Helgen började med lite jobb och sedan lite 25 års fest för min pöjk. Mycket lyckad kväll med fint sällskap och god mat! Söndagen kanske inte va lika kul, man mår som man förtjänar så att säga! Annars har jag bara jobbat och försökt fixa det sista inför Oslo. Ser väldigt mycket framemot det, men kommer givetvis sakna alla här hemma! Avslutade denna magiska lill-lördagen med lite pinchos food med aimn crew. Lite avskeds middag kan man kalla de!

Inte hunnit träna alls denna veckan. Får försöka komma ikapp imorgon. Man känner hur stelt knät blir om man inte tränar på 3 dagar iaf! Usch, så obehaglig känsla!

Hoppas ni får en mysig onsdag <3

Likes

Comments

Typ första gången någonsin som jag lockat håret självmant. Kan bli en grej som jag faktiskt kan trivas med väldigt mycket. Undra varför jag aldrig gjort det förr. Kan vara mycket möjligt eftersom jag redan har lockigt hår och känner att de är onödigt att locka de när jag kan ha de platt! Hur som, denna veckan började ju helt amazing. Vi snackar om vädret nu, vad hände liksom? Idag kan man inte se längre än 2 meter fram, dimman och äckliga vädret tog över den vackra utsikten jag haft varje dag till jobbet. Uppskattas absolut inte.

Idag har jag fixat små saker som ska bli klart innan jag åker till Oslo, Tänkte komma ifrån min comefort zone och jobba där i 2 månader. Åker själv och lämnar min boo hemma för ett litet tag. Tror att detta kan vara väldigt nyttigt för mig själv. Man växer som person och får en annan syn av det hela. Lägenhet redan klappat och klart. Tydligen väldigt fin lägenhet och i ett väldigt fint område, Oslos finest! Vad kommer jag att jobba med? Jo jag kommer nämligen att jobba som vakt för alla skamkändisarna! Häftigt va? Att jag ska få träffa dem typ varje dag och vara deras bodyguard.

Nej nu ljuger så mycket att min näsa börjar växa, ska faktiskt jobba lite inom Norwegian. Lite sälj och kundtjänst kan man säg! Men visst hade det vart häftigt om man hade något med skam att göra? Blev ju tipsad om att se serien. Tänkte mer eller mindre, va är de för löjlig serie? Gav det en chans, blev besatt. Besatt efter ett avsnitt. Så detta med Norge kanske inte är helt dumt ändå. Dock kommer jag nog ha ett stort problem med språket, med vad gör de? Tur de flesta av befolkningen kan engelska!

Likes

Comments

En bra dag en glad dag. Inte för att de är alla hjärtans dag utan för att den bara är!

Vädret är en stor anledning till varför. Sen har vi min fina kollega som gjorde min dag rätt bra också! Sen får vi inte glömma min fantastiskt mysiga kille! Är väldigt tacksam för människorna jag har lärt känna i mitt liv. Är omringad av väldigt mycket fina människor. Det ska man vara tacksam över!

Inte för att vara bitter eller negativ, men kan känna att denna dagen är väldigt överskattad. Min motivering till varför jag känner så är att dem som inte har någon partner får bara en påminnelse att dem är ensamma, ångesten fylls och man får bara en dålig dag i onödan. Fine, många skämtar om det. Men innerst inne är det kanske inte så roligt. Tycker även att detta inte är den enda dagen man ska uppskatta varandra och visa hur mycket man tycker om varandra! Då tycker jag att alla hjärtans dag är varje dag. Den är lite överhyp, jättemysigt med lite blommor och choklad, Men måste man göra så mycket mer?

Nu kanske de låter på mig som att jag avskyr den. Absolut inte, alla hjärtans dag är en mysig dag. Fint, rött, charmigt. Kärlekens dag. ❤

Likes

Comments

Snygga träningskläder får göra måndagen lite roligare. Och vädret ska vi inte ens tala om, våren är påväg 😍

Likes

Comments

Hej hallå i stugan.

Längesen jag satt här och uppdaterade lite. Inte så mycket nytt mer än att jag tänkte åka till Oslo och jobba! Ska bli väldigt kul faktiskt. Kommer skriva mer om de desto mer det börjar närmar sig 😏

Igår så fyllde mannen min 25 årar. Frukost på säng och ett par skor rikare. Köpte ett par ARKK Copenhagen till honom. Kanske ett av de snyggaste skorna jag sett. Sjuka är att jag inte sett någon ha på sig dessa skor. Riktigt märkligt. Men nu kanske de kommer ploppa upp här å där, vem vet.

Likes

Comments

Jag har helt klart världens bästa pv. Här ser ni ett väldigt fint handgjort bord som han gjort! Super nöjd. Börjar bli bättre och bättre i lägenheten. Sakta men säkert. Kul att ha något att hålla sig sysselsatt med. Nu har vi börjat på projekt nr två. Inte så stort projekt, men kommer bli väldigt fint när det är klart. Det är jag helt säker på!

Idag, jo idag fick jag springa. Springa rätt fort. Springa tills jag svettades. Springa tills jag flåsade. Den känslan har jag saknat så mycket. Känslan av att vara helt slut. Det var skönt kan ja säga!

Tack för mig! Hoppas ni får en toppen dag <3

Likes

Comments

I början när jag flyttade hemifrån var jag absolut inte intresserad av inredning. Min kompis som bodde med mig då fick fria händer att göra vad hon ville. Med åren lär man sig vad man tycker är fint och inte, samt att man blir mer och mer inredningsintresserad. Jag tänker inredning nästan varje dag nu. Så fort vi gjort klart en grej så går vi på nästa! Kan tycka att det minsta lilla man gör om kan göra ens vardag rätt mycket! Viktigt att göra om lite då och då! Kanske bara byta ställe på blommor, lampor och ljus. Behöver inte vara jättestora ändringar.

Likes

Comments

Instagram@mirayhawat