Header

Har märkt på mig själv att jag sakta men säkert byter allt mer stil för varje dag som går. Men det blir lätt så när man jobbar i en klädes butik. Vero Moda får in så sjukt snygga kläder nu att jag liksom vill ha allt.

Jag menar, hur snyggt är inte detta? Örhängena, kavajen, byxorna. Det går liksom inte att inte vilja ha ALLT. Jag hade aldrig för 3 år sedan vågat ha på mig något sådant. Hade tyckt att de vart alldeles för kvinnligt för min smak. Alldeles för fashion. Men idag, idag älskar jag det. Älskar volanger. Är inne i någon volang/glitter period. Undra hur länge de varar, haha!

Men det är kul med kläder, märker hur jag mer och mer blir insatt i det. Börjar läsa sjukt mycket bloggar och hittar så mycket inspiration. Men mest utmanar jag mig själv hela tiden och testar lite allt möjligt. Så mest skapar jag min egna inspiration innan jag kollar runt. Gillar att ha mitt egna och vara riktigt egen. Ibland kan jag tycka att folk går alldeles för långt med dagens fashion, ibland är det verkligen så fult att jag tänker, VAD GICK FEL. Händer inte ofta, men det händer.


Likes

Comments

Helgens jobb-outfit. Älskar den, är så kär i glitter nu att jag inte får nog av det. Kan ha det varje dag om det nu ska vara så. Tanken är ju att detta ska vara min julaftons-outfit. Men här har ni den, så kommer jag att glittra på julafton. Man kan aldrig ha för mycket glitter. Eller vad säger ni ?

Längtar så mycket nu, till att få vara ledig å umgås med mina syskonbarn. Vill att de ska bli torsdag idag så jag kan åka hem. Blir lite knepigt å köra fram å tillbaka när det bara ska hängas 1-2 h och när det är så extremt halt ute. Hatar att köra i sådant här väder, typ värsta som finns. Vill helst sova över å kunna umgås massor.

Lär ju bli en hel del crash bandicoot, haha. Är det någon mer än jag som spelat det spelet? Jag va helt obsessed i mina yngre dar. Så fort jag kommer till Falkenberg är det crash som gäller. Jag är lika beroende idag som jag va för 10 år sedan.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Förlåt, har vart så dåligt på att skriva här det senaste. Ska verkligen skärpa mig! Känns som man har haft alldeles för mycket att göra. Så bloggen har fått sättas åt sidan lite. Men 2018 ska jag verkligen lägga mer energi och tid på den.

Tiden har gått så fort, så fort att det är helt sjukt att det är julafton om 6 dagar. 6 DAGAR! Lite obehagligt kan ja tycka att tiden går så fort. Men då försvinner även kylan fort, och värmen är mer än välkommen. Denna julen ska bli så sjukt mysig, att bara få mysa med hela familjen. Det är de bästa som finns. Sena kvällar med syskonen å bara snacka as mycket minnen, det är livet.

I år har jag faktiskt inte önskat mig något, känner att jag verkligen har allt jag önskar mig och lite till. Har allt man kan önska sig i livet. Så lyckligt lottad så det knappt är sant. Har mina vänner, pojkvän och familj att tacka för det. Ni är bäst ❤

Har ni önskat er något denna jul, och isåfall vad? 😍

Ha en grym måndag allihop, kärlek <3

Likes

Comments

Hej fina ni. Idag hade jag faktiskt tänkt skriva lite om mig själv och min kompis. Som ligger i min mage, min sjukdom med andra ord. Nu när jag läser igenom meningen kan man tro att ja har en bebis i magen. Men ack nej. Undra hur de kommer bli när den dagen kommer och min mage kommer bli mindre vacker på grund av mitt stora ärr jag har på magen, det kommer bara töjas desto mer jag växer. Men men, de problemet tar vi då!

Ibland brukar jag undra varför just jag drabbades av den, va de något jag kunde gjort för att undvika de? Men tror faktiskt inte de, med tanke på att morbus crohn är ärftligt. Va ju trots allt bara ett litet barn när jag fick min sjukdom. Otursbarnet brukar jag kalla mig själv, haha. Jag fick allt i familjen, mamma fick alltså 6 barn, men bara jag som fick lida av allt. Astma, föddes med brosk vid ljumsken, laktosintolerant, blindtarmsoperation och så morbus crohnen som har vart värst.

