Dagen har varit riktigt bra, detta ljus och värme har gett mig nyttig energi, vi har både cyklat och spelat boll, bakat och byggt med Lego. Samtidigt som Signe har krävt närhet och sömn i famnen  pga febern har Miliam varit en ängel.

Hans nya ord är surpuppa. Jag kallade honom det under bollspelet för han är faktiskt en dålig förlorare, gissa vad jag har hört när han vill retas eller när han har blivit tillsagd. Och han vaknade precis nyss och gick till toan för att sen lägga sig lugnt i SIN säng!

Oh mammas stora kille. snart 4 år 😱👦

Likes

Comments

Idag är det 3 månader sen Sigge kom ut, illaluktande och blå. Nu luktar hon gott ( spy och dreggel) och är rosa i hyn ❤

Likes

Comments

Emil får verkligen inte sitta själv i soffan när Miliam är hemma, det ska antingen mysas eller lekas :).

Likes

Comments

Nu ligger dessa trollen och sover, båda i deras egna sängar. Ska snart knyta mig till sängs och läsa, om man orkar. Är så svårt och lägga sig och bara försvinna i en bra bok som förr, huvudet är inte med på det sättet längre, har inte varit på några år. Antingen somnar man eller så har man glömt vad man läste förra gången och får läsa om.  Blir liksom ingen fokus :)  Dagen har varit extremt lugn, vi levererade en kaka och lite lunch till en vän som var sjuk, har varit ute hos föräldrarna och käkat hemmagjord pizza. Imorgon kommer Emil hem igen och vi har hela dagen ledig! Så underbart

Likes

Comments

Alltså köksmaskiner 😍. Så snygga att de gärna får stå framme!    

Likes

Comments

Idag har vi varit hos Signes farmor och farfar, träffa även hennes kusin och faster 👶👩👱👨👵👴

Likes

Comments

Någon spydde ner köket...   Den skyldige ligger på golvet nöjd tittandes på pappa som lydigt torkar upp hennes mästerverk.

Likes

Comments

Miliam ligger på Emils sida och sover med lugna andetag, det är nästan som om hans kropp är van vid feber, så ofta som han hade de när han var mindre. Han hanterar det så bra, slö men pigg i hjärnan. Babblar hela dagen. Han ligger alltid bredvid mig när Emil jobbar, så svårt att somna annars. Han har alltid varit nära, sovit i samma säng eller i samma rum. Alltid hört hans andetag. Nu har han eget rum och egen säng, vilket han är sååå stolt över. Han somnar i sin säng, städar sitt rum, flyttar och donar sina möbler. Han sa förut idag att han ville flytta sängen när vi läste godnattsaga, vi fixar det i morgon sa han. Även beställt hyllor så han kan ha sina trasiga och fina bilar på. Hyllorna ska sitta långt upp så inga kan röra bilarna. Så stolt.

Signe sover i sin spjälsäng, samma som jag sov i när jag var liten. Hon grymtar och andas hetsigt i olika takter. Ingen jämn rytm som Miliam.  38,7 stod tempen på i eftermiddags, fick Alvedon och sovit sen dess.  Hennes andning är kritisk att höra nu, när han föddes så andades hon likadant pga infektionen, man vaknade för minsta lilla ljud hon gjorde. Hon har vuxit så fort, reflekterade inte hur fort det gick med Miliam. Och vad han har blivit stor. Han är snart 4 år. Gigantiskt. 

Nu ska jag försöka sova, med båda barnen inom 2 meter, då somnar man som bäst och känner sig trygg. Men sover bra, det vettefan. 😌

Likes

Comments

Lämna gärna en kommentar!