Har hamnat i ett sorts utmattningsläge just nu. Detta har tyvärr resulterat i att jag har fått bromsa in livet lite för att orka med det absolut viktigaste. Därför har den senare veckan enbart bestått av massa promenader och avslappning/yoga. En tenta ska göras på måndag, den första jag ej knappt pluggat till, hoppas ändå mina kunskaper från VFUn och rapportskrivandet ska hjälpa lite. Men som alla säger vad är 3 missade HP mot hälsa?

Miranda

Likes

Comments

Nu är julen över. Den kommer lika fort som den försvinner. Annandagen har i traditionell anda spenderats mestadels i soffan. Efter julfirande med hela tjocka släkten var det kul att komma ut igårkväll, dock får man betala priset idag.

Miranda

Likes

Comments

Vilken helg!

I fredags avslutade jag min andra VFU med mycket goda omdömen. Det var var lika sorgligt att lämna alla på skolan som det var skönt. Efteråt hämtade jag min julklapp som jag köpt till mig själv (alla borde köpa julklappar till sig själva). Ja hade så svårt att välja, men till slut blev det en ljusstake liljan från skultuna, och är så nöjd. Kvällen fortsatte sedan med julmys hos Frida.

Resten av helgen har spenderats hos mina föräldrar med att klä gran, baka och den årliga pizzakvällen.

Miranda

Likes

Comments

Tiden bara går och går, imorgon är det redan dags för lucia! Ska försöka hålla liv i traditionen med att kolla på lucia på tv på morgonen med varm choklad, mysigaste som finns.

På onsdag är det äntligen dags för bedömning på VFUn, längtar så tills det är över.

Måste bara visa min hyacint som bara växer och växer och växer...

Miranda

Likes

Comments

Såhär i jule-och vintertider är det så mysigt med ljus. Har värsta habegäret för färgade ljus just nu också, hatade det innan, men man får väl ändra sig?

Övrigt som händer... VFUn varar i två veckor till. Hade nog den sämsta lektionen någonsin i veckan, men det var kanske tur för lite utan den där såkallade motivationen kom tillbaka. Får kämpa på liiite till innan jul även om kroppen skriker efter lite ledigt just nu.

Ikväll myser jag i min ensamhet, för imorgonbitti beger jag mig mot Nybro och miniorernas andra tävling!

Miranda

Likes

Comments

Måndagen för denna vecka är snart slut! Så skönt att avsluta veckans längsta dag med ljus och soffhäng. Vaknade imorse med värsta stresskänslan i kroppen, så fokus ligger just nu på att ta det lugnt och inte överprestera (som jag lätt har en tendens till).

Igår hämtade jag ut de flesta julklapparna och slog in dem, så skönt att för en gångs skull vara klar med det (nästan iallfall). Nu längtar jag faktiskt till första advent och alla mysiga ljusstakar och julsaker. Kanske tjuvstartar snart, imorgon eller på onsdag... Har så svårt att hålla mig!

Nu ska jag köra lite kvällsyoga och sedan hoppa in i duschen innan sängen.

Miranda

Likes

Comments

Har idag för första gången varit på tävling som tränare och inte aktiv. Så roligt det var och alla tjejer var så fina och glada! Bonus var att min duett tog en bronsmedalj!!! Otroligt stolt, men det är jag över alla våra tjejer. Idag så gick alla ut med en start de aldrig tävlat i innan och gjorde sitt bästa, och mer begär inte vi. Det ska vara ska vara kul att tävla när man är så liten, och inte handla om att vinna.

Miranda

Likes

Comments

Tiden bara flyger förbi. Idag började min andra VFU period och i lördags var vi hos en vän på glöggfest. Insåg att om två veckor är det 1:a advent och man kan börja julpynta!!!

I helgen ska äntligen mina och Louises miniorer ha premiär på tävlingsgolvet, längtar. Känns konstigt att man helt plötsligt ska vara tränare och inte aktiv på tävlingarna.

Miranda

Likes

Comments

Började dagen med yoga precis, fantastiskt. Lite dusch och mat innan jag beger mig mot skolan och första dagen på den nya kursen, bedömning och betygssättning.

Miranda

Likes

Comments

Firade mamma i helgen med en halloweenfest! Lite lätt utklädnad och massa godis, perfekt. Jag gjorde det lätt för mig med bara en mask, smink och svarta kläder, vissa var mer avancerade.

Igår tränade jag småtjejerna, bara två veckor till deras första tävling för säsongen. Alla har blivit så duktiga!

Miranda

Likes

Comments