här nere.

XOXO/Mirelle

Likes

Comments

Nu är det inte lång tid kvar men gud som jag har längtat! På onsdag så lyfter flyget som tar mig till varmare grader. Det ska bli så skönt att få slippa kylan och snön. För de som inte vet så ska jag åka ner till Thailand för att jobba i tre månader. Jag skapa den här bloggen för att kunna dela med mig om vad jag gör där nere för mina nära och kära här hemma i Sverige då det är lite svårt att kunna höras av då jag inte alltid har tid eller så kan tidsskillnaden göra det svårt. Jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan där nere om hur jag har det och gör, sen kommer det även bjudas på mycket bilder.

Men nu lär jag packa det sista och spendera så mycket tid som jag kan med de här hemma!

XOXO/Mirelle


Likes

Comments