Postad i: Smink, Listor, Skönhet

Naked från Urban Decay - Jag vet inte hur länge jag har velat ha en ögonskuggs-palett ifrån detta märke, skuggorna är så fina men anledningen till att jag inte har köpt ett är nog för att jag tycker att det är så mycket pengar att spendera på en ögonskuggspalett, min budget spricker där men jag kan lova att jag kommer att äga en sån här någon gång...I framtiden!


Liquid lipstick - Detta är verkligen något som jag har spenderat mycket pengar på den senaste tiden, under en vecka köpte jag 3 stycken, snacka om märkligt beroende, haha! Jag köpte mitt fjärde för några veckor sedan och alla kommer ifrån nyx. Jag har ruffel trim, bedtime flirt, exotic och push-up! Det är färgerna, att de sitter så bra, håller så länge och är så biliga (99 kr) som har fått mig att fastna för dessa godingar!


Kylie Jenners smink - Jag har inget smink från Kylie Jenner men helt ärligt så skulle inte det sitta helt fel att själv äga ett utav hennes ögonskuggskit eller varför inte hennes liquid lipsticks;) Jag har faktiskt länge velat ha ett utav hennes liquids, eller ja egentligen flera men jag har inte hunnit beställa ett än, kanske får jag önska mig ett i julklapp!


Anastasia Beverlyhills borstar - Jag tycker verkligen att deras borstar verkar intressanta, kanske för att de är designade på ett annorlunda sätt (om man jämför med andra borstar) och jag tycker att det skulle kännas lyxigt att äga dem själv, sen så har jag hört mycket bra om dem också.


Real Teqniques beauty blender - En beauty blender skulle verkligen vara mitt nästa köp i sminkväg, tänk er hur lätt det skulle vara att blenda ut countouringen då!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Listor, Livsstil
DAGENS...


Dagens humör - Glad!

Dagens mående - Trött och stressad!

Dagens planer - Plugga as usual!

Dagens låt - Tranquila med J Balvin, Aja Mara med Iana & Alessandra, Hårt Jalla med Identity, Mardan


Dagens frisyr - Min standard frisyr, nedsläppt!

Dagens makeup - Foundation, Studio puder, svart kajal, mascara, liquid lipstick, ögonbrynspenna och ögonbrynsgel

Dagens outfit - Svarta utsvängda tygbyxor från Gina, vit t-shirt från Gina och en grå mysig tröja över!

Dagens vill ha - Choklad!

Likes

Comments

Postad i: Stylistutbildningen
Hej!

Jag som driver denna blogg heter Mirela, uttalas Mirella för er som undrar;) Jag föddes i "Lilla London" (Göteborg som det också heter) och är en halvbosnisk och halvsvensk tjej på 16 år. Jag går mitt första år på Drottning Blankas Gymnasium och jag valde linjen stylist eftersom att jag i framtiden känner att jag skulle vilja jobba inom just den branschen. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag, träning, mina personliga tankar och åsikter kring olika ämnen och en hel del annat. Eftersom att jag går stylist linjen (första året) så kommer jag att skriva en hel del om vad vi gör på skolan och vad jag lär mig. Jag känner att det kan vara bra och intressant att skriva om det vi gör och lär oss, dels så att jag alltid kan titta tillbaka på hur kul jag faktiskt hade det i gymnasiet samt vad jag lärde mig men också för att ni ska få ta del av en massa tips när det kommer till hår, skönhet, smink, mode och naglar. Hoppas ni vill följa mig på min resa till att bli en framtida stylist och nagelterapeut. Hoppas ni hänger med nu för det här kommer att bli maxat!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw