Header

Draghund

I helgen gick SM i barkmark 2016 av stapeln, Jag valde att inte ställa upp på grund av osäkerhet i min hund när hon inte presterar alls som hon gjorde förut. Men jag fick en förfrågan av Jörgen Pettersson, en från Sollefteå draghundsklubb bara några dagar innan SM ifall jag och pappa ville ställa upp på stafetten på söndagen. Vi tackade ja, så jag sprang första sträckan, löpning 1,8 km, Jörgen på andra sträckan kickbike 2,8 km och pappa på sista sträckan med cykel med våran Zelda som inte har tävlat förut på 2,8 km.

20 st lag kom till start. Våran placering vet jag faktiskt inte riktigt. Har inte sätt några resultat.

Men vårat mål var att ''huvudsaken vi hade roligt'', och det hade vi verkligen!
Här är några bilder

Foto: Emma Hammar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Draghund

I söndags var det tidsträning i Graninge. Det skulle egentligen vara en tävling med det var för få anmälda så då körde dom tidsträning istället.
jag har tränat för att springa med min hund Amy, men med min förkylning valde jag att cykla istället, lite mer
lindrigt haha.

Vi körde 2,5 km på 5,59.
Jag är nöjd med tiden och hur bra Amy presterade med tanke på att jag var halvt sjuk och jag inte har tränat något drag med cykel utan bara löpning. Plus att när jag och Amy har ställt upp på tävlingar har hon inte alls presterat sitt bästa. Antingen har hon inte sprungit fullt ut eller så har hon stannat och vägrat att gå framåt så vi tillslut har blivit tvungen att avbryta loppet..

Även pappa & min lillebror Max 3 år gammal tävlade.
Pappa sprang 3,5 km på 10:30. Det var också bra med tanke på att han tävlade med en unghund som inte har tävlat förut! Han hade snabbast tid bland 3 startande.
Max sprang sina 300 helt galant!

Riktigt roligt att få ställa sig på startlinjen igen och komma i mål och känna att både hund & förare gjorde sitt bästa!!

Likes

Comments

Draghund

Igår passade jag och Amy på att träna ett 2h pass medan mamma var på föräldrar möte. Vi sprang 5km runt Bollstas elljusspår och upp på Svedjeberget en snabbis. Vi körde även lite intervaller med Amy kopplad och lösspringande.

Det var skönt att äntligen få fara ut och springa efter min extrema förkylning och även få träna på andra ställen än hemma.

Den 25 September ska vi ställa upp på en draghundstävling på barmark i Graninge. Jag ska springa med Amy för första gången på kanske 3-4 år så det blir spännande hur det kommer att gå. Men tanke på hur dåligt hon har gått på tävlingar nu på dom senaste åren.
Men får hoppas på att det kommer att gå bra!

Likes

Comments

Igår hade jag & Sebastian våran 2 års dag. Alltså två år sedan vi blev tillsammans <333 Ångar inte en sekund att det blev han och jag!
Jag åkte till han efter skolan. När jag kom upp på Sebbes rum hade han varit och köpt en bukett rosa rosor och ett stort hjärta med massa choklad i! ❤️

Vi käkade varmrätt och efterrätt på hotell Hallstaberget. Jättemysigt var det!
Sedan vid halv 11 ungefär åkte vi hem, duscha och gick och la sig. Skola dagen efter och jag ska upp tidigt. Min buss går här ifrån 07:25.. ☹️

Några bilder från kvällen kommer.

Det var även min första skoldag efter sommarlov och förkylning. Det kändes bra och komma in i rutinerna igen.

Likes

Comments

Fortfarande lite sjuk. Men är bra mycket piggare! Efter att vi städade rummet gick jag, Sebastian & Max ut och gick runt lite i skogen, men jag blev så trött av att gå så vi var bara ute en snabbis. Det var skönt att få lite friskluft!

Mamma & Sebastian slängde ihop en snabb middag med kyckling, nudlar och lite grönsaker, men gott var det!

Likes

Comments

Första skoldagen idag och jag ligger hemma dyngförkyld och febrig.. 3dje dagen jag är sjuk. Lyckades iallafall gå ut en snabbis med Amy

Hon älskar verkligen hallon!

Likes

Comments

Moppe

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag berätta hur det gick på moppetävlingen men Precis när vi kom
fram till Lycksele så skrev dom att tävlingen blev inställd pågrund av regn. Vi hade bokat stuga på Lycksele camping så det fick bli en liten mini semester istället!

Likes

Comments

3 Augusti
Leksand & Stockholm

från onsdag till söndag följde jag med Sebastians familj till Leksand på semester. Vi badade på Leksand sommarland, körde gokart och gick på Orsa Rovdjurpark.

Sedan på måndagen efter vi kom hem åkte jag med min familj en snabbis till Stockholm.
Vi hjälpte några vi känner där nere från Stockholm att trimma vid deras stuga & gick en heldag på Kista Galleria!

Så nu är vi påväg hem från Stockholm. Så det är bara att packa om väskan för 3e gången, för imorgon åker jag till Lycksele igen med Sebbe på moppe tävling från fredag till söndag. Kommer ett inlägg senare hur det gick!

Likes

Comments

Moppe

26 Juli, 2016
Moppe dragracing, Lycksele.

Mycket har hänt sedan jag uppdaterade sist! Men kommer bara skriva lite kortfattat om allt.

Sebastian slutade på 1:a & 2:a plats!

Dagen efter var det moppe crouising i Sollefteå! 127 mopeder kom. Jag, Sebbe och några kompisar var några av dom. Sebbe hade 2 st moppar som skulle vara med så jag körde av av dom.

Moppe dragracing, teknikbana & Utställning kunde man också delta i! Sebbe tävlade med båda sina mopeder i dragracing. Där blev han både 1:a och 2:a!

Love Persson vann utställningen med sin moped!

Likes

Comments

Dagen började med 3,5 jobbpass. 10-13.30. Sedan gick familjen och 4 st andra till ner till grannens brygga och solade, åt rabarberpaj & paddlade kanot!

Sedan vid 5 tiden tog jag buss till Sollefteå, väntar nu på Sebastian tills han kommer hem. Vi drar sedan ner till parken med några andra på ungdomensdag!

  • 21 readers

Likes

Comments