I och med kommande #nouw30daychallenge tänkte jag att det kunde vara roligt med en liten frågestund. Tycker själv om när andra har frågestunder, man lär liksom känna personen bakom skärmen lite mer. Känner väl också att jag kan vara ett litet frågetecken för er som läser då jag inte riktigt presenterat mig själv här.

Så nu har ni livets chans att ställa frågor! Nämen snälla ställ någon fråga, annars blir det här lite pinsamt hehe. Kommer svara på dom nästa vecka.
Och som sagt, vill ni vara helt anonyma så hittar ni bara på en e-postadress då ni kommenterar.

- Mirella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Ni som följer bloggar här på nouw.com har nog säkert inte missat #nouw30daychallenge. Det är alltså en utmaning till alla oss som skriver att publicera ett inlägg varje dag i 30 dagar, jobba med bloggen på ett mer proffesionellt sätt samt utveckla ens bloggande. Utmaningen börjar nu kommande måndag, så om du ännu vill delta hinner du det. Mer information hittar du på adressen nouw.com/nouw30daychallenge .

Även jag har då tänkt ge mig an den här utmaningen. För inte så länge sen skrev jag ju om att jag inte riktigt visste hur jag ville utveckla min blogg eller vad jag skulle göra med den. Kände mig helt enkelt lite vilsen. Vilket jag nog känner mig fortfarande, men jag tror att den här utmaningen kan vara ett bra sätt att ta sig ur den fasen. I alla fall delvis. Tycker ju om att planera och hålla scheman över saker, så ska bli kul att planera inlägg och kanske på så sätt leverera lite bättre content också.

Hoppas ni som läser tycker det ska bli kul och så får vi hoppas på att jag lyckas med det här.

- Mirella

Likes

Comments


Som sagt mötte jag upp Linda igår vid lunch. Vi gick tilll Tiirikkala, som med åren blivit ett av mina favorit ställen när det kommer till Åbos utbud på kaféer och restauranger. Åt en feta-mangosallad och drack en cola till - gott! Där satt vi sedan en god stund. Pratade bland annat om influencers ansvar, om jobb och om kärlek.

Efter lunchen skulle jag egentligen gå iväg på föreläsning, men kände inte alls för det så vi gick en stund på stan istället. Kom hem lite senare på eftermiddagen och pluggade på spelteorin resten av kvällen. Det är tungt att sitta och läsa något man inte förstår sig på. Och att sedan tro att man förstått något bara för att inse då man löser uppgifter att man nog inte alls gjort det. Bara att gå tillbaka till ruta ett och försöka igen.

Idag har jag haft en rätt trög dag. Kunde inte somna i natt så har suttit vaken hela natten. Så småningom ska jag träffa Sara och spendera kvällen med henne. Tror inte vi har setts på närmare en månad, så ska bli roligt att bara få prata om saker som hänt.


- Mirella

Likes

Comments

Finafina vän <3

Hoppas ni har haft en lite bättre början på veckan än vad jag hade. Mer om det kanske en annan gång, men nu tänkte jag dela med mig om mitt veckoschema. Så där som jag brukar.

Måndag: Började dagen med att läsa lite spelteori innan jag gick till jobbet. Jobbade 8-15. Efter jobbet gick jag och förnyade mitt medlemskap till gymmet, hämtade ut ett paket på posten och fastnade en stund i Marimekko. Nu borde jag läsa lite till på den där kursen i spelteori, men är inte värst inspirerad. Kanske städar lite snabbt och sedan tar en titt på materialet.

Tisdag: Har tänkt gå till gymmet genast på morgonen. Vid lunch ska jag möta upp Linda och så har jag föreläsning i bolagsrätt på eftermiddagen. Före och efter detta borde jag nog bara läsaläsaläsa.

Onsdag: Ett pass på gymmet på morgonen innan jag går till jobbet. På eftermiddagen kommer bästa Sara till Åbo. Får se vad vi hittar på. Vi ska i alla fall gå ut och äta middag. Ska också försöka hinna studera lite heh.

Torsdag: Umgås med Sara då hon är här. Äta middag med pappa. Eventuellt träna lite och panikläsa.

Fredag: Har en tenta på eftermiddagen och efter den tar jag helg.

Helgen är lite oklar, så där som den brukar vara. På lördag åker jag eventuellt in till Helsingfors för att fira kväll där.

- Mirella

Likes

Comments


"Alla har vi väl någon gång haft ett par.

Det där paret som du ser stå på hyllan och tänker att du nog skulle vilja gå i varje vecka, varje dag och året om. Paret som i stunden kan få dig att känna dig sådär extra fin. Det är paret du skryter om till dina kompisar - för det är ju som att gå på moln med dom. Tanken är ju bara så bra.
Tyvärr är det ändå det paret som skaver värst. Som får dig att plåstra om lite extra innan du drar ut i dom. Det här är paret som gett dig ärr från då du gick in dom. Paret du tar av dig för att slippa tårarna på vägen hem efter en kväll på krogen.
För det är ju bara som att gå på moln den första timmen eller så, innan det gör ont igen.
Man glömmer ändå bort blåsorna och skavsåren så fort som följande tillfälle att ha dom dyker upp igen. Det är ju trots allt ens favorit skor.

Och han. Han är precis som dom." 

12.06.2017

- Mirella

Likes

Comments