Header
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Är helt okej med vår nya utsikt och desto mer okej att ha ett helt eget ställe. Det förtjänar jag och Johan väldigt mycket. Än så länge har Jönköping överraskat mig mycket positivt! Helt klart en stad i min smak med många goa människor.

Likes

Comments

Sköna, gröna Floby. En behöver inte ta sig långt för att komma till fina ställen! Detta är stenmurslandskapet i Flobban som jag och Moa tog oss till för några veckor sedan.

Likes

Comments

Nuuuu har jag uppdaterat om det mesta som hänt sedan april. Framöver kan ni ju räkna med inlägg om vad som händer i nutid.

Just nu jobbar jag i alla fall på Espresso House i Jönköping på stationen. Nu på måndag (2/10) så går flyttlasset till vår lägenhet. ÄNTLIGEN. Som vi behöver få flytta till vårt eget place nu är ju obeskrivligt. Kommer bli kul att lära känna Jönköping och att ha 45min hem istället för 2,5-3h hem!

Likes

Comments

Äntligen fick jag och rebbebus tid för att träffas. Vi blev sittandes i flera timmar på Brogyllen pratandes om gamla minnen och vad vi hoppas på i framtiden. Den här tjejen och vännen hon är, är inte något man skojar bort. Ren och skär godhet som emanerar genom hela henne.

Likes

Comments

Tog inte ens två veckor innan jag var tillbaka och hälsade på i Halmstad. På bild är två av mina starkaste solstrålar. Tänk att jag haft turen att få lära känna dessa och fått äran att vara deras vän.

Likes

Comments