Header

Jag gick in på nouw för att kolla lite. Sen fick man för sig att skriva nåt. Vad ser man då? Jo det HÄR!!

Jag märkte detta nyss och tänkte vafan är de fortfarande kvar?!

Och detta skrev jag för ungefär en månad sedan och det var så himla segt att ladda upp den. Det faila 2-3 gånger. Sen gav jag upp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Attans att man blir sjuk nu. Hoppas på att bli frisk innan Påsk. Men varför finns påsk ens? Vad har kycklingar och ägg med Jesus upptäckandes till liv med o göra? När jag var liten var påsk roligt, men nej nu är de bara tråkigt.
Av alla dessa helgon eller vad de nu kallas så tycker jag mest om midsommar. Man kanske campar på Hjo (detta nämner jag för brukade vara på Hjo camping och fira midsommar), och så möter man på nya vänner. Man h
ar shorts och linne ute och chillar eller så har man badkläder på sig och badar i sjön eller i nån pool utomhus. Eller så sitter man bara på en stol och solar sig hela dagarna.

2a kommer julafton, eftersom man får "massa" julklappar, förhoppningsvis det man önskar sig. Man äter julbuffé ch kanske firar men hela familjen och några fler. Och så ser man på Kalle ankas jul. Att man förhoppningsvis ser snö utanför och allt sånt.

3a kommer nyår. De är alltid kul att vara uppe extra länge och vara ute mitt på stan och dricka cider, eller om man dricker nåt annat, man har på sig finkläder, har man ju dock på julafton också men. Man väntar till slaget och sen kommer fyrverkerierna.

AA men vad bra! Nu vet ni vad jag tycker.
Vi syns i nästa inlägg!
Byeee...

Likes

Comments

Nu har jag skaffat tillbaks bloggen (kan man väl säga). Och istället för att alltid skriva om saker jag alltid är med om så blir det mer blandat (förhoppningsvis), som t.ex saker jag stör mig på eller vad jag tänkt göra om jag var en gurka för en dag. Och anledningen till att jag skaffat tbx nouw är för att ibland vill man väldigt gärna blogga men då kan man inte de eftersom man inte har nån blogg. Men bli inte förvånade ifall det tar typ mer än 4 månader innan nästa inlägg. För sådan är jag (säger vi).

Likes

Comments