Header
View tracker

Heej har inte bloggat på länge eller det känns som det, men har haft jätte mycket läxor och prov. Torsdag hade jag spanskaprov, musik och soprov så det var skit jobbigt. Typ 30 dagar tills sommarlov längtar så jävla mycket så jag slipper alla läxor och skit. Men har inte gjort så mycket annars det vanliga typ, Hade även simprov idag. Tråkigt inlägg det blev men men Puss&kram.

PHOTOBOOTH BOMB


Likes

Comments

Heej, har inte gjort så mycket har varit hemma, ute, var nyss hos arta men är hemma igen och vill bara visa en trailer på en film som heter Heaven is for real längtar tills den kommer får rysningar när bara jag ser på trailern , så fin.


Likes

Comments

Hej orkade inte blogga igår var as trött och frös när jag kom hem, men ska berätta om valborg med de finaaste tjejerna. Möte upp stephanie, arta, victoria, irma och emmie vid mc och vi tog spårvagnen upp till folketspark. Vii åkte lite karuseller & massa, sen kom selina och felica as trevlig och roliga tjjeejor. Sedan kolla vi på majbrasan och gick hem typ vid 10. Sedan sprangg jag till consum köpte lite gott & när jag kom ut ur consum regnade det skit mycket så blev jätte blöt så när jag kom hem frös jag så tog filtar och kollade film.     

   

Likes

Comments

Heeeej idag börja skolan och det var as tråkig dag men slutade 14 sen när jag kom hem var jag jätte trött så jag somna sen drog jag ut med natalin hade inte sett henne på länge men vi var ute körde basket åt massa glass,choklad frön och hade det skit skönt gick hem vid 9 nu så ska ja kolla nån film och sen sova. Puss&kram. Hade inte batteri kunde inte ta flera bilder men det får duga:(

Likes

CommentsHeej bloggar idag igen 2 gånger per dag de rekord för mig ahaha, men aja runt 18.00 kom Leonora och gosade med henne massor hon hade vart på kalas och var skit trött men jag och Linda gick ut med henne ändå, vi gick till arta och stephanie sen drog vi till gustavadolf för att köra basket, de va mest jag som körde men aja roligt, sen vid 9 kom arta till mig och vi gick runt strömmen och hade de roligt. Nu ska ja och Linda ligga i balkongen kolla nån film och mys md caffffeeee och kex.


Nåt arta visa. 

His Weed? I roll that

His Heart?I hold that 

His Back?I got that 

His Wife? I am that 

My role? I play that 

We're Happy? Bitches hate that


Likes

Comments

View tracker

Heej snart är påsklovet slut, fan har haft det så skönt sova sent vakna sent! Men har inte gjort så mycket träffat lite vänner, gymmat lite och snart kommer Leonora hon ska vara här tills på måndag har saknat henne massor men just nu sitter jag på balkongen med musik och solar det är varmt och skit skönt, men ska dra heeejdå puss&kram.

Likes

Comments

Heej idag har jag hjälpt mamma med lite saker, Leonora åkte precis hem var. Hon har varit så gooosig och hon börjar prata nu haha skit roligt jue. Var även ute med henne och stephanie förut vi gick runt strömmen och lite var som helst. Nu lyssnar jag på musik och ska hitta på något. Puss & kram. 


SOMMMMAR


EgoooobildLikes

CommentsHeeej har inte mycket att säga men ville upptadera bara för att. Idag vaknade jag klockan 7.00 Leonora vakna mig hahaah så är lite trött, har städat hemma, vart med Leonora, hos arta och på stan. Leonora somnade nyss och ska raka min brors hår jobbigg.han är dåå. Sen ska jag kolla nån film eller kolla avsnitt av Criminal Minds, bloggar imorgon byeee puss&kram.

Apa

Rosa träd

Mamma& Leonora


Likes

Comments

Heeej bloggen just nu sitter jag och äter fara (frön), och facetimear med arta. Har inte bloggat sen 1 april har inte orkat blogga hahha som vanligt men men jag ska blogga nu. Lägger lite bilder på vad jag har gjort och så. Idag har även Claudia kommit, så ska spendera lite tid med henne och mysa. Imorgon får vi ses vad jag gör ska dra till gymmet vid 11 sen så skulle jag kanske träffa arta vi får se vad som händer.


Facetime med arta


Min äääälskadde syster


Claaauudia min älskling


Stephanie fixar naglar


Egooo


Arta & jaag


Stephanies naglar 

http://instagram.com/salongleonora

https://www.facebook.com/salongleonora?fref=ts

Här kan ni fixa naglarna för ett billigt pris och det blir skit fint ni kan kontakta henne eller mig. 


Likes

Comments

Heeej slutade vid 14, gick hem, promenad med stephanie, kom hem sen gick jag och Linda tränad ett pass. Passet vi tränade hette Booty cump tror jag det var hela kroppen i 1 timma var skit jobbigt, sen basta vi lite. När jag kom hem firade jag min älskade mamma som fyller 45 år idag. Vi firade med lite gott. Just nu sitter jag och pluggar har inte gjort någonting och känns som jag ligger efter med allt så måste plugggaaaa. Puss&kram på er
.

Likes

Comments