Header

Han gör mig gladare än någonsin. Älskar dig ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trots vädret fick vi till en helt magisk dag ihop. Med massa god mat och trevligt sällskap. Här har ni lite bilder av vår kväll, fick till en midsommarkrans. Min första någonsin, det gick ju ändå helt okej!

Likes

Comments

Att en så liten kan vara så söt och ge så mycket känslor. Fick göra en snabbvisit i helgen då systra min fick en liten pojk. En liten pojk som fångade mitt hjärta i samma sekund som jag fick träffat honom. Saknar ihjäl mig till att få träffa honom igen, men bara någon vecka kvar nu. Sen är jag hemma igen ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen är här. Dagen vi alla väntat på, premiär för Elitettan! Är så ledsen att ja inte får vara med och uppleva denna dagen, men som tur är finns de live rapport 😏 Matchen kommer att spelas på FALCON ALKOHOLFRI ARENA! BE THERE, 19:00 SHARP!

IF BÖLJAN-FALKENBERG VS HOLMALUNDS IF

Detta vill ni verkligen inte missa, världens bästa brudar ska få visa vad if böljan går för! 👊

r mer information följ oss på Instagram, klicka på länken nedanför 🙌

HÄR

Likes

Comments

Vaknar och solen skiner. Då vet man hur humöret kommer att vara! Började dagen med en promenad till city med min gosiga vän Amanda som ni ser på bilden. Sen har jag bara solat hela dagen. Ikväll blir det tidigt till sängs, då jag börjar halv 6 på morgonen imorgon.

3 dagar, å sen e han här! Min boo ❤

Ha en mysig tisdag people, M. ☀️

Likes

Comments

Okey. Måndag. Vart ska vi ens börja!

Känns som att de hänt så fruktansvärt mycket det senaste, mycket tragiska saker. Mycket onda saker. Vet inte ens hur ja ska uttrycka mig om allt. Mer än att de är riktigt jäkla SJUKT. Hur kan man leva i värld där folk vill en illa och inte kan acceptera varandra för den man är! Hur kan ens terror finnas, hur kunde de som hände i Egypten hända, och de som skedde i Stockholm. Alltså finner inga ord. Vet att de är krig runt om i världen, men detta får en att vakna till lite extra. Stockholm min huvudstad, där va de sista stället som jag hade kunnat tänka mig att något skulle hända. Där min syster och bästa vän bor. Vet verkligen inte vad jag hade gjort om något hade hänt dem.

Igår skrev Aftonbladet att dem hittat en man med sprängmedel i Oslo. Hur är det ens möjligt, vad är det som händer med världen? Jag förstår verkligen inte varför någon skulle vilja göra oskyldiga människor illa.

Okej, enough nu. Lite positiva saker. Gäller att gå vidare med vardagen och inte vara rädd för att leva. Trots de som händer och de är exakt de jag ska göra. Om 4 dagar kommer Henrik och det ska bli så himla skönt att få träffa honom. Ska visa honom my hood. Kommer få honom att älska de jag älskar. Är kär i denna stad, är förälskad. Allt är så fint och mysigt. Bor så himla bra hade inte kunnat önska mig ett bättre boende. Bor nära allt. Har gång avstånd till allt. Frogner is the shit!

Nu då, sist men inte minst. Träning. Inte kunnat träna på några eftersom knät mitt bara svullnar och är irriterat. Så de enda jag kan göra är att vila, inte super kul eftersom jag bara vill tillbaka till fotbollen, men viktigast är att bli frisk och lyssna på vad kroppen tål och inte tål!

Nu ska jag ut och njuta av min lediga dag, ta vara på era nära och kära!
kärlek ❤

Likes

Comments

Instagram@mirayhawat