Jag som sagt som ni ser på rubriken jag pluggar för en inlämning ska vara inne senast 00:00 ikväll. Jag sitter hemma hos min kille helt ensam med musik, cola och plugg. Han är just nu i Forshaga och skejtar med sina kompisar, jag skulle egentligen följa med men jag kände att jag behövde plugga så nu har jag chansen och så är jag ensam också så då blir det lättare.  

Jag har inte uppdaterat sen i lördags men tänkte göra ett inlägg senare om vad jag har gjort sen i lördags. Ska fortsätta plugga nu. Puss!

Likes

Comments

Mitt uppdaterande har inte gått så bra den här veckan,har haft mycket med nationella i skolan,hade en vårsoare där vi dansade osv. Men ja vi får se hur de går under veckorna. Just nu sitter jag hos Freddes mormor och morfar,vi fikar lite,pratar lite å sånt. Vi käkade ute på balkongen förut,så skönt att de har blivit finare väder igen. Fast de är nästan lite för varmt tycker jag. Jag kan försöka göra ett inlägg senare ikväll.Likes

Comments

I torsdags så var min klass och dans tvåan med på plusgymnasiets plus awards 2014. Vi skulle vara med och dansa o även gå på runway. Men jag kunde inte vara med,hade inte varit med när vi lärde oss dansen. Så jag var där och stöttade min klass istället. Alla var verkligen jätteduktiga.

Likes

Comments

Ja jag känner att min uppdatering inte blir så mycket bättre, men den här veckan så har jag inte orkat. Har haft väldigt mycket i skolan,massa uppgifter. Måste jobba på nu, för ligger efter i matten. 

Så ja, men nu tänkte jag göra ett snabbt inlägg. Sitter just nu hemma hos min älskling, kom hit runt halv åtta kanske, för vi hade modevisning+dans på nöjesfabriken. Så vi slutade senare idag, har även haft nationella i svenska idag.. gick väl sådär, kunde ha gått bättre. Så just nu hemma hos Fredde så pluggar jag, har engelska muntligt tills imorgon. Så ja det är bara att jobba på men ha de bra så länge!

Likes

Comments

Då är de lördag då, på måndag börjar skolan igen,härligt. Har faktiskt saknat alla!
Idag har jag och Fredde inte gjort jätte mycket,vi åkte hem till hans mamma förut och fikade där. Senare så drar vi mot Forshaga för att han ska skejta med någon kompis. Då blir de kanske o träffa Moa en sväng!Likes

Comments

Hallå! Okej nu ska jag skärpa till mig med bloggen!

Gårdagen var bra,under förmiddagen så träffade jag Clara,gud vad jag har saknat henne! Vi satt på bryggan och fikade lite,pratade massa.
Senare under dagen runt tre så drog jag ut på en jogging tur,de var länge sen jag gjorde de så tänkte att de var dags! Tog 3 km,för min kondis är inte den bästa och de var för varmt! Sen under kvällen gjorde jag inget speciellt.
Just nu sitter jag på bussen från Karlstad till Deje för att spendera min helg där! Härligt,får se vad som händer.
Puss!Likes

Comments

Har haft lösenord på bloggen ett tag men nu har jag tagit bort de o tänkte börja om med bloggen igen. Får se hur de går hehe.. Kommer säkert blogga idag och sen ge upp igen! Men jag ska försöka så gott jag kan.
Jag gör ett inlägg senare!

Likes

Comments

Äntligen hemma från UKM,har varit där sen nio imorse så det har varit mycket jobb!
Hjälpte till med konsten och var bakom sen under hela föreställningen.
Det var många bra i år, tyckte att tre personer var extra duktiga!
Imorn är de skola igen och då blir det att åka till Karlstad. Taggar att få dansa och träffa my friends!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag, har varit ganska stressigt och ja väldigt mycket på sistone. Så tar bloggen sist just nu, kommer blogga när jag har tid och orken till de. Har mycket läxor, har rep till musikalen, måste läsa repliker osv. Träna på danser,sånger. 

Likes

Comments