Header
View tracker
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jag och Johan hade middagsbjudning för Emma och Viktor. Det blev Johans kyckling och så gjorde jag äppelpaj till efterrätt! En helmysig kväll med två mycket fina vänner. Det tackar vi för!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var hemma över helgen äntligen, efter nästan fyra månader. Var så mysigt att träffa katterna igen och min familj. Åkte med Emma hem och vi kom fram till fkp vid 20:30(?) någon gång så det blev en lugn och mysig kväll hemma. Lördagen hade min mormor middag för en del i min släkt och efter det kom Moa hem till oss och vi gick på en promenad innan vi åkte och fixade oss hos henne. Efter det bar det in mot stan för att äta på Gondolino och sen till lerran för att umgås i nyktert tillstånd med onyktra själar. Så himla roligt att träffa människor man inte sett på så länge!
Söndagen var vi hos min moster, åt hos morfar och sen avslutades helgen hos min syster!
Blev inga bilder på något i helgen förutom denna bilden på vägen hem. Så blir det nog när man är alldeles för upptagen med att glömma av allt som har med teknologi att göra.

Likes

Comments

View tracker

Idag fick jag äntligen tid med min diamant. Planer inför nyår och non stop snack och skratt som vanligt med henne. ❤️❤️

Likes

Comments

Min första lediga helg på länge spenderade jag med två av mina absoluta favoritmänniskor. Det tär på hjärtat att vara så långt ifrån dem hela tiden. Nästan tre månader ifrån dem är inget skoj! Men så glad och energifylld man blir när vi väl ses igen. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Likes

Comments

Jag har lyckats få mig ett till toppenjobb som jag trivs enormt bra på. Inget mindre än Lager 157! Det krävs lite planering och pusslande att få ihop tider från två jobb. Men oj vad jag trivs och är glad över mina två arbetsplatser!

Likes

Comments

Förra fredagen var jag ledig och myste tillsammans med Emma och Fanny på eftermiddagen. På kvällen väntade ett gäng med andra godingar och brädspel! Perfekt fredag och perfekt sätt att spendera min lediga dag.

Likes

Comments

En saknad liten spillevink fyllde 21 år alldeles nyligen. Stort grattis igen min älskade Emelie! Längtar tills vi ses. Love you ❤️

Likes

Comments