Header

Hej på er! Hoppas ni hade en bra midsommar, det hade iaf jag!

Jag och Johanna träffades hos mig innan vi åkte till Maxi för att köpa våran midsommarlunch. När vi hade packat ner allt gott vi kunde hitta i affären åkte vi hem till mig för att packa resten. När vi var klara där så satte vi oss i bilen för att åka upp till Simsjön. Där möttes vi av finklädda tjejer och killar, barn med blommor i håret, musik i högtalaren och en familj som satt och grilla. Jag och Johanna valde en perfekt plats, la ut en filt, packa upp våran picknickkorg, knäppte några bilder och skålade innan vi avnjöt våran lunch. Efter vi hade hunnit sitta där i ungefär en kvart öppnade sig himlen och vi tog på oss våra regnjackor. Trots att regnet föll, temperaturen sjönk var det hur mysigt som helst!

När vi hade ätit upp det mesta och knotten började komma bestämde vi oss för att packa ihop och åka hem till mig igen. Mysbyxorna åkte på, ännu mer mat slank ner och mycket snack och skratt fick avrunda denna lyckade dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

~ Bild från en grymt bra kväll ~

Likes

Comments

Bild från gårdagens Eurovision song contest mys. Tyckte ni rätt låt vann? Jag tyckte Portugals låt var fin men hade hellre sett Bulgarien stå som vinnare.

Likes

Comments

Hej fina ni. Min dag började med att jag hoppade i träningskläderna för att gå en promenad i det vackra vädret. Efter den sköna promenaden åkte jag hem till mamma och pappa för att fika litegrann innan de skulle åka iväg till Göteborg. Så efter jag hade sagt hej då till de bytte jag om till bikini och la mig i solstolen och stekte. Nu däremot ska jag kolla på talang och äta något gott till det. Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni alla hade en mysig valborg igår, det hade i alla fall jag. Jag och Marika tog varsitt glas vin innan vi tog bussen till sjön där majbrasan var. Musik spelades i högtalarna, barn åt sockervadd och de flesta stod och värmde sig vid brasan. Kvällen avrundades med ett mäktigt fyrverkeri! 

Likes

Comments

Igår åkte vi i familjen ner till Göteborg för att fira mamma som fyllde år. Väl på hotellrummet tog vi fram lite presenter, choklad och bubbel som vi skålade med. Så mysigt!

Likes

Comments

Likes

Comments