Första jag gjorde imorse var att skjutsa Clara till skolan, sedan for jag till vårdcentralen för att ta blodprov. Hade nojat lite inför det sen igårkväll på grund av att jag svimmade sist jag tog blodprov (haha) just för att jag spände mig så mycket men det gick väldigt bra den här gången faktiskt! Yey.

Är ledig idag och resten av helgen så det känns skönt, har jobbat många helger nu känns det som men oftast är helgerna roligast att jobba på eftersom det är då det kommer mest folk till spaet. Ska in till stan och hämta ett paket, sen så skulle nog Frida följa ut och gå med mig om ett tag.

Har för övrigt snöat in och har en riktig JLo period just nu, lyssnar bara på hennes musik just nu och särskilt de riktigt gamla godingarna typ Waiting for tonight, If you had my love och Jenny from the block, klassiker. Älskar att återupptäcka gamla favvisar haha. Hon vann Peoples Choice Award igår för hennes serie Shades of blue som jag tänkt börja se. En lite kul grej är att jag köpte en tidning idag, verkligen inte varje dag det händer så ska sätta mig och kolla igenom ELLE nu. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett av mina nyårslöften var att starta upp en blogg så det är också vad jag gör. Inlägg numero uno. Har länge funderat på det men på något sätt har det mest runnit ut i sanden men jag ska göra mitt bästa och försöka att blogga någon gång per vecka, det är min tanke iallafall. Välkomna!

Likes

Comments