Header

Peuw, nu kan man börja andas ut. Vart i Liverpool nu över helgen på ett event, mitt första men definitivt inte mitt sista! Vilka människor och förebilder man satt å lyssnade på, WOW. Gav mig en riktig kick att bara vilja kämpa ännu mer för mina drömmar och mål. Alltid vart en bekväm tjej som inte riktigt förstått vad man har för möjligheter. Men nu är de slut på de, kommer inte nöja mig förrän jag är där jag vill vara i livet. Har ni några drömmar och mål som ni strävar efter?

Mitt sätt att lyckas är att sätta upp mål, och fråga mig själv. Vad har du för visioner, och hur ska du uppnå dem?

Jag kan avslöja min högsta dröm för er och det är att bli frisk. Det kommer jag tyvärr aldrig att bli för min sjukdom är crohnisk, men jag kan iaf hitta en strategi och balans på den. Så jag kan leva friskt som alla andra människor! Ska jag berätta en hemlis? Det kommer jag även att göra. JAG kommer hitta balansen. Med mitt nya sätt att äta. Båda kost och näringsämnen. Om du är intresserad av att också få ett hälsosammare liv tvivla inte på att höra av dig till mig <3

Vart mycket resande nu, älskar det. Men väldigt skönt att få komma hem och landa lite. Komma tillbaka till verkligheten. Man lever en slags dröm som man aldrig vill ur, men sen finns verkligheten som man även måste ta tag i.

Här är mitt snygga set från aim'n även bikinin är där ifrån. Ni kan hitta dem HÄR.

Här ser ni mitt ärr som jag i början skämdes över, men idag. Idag är det jag, detta är mitt förflutna men samtidigt min framtid. Ett sätt att hjälpa andra människor och även förstå vad folk går igenom. Det är svårt att förstå människor när man inte går igenom något själv. Så jag har vänt på de, istället för att se de negativt så gör jag de positivt. Positivt till att jag faktiskt kan hjälpa andra. Andra som går igenom jobbiga saker och andra som skäms över deras ärr. Ärr är något man ska stå för och vara stolt över. Det har alltid någon historia bakom sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en veckas semester så vill man inte tillbaka till verkligheten. Där blev vi bortskämda för varje dag som gick med mat och äventyr samt även av solen. 30 graders värme skämtar man inte bort. Vill bara tillbaka å njuta av våra fantastiska vyer. Varje dag va en ny upplevelse, inte bara för Henrik utan för mig också. Är så sjukt glad och tacksam att han följde med och fick se vart jag kommer ifrån. Fick äntligen träffa min släkt och familj.

Efter många år av krig börjar dem äntligen bygga upp Libanon igen. Jag tror att om 10 år kommer Libanon bli världens vackraste land igen. Precis som förr i tiden. Folk har en tragisk bild av hur Libanon ser ut, rätt tråkigt. Folk här i Sverige får se på nyheterna att de händer något i ett område och då tror man att hela Libanon är så. FEL, helt fel. händer de problem så händer de på små områden, precis som här i Sverige. men bara för de är ju inte hela Sverige förstört. Nu är de slut på krig i Libanon och dem börjar verkligen bygga i varje hörn. Jag har vart i många länder så som, Italien , Tunisien, Thailand osv. Men inget, inget slår Libanons vackra vyer och ställen. Du blir behandlad varje dag som en prinsessa i varje resturang då går in i. Dem serverar dig som om de va din sista måltid, med andra ord. LYX. Stränderna, stränderna ska vi inte ens tala om. Allt är så underbart. Varje sak jag får uppleva är en WOW upplevelse. Både när de gäller utsikt, strand och mat. Allt är SÅ vackert, om jag bara kunde få visa er.

Likes

Comments

Hon på bild, hon som jag lärde känna i Norge, hon är äntligen här! AMANDA. När vi lärde känna varandra visste vi inte då om vi skulle träffas igen, men här sitter vi, 5 månader senare 😍 Så mycket kärlek för henne.
Idag har ja visat henne runt i lilla Halmstad, vart i Helsingborg och Båstad. Väldigt effektiva , sånt gillar vi 🍇👌🏽 Vi får se vad dagen har att erbjuda oss imorgon, ha en trevlig kväll allihop 😘

Likes

Comments

Jag gillar Hösten. Dels för alla snygga höstkläder/jackor men också mysvädret. All dess fina färger.

