View tracker

hej!

Läppstift är inget jag någonsin använt mer än till utklädnad och har aldrig riktigt tilltalat mig. Kan va riktigt snyggt på andra men har aldrig tyckt att jag passat i det. Använder knappt smink alls och när de tillfällena sker så är de knappt märkbart ibland. Om de inte är fest och de sker i morgon.

Har varit på jakt efter en liknande färg som Mary Kays Frosted Rose, är lite för snål att köpa just den men också för att jag känner ingen någon som säljer längre, självklart är de säkert bara att söka på Google eller något så kan man hitta en försäljare men har aldrig tagit mig tiden för att ens kolla upp de. Men för några veckor sen så hittade jag en som var hyfsad lik på Ica maxi för en rimlig peng. Har inte lust att slänga ut hundralappar på ett läppstift som bara kommer användas några gånger per år.

snyggt va?

Gillar ju lite mer åt de neutrala hållet när de gäller läppar så stiftet får verkligen inte sticka ut för mycket eller ta någon plats. De ska ligga lite där i bakgrunden och gosa sig som Ernst säger.

Likes

Comments

Vi saknar lille grabben! Han är i en otrolig mysig period nu när titta på film och kramas är det bästa som finns! Han kommer hem på söndag igen och innan så ska vi hinna med en del, bland annat kolla på en ny bil! 🚗

Vecka 31 gick vi in i denna veckan och hon rör sig varje vilande minut känns de som, inte ofta hon ligger still!  För de mesta är de mysigt tills en ordentlig spark på antingen urinblåsan eller revbenet gör att man inte tvivlar på att man lever! 

Likes

Comments

Äntligen börjar vi komma i ordning i den nya lägenheten! Våra 105kvm börjar se ut som ett hem. Miliam är för tillfället hos sin pappa så vi passar på att fixa runt i hans rum. Han har ett väldigt stort rum så vi funderar på hur allt ska stå för utnyttja golvet till lek på det bästa sätt. 

Vårat lilla rum som ska vara mestadels förvaring/kontor till bebis behöver ett eget rum är väldigt tomt. De står ett skötbord och lite små grejer men där inne ska det inredas och få upp något förvaringsystem på väggen.
Ja lite är de kvar att göra, även måla ena väggen i vardagsrummet. Hitta en lång skänk till finrummet och mm.

Det har hänt ganska mycket de senaste med flytt, jobb, Miliam har varit här , barnet växer och mår bra men hon är inte snäll emot mamma. Denna graviditet är betydligt jobbigare och mer utmattande än den första. Samtidigt så är det betydligt mer rörelser och det är mysigt 💛

Likes

Comments

Min mage är så hög när jag står upp, ser ut och vara betydligt större än vad jag är, vilket bara är överdelen av magen. Medans när jag ligger ner så är bebis precis under naveln och neråt. Ser ganska tokigt ut faktiskt.  veckan har varit ganska  💙

Likes

Comments

Eftersom vi kom en timme tidigare till Lidköping pga mina optimala planering så tog vi en kaffe och träffade en väldigt påfrestande liten fågel med ett klart sockersug efter våran kaka.

Men när vi väl kom till ultraljudsundersökningen så såg allt bra ut, och lilla bebisen hade vuxit bra. vi fick reda på att de skulle bli en liten tjej den 13 november :)

Likes

Comments

View tracker

jobb nästan hela veckan så ikväll ska vi ut och äta! Vi drar till Töreboda :) Grabben var hemma hela fredagen med mig och de första han ville ha var blåa naglar! 💜💙

Likes

Comments

När barnet vill ha allt som innehåller socker i mataffären samtidigt som jag har bestämt mig att han får inget, detta leder till obekväm stämning i kön samtigit som grabben min försöker ta sig ur vagnen.   Vi köpte ett paket päronslit för att kunna ta en hemma, just hemma var problemet. Efter denna upplevelse på Ica så säger Miliam i bilen " mamma jag har inte tid för dig längre".  fick in en perfekt höger under bältet där.

Likes

Comments

Hej!
Det har hänt mycket de senaste och har bara njutit av tillvaron. Förra veckan bestod mest av jobb och många dagar med sovmorgon men också min student! Så underbart att äntligen vara klar med det kapitlet som har varit lite längre än det normala, har velat sluta flera gånger de senaste året och skolmotivationen har inte funnits alls. Vad gör de nu?  nu är de klart.

Har varit barnvakt i helgen åt mysiga Wille på 3 månader, det var länge sedan man tog hand om en sån liten, är helt klart out of The game men de föll lit naturligt ändå. Svåraste är nästan nacken tycke jag, Mille var väldigt stadig i nacken redan efter någon vecka så där behövde man knappt tänka på de men alla barn är olika.

Miliam kom hem på söndagen och vi avslutade den med 80bett av knott och ett dopp i ottestorpa sjön i Folkabo. såfort solen gick ner och grillen kom fram så kom också knotten. Tillslut fick vi faktiskt ta och sätta barnen i bilen för de blev för mycket, men vattnet var skönt och det blev årets första för oss!

Nationaldagen spenderades på Plantis med Loke,Lina, Emil och resterande av Falköpings befolkning. riktigt
trevligt men de blev lunch dags så vi tog bilen upp till Mössebergs djurpark och grillade korv! Barnen lekte på lekplatsen och värdet var av de bästa slaget! Nu är vi helt slut, grabben sover och jag ska göra detsamma! Imorgon börjar jag på nya jobbet som utbildad kock 👍

Likes

Comments

Idag hade vi en speciell frukostgäst!

Likes

Comments

Miliam har verkligen fått tycke för detta med cykeln och han har bra koll på att man bara får cykla på trottoaren, brevid mamma och ha både händerna på styret men framför allt att man inte kommer någonstans utan hjälmen! 😊

Likes

Comments

Lämna gärna en kommentar!