Om det är något du vill ha så maila till ericaczekansky@live.se eller skicka till 070-2595862
 

HM - 100:-


GINA TRICOT - 70:-


GINA TRICOT - Använd en gång 50:-


GINA TRICOT - 70:-


HM - 70:-


GINA TRICOT - Använd en gång 100:-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Oj hej, nu var det riktigt längesen jag bloggade. Det har varit ett väldigt kort sommarlov som bestod av BARA jobb men det slutade bra för nu får jag fortsätta jobba där som extrajobbare och det känns bra för då får man ju lite extra cash i slutet av månaden ;)  
Jag har inte bloggat på väldigt länge för jag har inte haft något eftersom att jag nästan bara jobbat hela tiden och varit med kompisar, vet inte riktigt om jag ska börja igen som vi gjorde förr, vi får se..

Något jag ska börja göra denna hösten är att börja träna på crosstrainern vi har här hemma för att jag har lagt på mig lite och trivs inte jätte bra med min kropp längre, bara bli lite fastare överallt och få bättre kondition. Hade tänkt träna idag men åkte ner till ica istället och köpte godis, så nu kan jag inte träna för jag är för mätt.. Imorgon kanske? ;)  Likes

Comments

Okej, har inte bloggat på ungeför tre månader nu, och vem fan orkar det när sommaren kommer? ;) då har man bättre saker för sig!  har iallafall varit i bosnien i tre underbara veckor och sen varit med mina underbara vänner och pojkvän sen jag kom hem! (Hoppas du läser det här matilda för bloggat enbart för dig ikväll för att du inte ska med ut på krogen, så att du kan få läsa på något ;)..) 

 

 

Min vackra Matilda!

Likes

Comments

Har jobbat hela veckan men idag fick jag en ledig dag, dom smsade och frågade om jag ville vara ledig idag och det tackar man ju inte nej till ;) Skulle ändå bara jobba i 3 timmar så det spelade ju inte roll egentligen. Idag är det såklart inte soligt när jag väl är ledig, jag och matilda ska iaf förbi crossvm ikväll och kika lite och förhoppningsvis dom andra tjejerna också. :) 

Nu ska jag ta och käka frukost och kika lite på Buffy (hahah jag vet, men jag och mamma har börjat kolla på den igen), see ya!

 Likes

Comments

Jag har inte bloggat på jävligt länge nu men har inte orkat och sen har jag börjat jobba och ja är skit trött efter jobbet. igår jobbade jag i 13 timmar och det kändes verkligen idag, jag slänger in lite egobilder till er :)


Likes

Comments

Var ju hos min syster och hennes pojkvän i helgen.. Finns inget bättre än att få träffa henne.<3
Sitter nu med mamma och kolla på fotboll och äter soppa. Imorgon ska mamma och pappa skriva på ett kontrakt för ett hus som vi kommer att flytta in i oktober! Ska bli så kul! Har aldrig bott i ett hus så det ska bli riktigt kul! Nu ska jag kolla på vänner resten utav kvällen/natten :)Likes

Comments