Header
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jag har lyckats få mig ett till toppenjobb som jag trivs enormt bra på. Inget mindre än Lager 157! Det krävs lite planering och pusslande att få ihop tider från två jobb. Men oj vad jag trivs och är glad över mina två arbetsplatser!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra fredagen var jag ledig och myste tillsammans med Emma och Fanny på eftermiddagen. På kvällen väntade ett gäng med andra godingar och brädspel! Perfekt fredag och perfekt sätt att spendera min lediga dag.

Likes

Comments

En saknad liten spillevink fyllde 21 år alldeles nyligen. Stort grattis igen min älskade Emelie! Längtar tills vi ses. Love you ❤️

Likes

Comments

30/9 en dag att minnas då jag fick se självaste Biebsan + min första visit i huvudstaden med världens största goding, Fanny. 💛💙

Likes

Comments

Pinchos tillsammans med detta härliga gäng för några veckor sedan.

Likes

Comments

Härliga lilla Mimmi på bild ovanför vill så gärna ha ett hem. Hon är en underbar liten katt med massa kärlek att ge och jag hade tagit med mig hem själv ifall jag hade kunnat. Hon hade ett skadat bakben när hon kom till Kattfoten. Hon var tänkt att avlivas men istället skickade de henne till Öland där hennes ben blev opererat och hon blev helt återställd. Allt Mimmi vill ha nu är ett hem där hon blir älskad och omhändertagen, hon ger tillbaka tusenfalt i form av gos.

Likes

Comments