Skulle egentligen bara stanna hemma ikväll, då jag knappt hunnit vara här under veckan alls. Lyckades dock inte med det då jag blev bjuden på lasagne och vin, lyx!

Blir skönt med söndag imorgon, fastän jag bara ska skriva och läsa hela dagen. Får bara lov att kämpa igenom kommande vecka, för nästa helg åker jag till Stockholm en sväng. Ska bli så kul med ett litet miljöbyte, men som sagt innan det har jag en massa deadlines och tenter som ska fixas.  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Så här såg min dag ut igår och så här ser den ut idag, igen. Alla dagar och nästan alla kvällar denna vecka har gått åt till något som har med studierna att göra, sitter även i skrivande stund i biblioteket. Får se när jag hittar hem ikväll. Minns inte ens när jag senast skulle ha varit hemma och gjort middag själv.
Oh well, får väl bara hoppas att arbetsbördan lättar så småningom!

Tänkte igentligen tipsa er om lite musik. Sabina Ddumba släppte ju sitt album för inte så länge sen och tycker det och hon är helt fantastiskt! Ifall man inte orkar lyssna igenom alla låtar (vilket man nog gör) så tycker jag att man i alla fall ska lyssna på Time, Loyal Royal, Did It For The Fame och Scarred For Life.


Likes

Comments

​Det här inlägget fanns också publicerat på den gamla adressen, men kände att jag ville publicera det också på denna adress.


Tänk hur skrämmande det är att kunna känna av att nu sker något en allra sista gång.

Att gå ut ur en lägenhet och känna att man aldrig kommer stiga in där igen, att man aldrig kommer öppna just den dörren och ropa hej. Att sitta tyst i en bil och känna att nu är det nog sista gången man åker i den bilen med just den personen. Eller att skicka iväg ett meddelande och ungefär tacka för sig för man känner av att det inte kommer bli några fler meddelanden mellan dig och den personen.Det är så många sista gånger man egentligen är med om. Och även om man önskar och hoppas på att man känner fel, att det inte skall vara en sista gång, så är det ibland lättare att bara gå vidare utan att få ett ordentligt avslut. Att man jagar efter ett ordentligt avslut på något, ett avslut man tycker man själv är värd kan tära på en så himla mycket. Speciellt då när man inte lyckas. Och det är nog då man är värd att bara gå vidare själv med sitt öppna sår med vetskapen om att det kommer läka en dag.


För det där med ordentliga och värdiga avslut är nog något som är så sällsynt.


Likes

Comments


Mina favorit dagar i veckan är nog söndag och måndag. Tycker jag är mest produktiv dessa dagar, förutom idag. Har haft världens trögaste förmiddag, men intalar mig själv att det är helt okej då jag faktiskt är lite (läs: troligtvis rätt så mycket) sjuk.

Sov bort hela gårdagen så har bestämt mig för att idag försöka städa och tvätta lite kläder här hemma, samt studera. Ligger lite efter i min egen tidtabell då det kommer till kursen i marknadsföring och matematik jag går nu, så det ska stå på schemat idag.
För tillfället ser nog nästan varje dag ut så här. Jag vaknar, går till campus och läser eller går på föreläsningar, kommer hem och sover några timmar, vaknar och läser lite till för att sedan gå och lägga mig igen för att följande dag orka med samma rumba.

​Spännande, jag vet! Hoppas jag bara skulle bli frisk så snabbt som möjligt så att man skulle orka med något annat också, längtar tillbaka till gymmet så otroligt mycket nu.


Likes

Comments