Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår åkte vi i familjen ner till Göteborg för att fira mamma som fyllde år. Väl på hotellrummet tog vi fram lite presenter, choklad och bubbel som vi skålade med. Så mysigt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter att ha fart mellan två olika jobb idag avrundar jag dagen med den obligatoriska semlan.

Likes

Comments

Pannkaksmys med familjen <3

Likes

Comments

I veckan åkte jag och syrran upp till Stockholm för att kolla på Phantom of the opera på Cirkus och den var verkligen hur bra som helst!

Likes

Comments

Hej på er! Kom på att jag inte har kikat in här på ett tag och kände att jag kunde uppdatera er lite med vad jag har gjort i helgen.

Fredagen började med att jag, mamma och syrran tog bilen ner till Göteborg. Efter vi hade parkerat bilen hamnade vi på Vivaldi som är en supermysig restaurang. Där åt vi alla 3 en super god italiensk buffé!

Mätta och belåtna gick vi vidare mot Scandinavium där genrepet av melodifestivalen hölls. Vi gick runt därinne och deltog i olika tävlingar, vann lite grejer och plockade på oss lite gratis godis. Sen slog klockan 7 och det var dags för genrepet att börja. De 2 som jag tyckte var bäst under genrepet var helt klart Boris (som hade en medryckande låt) och Nano (som gav mig gåshud).

Under lördagen däremot åkte jag, mamma och pappa ut till Ulvåker för att se på syrran när hon spelade cup. Efter 9 timmar i en iskall hall fick vi äntligen åka hem och resultatet blev en fin andra plats!

På söndagen ringde väckarklockan redan 04.45 och det var för att mamma, syrran och jag skulle åka buss till Gekås. Jag tog inga bilder men däremot fyndade jag massor och slutsumman hamnade tror det eller ej under 1000 lappen. Det har nog aldrig hänt mig förut!

Likes

Comments

Likes

Comments

Gissa vem som också har fastnat för serien Skam? Jag började kolla på den i onsdags och jag kan inte sluta titta på den. Den är så bra! Så nu har jag endast ett litet avsnitt kvar att kolla på. Tittar ni också på den, i så fall vad tycker ni?

Likes

Comments

Det är nästan en vecka sen som jag kom hem från Sälen, men jag längtar redan tillbaka. Jag hade i alla fall några fantastiska dagar och där bjöds det på skidåkning, after ski, hockey, god mat och det bästa sällskapet. Det enda som inte var bra var att jag lyckades dra axeln ur led precis innan vi skulle dra till After skin. Den hoppade dock tillbaka direkt så det var la lite tur i oturen, men jag kan känna än idag att den är lite stel och knäpper till då och då.

Likes

Comments