Denna helgen har jag varit hos min pappa. Igår morse for jag till stallet till 8.30 och var där till ca 12.00. Jag hjälpte till där; mockade boxar, fyllde på vatten, lagade mat och fyllde på hö-påsar.
Det som jag tycker är bra med stall är att det finns alltid något litet att ta om man blir hungrig. Som igår satt jag och väntade på att bussen skulle komma blev jag snål på en semla eller liknande, så jag gick och såg vad som fanns, först tänkte jag bara ta en semla men när jag grävde lite grann hittade jag en BULLE och den hade dessutom socker på! Så jag tog den, fyllde på en mugg vatten åt mig och satt och utnyttjade tiden en stund. Bullen de var god den också ;). Senare åkte vi till några familje bekanta och hängde där en stund, mycket mer gjorde jag faktiskt inte igår.
Idag vaknade jag 11.30 och steg upp en halv timme efter åt. Så dit gick min morgon. Jag har inte gjort så jätte mycket idag utan mest har jag bara umgåtts med familjen och så.
Just nu sitter jag faktiskt och övar på biologi prov som jag har på tisdag, kände bara att jag behövde ta en paus från övase och skriva ett litet blogginlägg. Men nu ska jag försöka komma igång igen och öva😴 -PUSS❤

Likes

Comments

Hej!! Jag tänkte pröva på det här med att hålla igång en blogg, ja ska försöka uppdatera några gånger i veckan om min vardag.
Som ni kanske förstått redan så heter jag då Miranda, jag är 14år och är en (helt) normal tonåring med ångest i olika form och humorsvängningar. Jag har hästar som intresse och så gillar jag att gå på gym och träna. Jag bor i Korsholm, har skilda föräldrar så jag är varannan helg hos min pappa i Gerby och resten av tiden är jag hos mamma (i Korsholm alltså). Jag går i årskurs 7 i Vasa Övningsskola. Jag har tre stycken syskon, en nyfödd från pappas sida, en som är 11år och hon har båda föräldrarna samma som mig, och sen har jag ennu en styvsyster från som är min styvpappas flicka och hon är lika gammal som mig.
Så, detta var mitt första blogginlägg här på nouw och ja ska från och med nu försöka uppdatera lite nu som då (OBS! Vissa blogginlägg kommer det inga bilder). Men hoppas ni vill följa med min blogg och läsa om min vardag😊 -PUSS❤

Likes

Comments