Header

Detta var en av höjdpunkterna på min semester: Mc-tur med världens bästa pappa ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag och familjen till Wrågården för att spela lite fotbollsgolf i blåsten. Trots att bollen började rulla iväg så fort man la ner den blev det en sjukt rolig och jämn match. Ingen vinst för min del men jag fick göra en "hole in one" i alla fall, så jag är nöjd ändå!

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas att allt är bra med er, själv ligger jag här i sängen med både halsont och hosta. Så nu när jag ändå är lite sjuk tänkte jag passa på att kolla ikapp avsnitt som jag har missat. Sedan ska jag också redigera lite bilder ifrån mina 2 resor som jag har gjort under de två senaste veckorna. Självklart kommer de att komma (inom kort) två separata inlägg om det, så håll ut!

Likes

Comments

Idag har vi firat mamma & pappas 23-åriga bröllopsdag. Att se dem så lyckliga tillsammans får mig verkligen att tro på kärleken ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni hade en bra midsommar, det hade iaf jag!

Jag och Johanna träffades hos mig innan vi åkte till Maxi för att köpa våran midsommarlunch. När vi hade packat ner allt gott vi kunde hitta i affären åkte vi hem till mig för att packa resten. När vi var klara där så satte vi oss i bilen för att åka upp till Simsjön. Där möttes vi av finklädda tjejer och killar, barn med blommor i håret, musik i högtalaren och en familj som satt och grilla. Jag och Johanna valde en perfekt plats, la ut en filt, packa upp våran picknickkorg, knäppte några bilder och skålade innan vi avnjöt våran lunch. Efter vi hade hunnit sitta där i ungefär en kvart öppnade sig himlen och vi tog på oss våra regnjackor. Trots att regnet föll, temperaturen sjönk var det hur mysigt som helst!

När vi hade ätit upp det mesta och knotten började komma bestämde vi oss för att packa ihop och åka hem till mig igen. Mysbyxorna åkte på, ännu mer mat slank ner och mycket snack och skratt fick avrunda denna lyckade dag.

Likes

Comments

~ Bild från en grymt bra kväll ~

Likes

Comments

Bild från gårdagens Eurovision song contest mys. Tyckte ni rätt låt vann? Jag tyckte Portugals låt var fin men hade hellre sett Bulgarien stå som vinnare.

Likes

Comments