Hittade sjukt snygga jackor, inne för päls just nu. Älskar pälsjackor, inte alltid gjort. Men de senaste har jag älskat det mer och mer. Ni hittar jackorna HÄR

Likes

Comments

Gårdagens frukost va inte en besvikelse alls. Hade kunnat få den serverad varje dag 😍

Likes

Comments

Det händer en hel del nu. Mycket som ska tänkas på, och hinnas med. Nya dörrar öppnas, andra stängs. Här om dagen hade jag ett långt samtal med min vän Cornelia, om allt och ingenting. Om planer, och mål. Fick mig en tankeställare. Att jag ska ge järnet med att testa en ny metod med min sjukdom. Min sjukdom har varit min rädsla i livet. Hindrat mig från att göra så mycket, resor, äventyr, aktiviteter. Mycket. Varför? Jo för jag litar inte på den. Exempel, äventyrar en dag i Paris finaste gator. Varar inte länge förrän magen börjar få för sig att rulla på egen väg och vill liksom ha en toalett omedelbart. Inte minuter, utan nu snackar vi sekunder. Där står man, maktlös och ser inte en enda toalett på långa vägar. VAD GÖR MAN I EN SÅDAN SITUATION? Jo man lipar, lipar för att det är så pinsamt och att man skäms. Sprang till första bästa Kafe, Men sen vågar man inte mer. Man vågar inte gå och slappna av å tänka. Nu äger livet. Nepp, utan man tänker. När ska nästa anfall hända?

Henke snackade om att de hade vart fett med en safari resa. Min första tanke va HELL NO. Hur skulle jag klarat mig där om jag inte ens klarar mig i stad full med toaletter? Förstår ni hur tråkigt de är ibland. Klart jag över hela mitt hjärta vill göra en sådan resa, men jag kan inte. Vågar inte riskera något. Jag vet att de är många som har så mycket mer problem än de jag sitter här och skriver om. Men jag får jämföra mig med mig själv och de problem som uppstår mig.

Därför har jag bestämt mig för att börja med en slags tablett som ska rensa min kropp. Inga tabletter med konserveringsmedel i, gluten och laktosfria. Energi som kanske varar i min kropp och inte bara rinner rakt igenom mig. Jag kommer få i mig nyttiga fytonäringsämnen, vitaminer och mineraler, 30 olika sorters frukt, bär och grönsaker. Detta är förhoppningsvis något nytt som ska få mig att trivas med mig själv, och bara må BRA. Om detta funkar på mig, så kan jag vara ett levande exempel till hur jäkla bra detta kommer vara. SÅ TAGGAD.

Om ni vill läsa mer om de kan ni göra de HÄR

Likes

Comments

Då vart denna helgen slut. Sitter nu på tåget påväg hem och inser hur glad jag är som fått träffat mina favvisar, som jag saknat dem. Blev en del mys och skitsnack, det bästa som finns. Att bara få sitta och snacka. Behöver inte mer än så ❤️ Man får försöka leva på den lilla dos man fick av dem till nästa gång, då man inte vet när nästa gång blir 😒

På bild har vi min vän Amanda. En vacker sådan 😍 Hoppas ni haft en bra helg <3

Likes

Comments

Då sitter man på tåget mot Göteborg för att äntligen få möta upp mina fantastiska vänner. Ena bor i Stockholm så henne träffar ja inte mer än 2 gånger per år känns de som. Maria som precis flyttat till Göteborg kommer ja äntligen börja få träffa allt oftare. Hon har nämligen pluggat i Kalmar. NO MORE KALMAR 😁 gladast är jag.

Idag får jag äntligen chansen att få använda min efterlängtade jacka, älskar den. FÄRGEN 😍👌🏽

Ha en grym lördag allihop <3

#nouwoutfit

Likes

Comments

Limited edition , då kan man inte låta bli 😍 Älskar färgen och hur den sitter på. M.a.c är lätt mitt favorit märke när de kommer till läppstift.

Likes

Comments

Instagram@mirayhawat