Har varit en lugn vecka med den stora hemma, han har gått på förskolan som vanligt och kommit hem lerigare för varje dag. Lägger sig barn i den blötaste och lerigaste pölen som finns ute och rullar runt? Verkar så på regnstället iallafall!

Jag och sambon testade babymassage med Signe, våran BVC (centralhälsan) har en föräldragrupp som innehåller babymassage. Vi är så nöjda med vår barnmorska, helt underbar. Mycket bättre än de 50st jag gick igenom på Närhälsan Oden när Miliam var liten så även han har fått flytta till centralhälsan. Babymassagen var kul, Signe tog de bra, farsan höll i massagen denna gången. Hon tittade inte mycket på Emil utan mest på grannarna bredvid och flörtade men tror hon gillade de, helt slut efter var hon!

Var i Kinnarp och kollade skor till Mille, han är så otroligt pratglad och älskar att träffa nya människor! haha han bara babblade på med personalen om att han skulle köpa skor och att han hade en lillasyster och hon har kommit nu. Precis som om de var en världsnyhet att jag var gravid! så himla charmig är han ❤️.


Pappersflygplan är det nya här hemma. Det ska vikas nya hela tiden och de satt några i taket och han kastar och oftast flyger de inte alls bra och då blir han frustrerad. Jobbigt liksom. Så idag när allt var som jobbigast och som mysigast så somnade han i Emils famn. Stora killen har blivit sjuk, några timmar innan han skulle till Pappa så nu ligger han förmodligen hemma och sover. Mammas hjärta ❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

4ägg
1dl vatten
2dl grädde
1msk fiberhusk
1tsk bakpulver ( om man önskar lite luftigare konstistens)
salt
0.5tsk vaniljpulver.

vispa ägg och vatten med en stavmixer tills de är väl blandat.  Tillsätt alla andra ingredienser och låt stå i 10min. Om man upplever att de blir en tjock yta av fiberhusken så kör med stavmixern igen så är den slät sen. Späd med vatten om du vill ha tunnare konstistens.  Stek i smör eller i naturell kokosolja!

detta blev precis lagom till två personer. Riktigt goda, speciellt om du försöker få de så tunna som möjligt!

Likes

Comments

Dagen har varit riktigt bra, detta ljus och värme har gett mig nyttig energi, vi har både cyklat och spelat boll, bakat och byggt med Lego. Samtidigt som Signe har krävt närhet och sömn i famnen  pga febern har Miliam varit en ängel.

Hans nya ord är surpuppa. Jag kallade honom det under bollspelet för han är faktiskt en dålig förlorare, gissa vad jag har hört när han vill retas eller när han har blivit tillsagd. Och han vaknade precis nyss och gick till toan för att sen lägga sig lugnt i SIN säng!

Oh mammas stora kille. snart 4 år 😱👦

Likes

Comments

Idag är det 3 månader sen Sigge kom ut, illaluktande och blå. Nu luktar hon gott ( spy och dreggel) och är rosa i hyn ❤

Likes

Comments

Emil får verkligen inte sitta själv i soffan när Miliam är hemma, det ska antingen mysas eller lekas :).

Likes

Comments

Nu ligger dessa trollen och sover, båda i deras egna sängar. Ska snart knyta mig till sängs och läsa, om man orkar. Är så svårt och lägga sig och bara försvinna i en bra bok som förr, huvudet är inte med på det sättet längre, har inte varit på några år. Antingen somnar man eller så har man glömt vad man läste förra gången och får läsa om.  Blir liksom ingen fokus :)  Dagen har varit extremt lugn, vi levererade en kaka och lite lunch till en vän som var sjuk, har varit ute hos föräldrarna och käkat hemmagjord pizza. Imorgon kommer Emil hem igen och vi har hela dagen ledig! Så underbart

Likes

Comments

Alltså köksmaskiner 😍. Så snygga att de gärna får stå framme!    

Likes

Comments

Idag har vi varit hos Signes farmor och farfar, träffa även hennes kusin och faster 👶👩👱👨👵👴

Likes

Comments

Lämna gärna en kommentar!