View tracker

I början när jag flyttade hemifrån var jag absolut inte intresserad av inredning. Min kompis som bodde med mig då fick fria händer att göra vad hon ville. Med åren lär man sig vad man tycker är fint och inte, samt att man blir mer och mer inredningsintresserad. Jag tänker inredning nästan varje dag nu. Så fort vi gjort klart en grej så går vi på nästa! Kan tycka att det minsta lilla man gör om kan göra ens vardag rätt mycket! Viktigt att göra om lite då och då! Kanske bara byta ställe på blommor, lampor och ljus. Behöver inte vara jättestora ändringar.

Likes

Comments

Då har mor och syster lämnat mig. Dem har rest tillbaka. Nästa gång kanske inte blir förrän om två år. Troligtvis lär dem inte komma tillbaka nästa jul. Kanske blir det en jul i Libanon för min del, vem vet? Hela natten igår spenderas i tårar, saknaden är redan enorm och som man alltid gör när dem åker känner man sig helt tom. Speciellt nu när läget är som det är. På grund av korsbandsskadan så blev man arbetslös, försäkringskassan har gett mig maximalt med ångest som knappt går att beskriva. Nej, jag kan inte alls tycka att dem sköter sitt jobb som dem ska. Det känns som att dem njuter av att andras liv går åt helvete. Dem skiter fullständigt hur man har det eller vad som skall ske. Så nu är man stressad att behöva skita i sjukskrivningen och börja jobba med ett 40 procentigt knä.

Det är skönt att jag har en pojkvän som är förståndig och familj som hjälper en till max. Det är inte lätt att vara positiv till saker och ting när allt bara går emot en. Vissa dagar är verkligen bättre än andra. Men idag känns allt bara, blää. Speciellt nu när syster och mor åkt tillbaka. Det var så skönt när dem var här, saker kändes lättare. Jag var så glad att ha dem här.

Idag åkte vi ut till Haverdal, kallt men mycket mysigt. Utsikten är inte att leka med. Kanske inte fångade allt på bild. Men i verkligheten är det verkligen balsam för själen. Sånt behöver man ibland. Komma ifrån och bara njuta. Det bör man göra allt oftare. 

M. 


Likes

Comments

Brukar oftast inte äta innan ja tränar på morgonen. Ingen aptit att äta direkt när jag vaknar. Så oftast blir det något rejält när jag kommit hem efter träningen. Sagt till mig själv att börja äta hälsosamt efter nyårsskiftet. Dem två första dagarna började sådär. Men nu är jag nog på banan igen. Kommer absolut inte köra någon slags diet. Kommer bara trappa ner på kolhydrater och all extra socker som jag får i mig. Kan hoppa colan som skulle vart god till tacosen, osv osv. Förhoppningsvis kommer detta göra mig piggare 😉

Likes

Comments

Gårdagen va succes. En heldag i frösakull med start av lite grill in the woods. Lite bastu på de och sedan var vi redo för tre rätters och ett nytt år.

För att sammanfatta detta året så har det vart både bra och dåligt. Vänner, familj och pojkvän har vart mer än bra. Så rök korsbandet senare på året och där blev allt pyton. Men detta året kommer bli ett fantastiskt år med många mål som jag hoppas att jag kan uppnå. Vill man så kan man. Utan tvekan.

Likes

Comments

Som alla andra har jag nu tänkt ut en massa bra nyårs löften. Ett av dem är att minska på socker. Märkt att jag är väldigt beroende av socker och får liksom panik om ja inte äter socker på några timmar. Det är nog en stor anledning till varför jag är trött hela tiden. ITS the sugar.

Igår testade jag min nya hårinpackning som är från Maria Nila. Hade i det i 3 minuter och det blev verkligen stor skillnad. Tänkte dock inte att de va så tight med tiden innan nyår. Vill helst inte ha rosa hår på nyår, men det blir bra vilket som.

Likes

Comments

Gårdagen blev mer än lyckad. Spenderas på två ställen. Började i torup och avslutades i falkberg. Hade inte kunnat önska mig en bättre jul med ett sådant fantastiskt sällskap.

Hoppas ni hade en lika bra jul som mig, puss 😘

Likes

Comments

Börjar morgonen med ett 2 timmars rehabspass. Kändes skönt, börjar gå lite framåt. Sen svängde ja inom coop och köpte mig några propud, in LÖVE 😍 Dock testade ja en ny smak idag. Lemon cheesecake, något jag inte kan bestämma mig ifall det va gott eller inte. Men jag tror faktiskt att jag inte kommer köpa den igen. En liten sked räcker, sen är man inte så sugen. Det är ju annat med chokladpuddingen, den äter man upp hela på en sekund, typ! Viktigt att börja dagen med något gott och kanske lite nyttigt med. Det mår man så mycket bättre av. Kombinationen av kiwi och keso, det är något ni måste testa! Det är så gott. Man vill äta hur mycket som helst.

Hoppas ni får en toppen torsdag - Miray😘

Likes

Comments

Instagram@mirayhawat