View tracker

Såhär i jule-och vintertider är det så mysigt med ljus. Har värsta habegäret för färgade ljus just nu också, hatade det innan, men man får väl ändra sig?

Övrigt som händer... VFUn varar i två veckor till. Hade nog den sämsta lektionen någonsin i veckan, men det var kanske tur för lite utan den där såkallade motivationen kom tillbaka. Får kämpa på liiite till innan jul även om kroppen skriker efter lite ledigt just nu.

Ikväll myser jag i min ensamhet, för imorgonbitti beger jag mig mot Nybro och miniorernas andra tävling!

Miranda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndagen för denna vecka är snart slut! Så skönt att avsluta veckans längsta dag med ljus och soffhäng. Vaknade imorse med värsta stresskänslan i kroppen, så fokus ligger just nu på att ta det lugnt och inte överprestera (som jag lätt har en tendens till).

Igår hämtade jag ut de flesta julklapparna och slog in dem, så skönt att för en gångs skull vara klar med det (nästan iallfall). Nu längtar jag faktiskt till första advent och alla mysiga ljusstakar och julsaker. Kanske tjuvstartar snart, imorgon eller på onsdag... Har så svårt att hålla mig!

Nu ska jag köra lite kvällsyoga och sedan hoppa in i duschen innan sängen.

Miranda

Likes

Comments

View tracker

Har idag för första gången varit på tävling som tränare och inte aktiv. Så roligt det var och alla tjejer var så fina och glada! Bonus var att min duett tog en bronsmedalj!!! Otroligt stolt, men det är jag över alla våra tjejer. Idag så gick alla ut med en start de aldrig tävlat i innan och gjorde sitt bästa, och mer begär inte vi. Det ska vara ska vara kul att tävla när man är så liten, och inte handla om att vinna.

Miranda

Likes

Comments

Tiden bara flyger förbi. Idag började min andra VFU period och i lördags var vi hos en vän på glöggfest. Insåg att om två veckor är det 1:a advent och man kan börja julpynta!!!

I helgen ska äntligen mina och Louises miniorer ha premiär på tävlingsgolvet, längtar. Känns konstigt att man helt plötsligt ska vara tränare och inte aktiv på tävlingarna.

Miranda

Likes

Comments

Började dagen med yoga precis, fantastiskt. Lite dusch och mat innan jag beger mig mot skolan och första dagen på den nya kursen, bedömning och betygssättning.

Miranda

Likes

Comments

Firade mamma i helgen med en halloweenfest! Lite lätt utklädnad och massa godis, perfekt. Jag gjorde det lätt för mig med bara en mask, smink och svarta kläder, vissa var mer avancerade.

Igår tränade jag småtjejerna, bara två veckor till deras första tävling för säsongen. Alla har blivit så duktiga!

Miranda

Likes

Comments

Nu när jag lämnar in min hemtenta så har jag gått exakt halva min utbildning, värt att fira va? Nu är det bara 135 hp kvar... fördelen är att tiden bara kan bli kortare nu än det man redan har gjort!

I helgen var Louise hemma och vi firade hennes födelsedag, så himla kul att se henne. Då inser man verkligen hur mycket man saknar varandra i vardagen...

Denna vecka har ägnats mest åt hemtentan och sedan har jag råkat på en förkylning. Både hals och näsa är igentäppt typ, trodde att slemmet skulle ta över mig i förrgår, men jag är fortfarande här.

Nu ska jag packa ihop massa kläder och saker för nästa vecka ska jag bo hos min päron, då jag har skola i HBG varje dag. Känner inte för att pendla så långt varje dag.

Önska mig lycka till på tentan!

Miranda

Likes

Comments

Promenad, höst, solnedgång och Dennis. En bra kombination så där en torsdagskväll, passade på att "smygfotografera" lite som vanligt...

Miranda

Likes

Comments

Har haft en ganska lugn vecka, bar två dagar i skolan. Just nu när vi har kurs i Helsingborg tar det nästan 4 timmar att pendla fram och tillbaka och det är verkligen tröttsamt... Men bara att hålla ut en eller två veckor till!

Miranda

Likes

Comments

Efter skolan idag så gick jag ut på en promenad. Verkligen behövligt att bara fä en stund för sig själv och det är ju även fantastiskt vackert i skogen just nu. Nu är jag på väg mot mina och Patricias VFU elevers årliga cabaret, ska bli spännande!

Miranda

Likes

Comments