Hej, allihopa!! Hoppas eran måndag är bra, för min del va de en väldigt jobbig natt och morgon. Sov ungefär 3 timmar inatt då de var många som vägrade att vara tysta. Som jag skrivit så är jag ju i Torpshammar nu, allt rullar på dock är man redan väldigt trött efter bara 2 lektioner. Nu har jag bara 3 saker kvar vilket är teori lektion och sen vandra med luftpaket på ryggen, och sedan en bastu övning då vi ska sitta med brandkläder i 30 min, ska bli intressant :)

Hur är eran måndag hittills?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

+ Jag har haft en väldigt chill vecka i skolan.

- Det har regnat typ heeeela veckan.

+ Jag fick träffat min syster som jag inte träffat på ett tag

- Jag ska vara i torpshammar hela veckan :(

+ Jag har gjort klart allt plugg jag behöver göra.

- Jag har haft sprängande huvudvärk 3 dagar i rad nu.Likes

Comments

hejsan alla fina, hoppas ni hade en bra fredag igår. Min fredag var helt okej, ganska förvirrande men rolig på ett sätt haha. Vid halv 7 ungefär kom Linnea hit och vi sminkade oss lite och sedan började vi dricka litegrann, men efter 2 drinkar så fick jag sprängande huvudvärk så fick dricka vatten resten av kvällen vilket också var skönt. Det kom hit några killar vid 10 och vi bara snackade och lärde känna varandra så de var roligt men sen hände de lite grejer så kvällen va halvt förstörd.

Idag var en bättre dag, vaknade upp vid 9 väckte Linnea och plockade undan lite. Sen drog Linnea och då kom min syster hit och då drog vi ner på stan och myste, käkade lunch på mitt favvo stället Invito. Åt en god basilika pasta med kyckling, supergott!!! Sedan var jag lite hos min syster, vi städade litegrann och sen körde hon hem mig.

Det jag ska ägna mig åt resten av kvällen är att packa allting jag inte packat tills imon för imon drar jag till sundsvall.

Vad har ni hittat på idag?

​1://Resturangen vi käkade lunch på (Invito) 2://När vi käkade nattsnacks 02:30 3:// En bild på Linnea ifrån gårdagen 4://Min syster och maten ;)

Likes

Comments

Fredag idag, absolut bästa dagen om ni frågar mig!! Jag fick slutat skolan runt 11.30 idag då jag inte behövde ha min svenska lektion vilket jag inte klagar på, alltså bestod min dag av en engelska lektion och ett behövligt fyspass.

Ikväll kommer min kompis Linnea hit och vi ska mysa med lite drinkar och sånt, så det ska bli super mysigt, och senare under kvällen kanske det kommer hit en kompis till mig och hans kompis, hoppas på en rolig fredag då jag åker tills torpshammar med skolan på söndag morgon för ännu en helvetes vecka där!! Förra året var vi mer inriktade på ambulansyrket men iår blir det brandmansyrket vilket jag inte alls är så intresserad av, men man får göra sitt bästa!

Vad ska ni göra idag?


Likes

Comments

Eftersom jag är ganska ny på detta med att blogga, så kanske inte så många vet vem just jag är. Mitt namn är iallfall Mira, jag är en glad och sprallig tjej på 16 år (fyller sjutton i november, alltså 99:a) som är bosatt i denn lillalilla staden varberg. På fritiden brukar jag bara vara med mina vänner och försöker även träna. Jag går i 2:an på drottning blankas gymnasium där jag går linjen räddningstjänst, en linje med mycket träning och mycket praktiskt. I min blogg har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om lite allt möjligt förmodligen, så jag hoppas ni kommer tycka det är intressant.

Likes

Comments