Header
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Idag är jag lite extra glad för att idag fick jag reda på att jag fått jobb på Espresso House! Det känns jätteroligt, tror att det är ett jobb som kommer passa mig väldigt bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dessa små liv är alldeles snart klara för att få nya hem. Två veckor till så är de "leveransklara". Två av dem är redan tingade till hem, mitt hjärta kommer gå lite itu när de lämnar. Visst vill man bara ta med allihopa hem?

Likes

Comments

Äntligen fick jag och @jonnawasserfaller tid att ses och ta igen vad vi har missat det senaste! I torsdags förra veckan satte vi oss på café Nosh och åt gott, sen gick vi hem till hennes nya crib (så himla mysigt hon hade fått till det!!) och bara pratade, skrattade och mådde bra i varandras närhet. Tänk vad glad jag är för dig, min fina vän. Oavsett hur, var, när, så vet jag att du finns. ❤️

Likes

Comments

Dessa godingar satt jag och åt, skratta och drack gott med för några helger sen.

Likes

Comments

Började för ett par veckor sedan volontärarbeta på Kattfotens Katthem i här i Halmstad. Det är ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv kan jag meddela. Tror nog att alla som känner mig vet mycket väl hur mycket jag älskar djur och då lite speciellt just katter. Har ju inte någon egen katt här hemma, så då får jag min dos genom Kattfoten. En fantastisk organisation med riktiga eldsjälar som brinner och sliter dag och natt för att katterna ska få hem och ha det bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

The best way to figure out the kind of life you want to live is to take action. Make mistakes. Learn from them. In the doing, you'll discover what you want to welcome into your life and what you want to say no to. Stop worrying about whether a project will work, whether someone will say yes, whether you'll like it or not. The only way you'll know is by trying.

Listen to your heart. You are courageous. Be brave. Be bold. Be daring. Feel the fear, breathe deep and keep doing.

Likes

Comments