Header
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Likes

Comments

Likes

Comments

Hon är på svensk mark igen. Prisa Gudarna ❤

Likes

Comments

Jag och Johan hade middagsbjudning för Emma och Viktor. Det blev Johans kyckling och så gjorde jag äppelpaj till efterrätt! En helmysig kväll med två mycket fina vänner. Det tackar vi för!

Likes

Comments

Var hemma över helgen äntligen, efter nästan fyra månader. Var så mysigt att träffa katterna igen och min familj. Åkte med Emma hem och vi kom fram till fkp vid 20:30(?) någon gång så det blev en lugn och mysig kväll hemma. Lördagen hade min mormor middag för en del i min släkt och efter det kom Moa hem till oss och vi gick på en promenad innan vi åkte och fixade oss hos henne. Efter det bar det in mot stan för att äta på Gondolino och sen till lerran för att umgås i nyktert tillstånd med onyktra själar. Så himla roligt att träffa människor man inte sett på så länge!
Söndagen var vi hos min moster, åt hos morfar och sen avslutades helgen hos min syster!
Blev inga bilder på något i helgen förutom denna bilden på vägen hem. Så blir det nog när man är alldeles för upptagen med att glömma av allt som har med teknologi att göra.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen tid med min diamant. Planer inför nyår och non stop snack och skratt som vanligt med henne. ❤️❤️

Likes

Comments

Min första lediga helg på länge spenderade jag med två av mina absoluta favoritmänniskor. Det tär på hjärtat att vara så långt ifrån dem hela tiden. Nästan tre månader ifrån dem är inget skoj! Men så glad och energifylld man blir när vi väl ses igen. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Likes

Comments