Idag tar jag sprutor för att hålla mig frisk, sprutor som jag helst försöker glömma. Dem gör ont, å jag hatar att känna smärta, så brukar förlänga tiden lite. Men egentligen så drabbar jag endast mig själv, det är ju bara att ta den. Iofs är det inte jag som tar sprutan själv, det är min sambo som löser de. Vågar inte sticka in hela nålen i magen, känns så läskigt. Den är så lång, å typ aa läskig. Blä.

Jag har berättat för er att jag ska försöka få tag på min journal om hela mitt år när det va som värst. Så både jag och ni kan få en insyn på hur det verkligen va, mer i detalj. Jag har ju mycket minnen kvar, men inte som det står i journalen. Det skrämmer mig, skrämmer mig att återväcka minnen som jag faktiskt trängt bort. Som jag egentligen inte behöver komma ihåg. Eller som jag tror att jag inte behöver veta. Känner mig såpass stark idag, så vill inte leva i tiden hur de va då, svag, livrädd, en kort period till å med döende. Riktigt jävla läskigt. Det var verkligen en period då det va på liv och död. Det är just det som skrämmer mig, att jag ska sitta å läsa igenom allting. Behöva bearbeta allting på nytt. Men, det kan också kanske vara bra! För jag klarade ju det, eller hur? Jag har lärt mig att leva med min sjukdom, och med det kan jag ju hjälpa andra. Hur klarade jag mig, vad gjorde jag för att klara av allt? Hur klarade jag mig från att inte kunna äta och väga 38 kg och vara 162 cm lång. Jag är så imponerad av mig själv och har bara alla i min omgivning att tacka. Familj och vänner, vi klarade det tillslut. Det är riktigt häftigt. Så tack till alla er <3

Tror faktiskt jag kommer få fram journalen, den kanske kommer ge mig mer inspiration och ge mig en kick när jag gnäller om små saker. Man glömmer att uppskatta det man har ibland, man glömmer saker man gått igenom. Då är det bra att väckas till liv, det finns faktiskt viktigare saker i livet än att gå runt å gnälla om små saker.

" när man är frisk så önskar mig sig tusen saker, men när man är sjuk önskar man sig bara en"

En bild hur mitt ärr ser ut idag.

Likes

Comments

En sak e säker, och det är att ja fan älskar oss kvinnor. Älskar oss och våra fantastiskt olika och snygga kroppar. Det är så mycket girl pwr och lite till. Vi är bäst helt enkelt. Gillar även oss i dessa snygga set, asså WOW. Kan dock inte bestämma mig vilka jag mest tycker om. Har ni några favoriter?

Ni hittar era egna tights HÄR😍

Det va sjukt kul att få stå å fotas med dessa skönheter, love ❤

2018 kommer man la träna ihjäl i sig med alla sina nya tights man kommer bära, som jag tidigare har sagt. Desto snyggare träningskläder man har, desto roligare blir det att träna! Helt klart! håller ni med?

Helgen har jag jobbat på Vero Moda, så himla mysigt med julskyltning och 1 advent. Ser framemot mer mysheter i stan. Tråkigt nog att ja redan köpt klart alla mina julklappar. Haha, snacka om att vara i tid. Behöver inte stressa å ha panik dagen innan julafton, planering gillar jag. Då har man tid att fixa det lilla extra.

Ha en grym tisdag allihop, kärlek <3

Likes

Comments

Hej hej hej. Va ett tagsen jag skrev här nu, vart sjuk i en vecka och inte haft orken att skriva. Haha, hade dock orken att göra 70 stycken kanelbullar. Så kanske inte riktigt orken man ska skylla på, kanske inte riktigt haft något as kul å skriva om? Eller jo lite kul har jag faktiskt haft att skriva om.

Förra torsdagen va jag på photo shoot för aim'ns nya kollektion, RIKTIGT kul, OCH så fina kläder. ASSÅ riktigt snygga kläder. Kommer visa massa fina bilder när jag själv fått se hur dem blev 😁

Ni kan klicka hem era egna HÄR

Bakade ju as mycket bullar med. Även kommit på hemligheten till saftiga, goda BULLAR. Jäsningen, den är ju a och o.

Denna är inte å leka med? Blev riktigt imponerad av mig själv..

TADA. Ser ni? Aldrig bakat så goda bullar i mitt liv. ALDRIG.

I nästa inlägg så kommer jag skriva om ett önskemål jag fick. Att skriva om min sjukdom. Tycker de är kul att få skriva om den och kanske någonstans hjälpa någon annan som har problem. Jag har ju gått igenom såpass mycket och såpass mycket olika grejer. Så jag är väldigt bred när det gäller mage och hälsa. På köpet får man även depression, ångest osv. Det är inte lätt, och det är inte bara en magsjukdom. Utan det är så mycket mer.

Hoppas ni haft en grym torsdag allihop ❤

Likes

Comments

Det är sant. Precis det som står i rubriken! Allt som vi går igenom i livet skapar oss. Går vi igenom något bra så fortsätter vi, går vi igenom något dåligt så blir vi starkare och lär oss ut av det. Vi vill så mycket mer och vi misslyckas men vi ställer oss upp igen, och vi gör om det och vi LYCKAS. Ge aldrig upp, och tro aldrig att i ert värsta scenario att ni vill ge upp. För det kommer vända, det kommer vända mot något så mycket bättre. Oavsett vad ni går igenom idag, vänd på det och gör det positivt. Ge aldrig upp, det har jag lärt mig. Ni undrar säkert, vad har jag gått igenom för att kunna uttala mig.

Jo, jag har gått igenom mycket. Jag fick gå igenom min sjukdom som jag fortfarande än idag kämpar för att klara av. Under vissa operationer har man inte fått ut något av försäkringskassan för dem är som dem är. Så man fick leva i några månader utan inkomster. Det va svintufft faktiskt. Trodde ju aldrig ja skulle klara mig, MEN. Här står jag idag, as glad, lycklig och skriver om att man faktiskt aldrig ska ge upp. Även hur långt ner i mörkret man nu än befinner sig just nu, så fortsätt kämpa! ❤

Till en början, tillåt dig själv att vara ledsen, men bearbeta de. Tillåt inte dig själv att vara ledsen mer än vad du behöver. Hitta ett sätt att bearbeta och gå vidare. Lägg energi på att få dig själv glad, och uppskatta det du har. Life is to short, be HAPPY 😘

Likes

Comments

Contains affiliate links

Måndag, och en ledig en. Tripp till falkenberg för att få mysa lite extra med min fina familj. Är så familjekär att de tär på mig, har så många syskonbarn. Dock så gillar jag å kolla på dem mer än att leka med dem. Haha, sjukt faktiskt, men sant. Vad hittar ni på en måndag som denna?

Ni hittar mina läderbyxor HÄR tröjan och öronhängerna kan ni hitta på Vero Modas butik i Halmstad! 😍

Likes

Comments

Han är en stor anledning till hur jag är som person idag. Glad, mer positiv, lägger upp så mycket mål och drömmar. Han är "my dream come true" han är liksom allt och lite till. Kan nog inte förklara min kärlek tillräckligt. Det bästa är att alla undrar alltid hur vi träffades. Om inte de va för att jag va så envis och började skriva till honom, så hade vi inte vart där vi är idag. LYCKLIG.

Vill att alla tjejer ska sluta tänka " jag vägrar höra av mig först, jag skrev igår, hans tur" eller " kommer aldrig vara den som skriver först till en kille" Hur ska killen veta att du finns om du inte hör av dig ? Du som lagt ögonen på honom, visa vem du är och ta initiativet. Ta det du vill HA. Tycker man ska sluta göra det till ett game. "Ska inte svara förrän ikväll, då har jag väntat några timmar" Lägg alla kort på bordet istället.

Jag ångrar i alla fall inte en sekund, jag är så glad att jag skrev och va världens jobbigaste brud i början 😚

Har ni några tips på hur ni tycker man ska vara, förutom att vara sig själv? kommentera gärna hur ni tycker och tänker 😍

Ha en grym dag allihop <3


Likes

Comments

Instagram@mirayhawat