En sån där ledig dag då jag har så många idéer i huvudet att jag ägnar ca 5 minuter åt allt jag vill göra. Hade gärna sett mig själva på video och snabbspolat för att se mig själv i lägenheten hur jag påbörjar projekt>blir rastlös>gör kaffe>lägger mig i sängen för att samla energi>kommer på ett nytt projekt> hittar något annat mer spännande> lägger mig i sängen och tittar upp i taket.


Så mellan att kolla "yoga at home" på youtube, måla, lära mig franska via podcast, städa, försöka mig på det här med att planera en matsedel för kommande vecka(??), läsa tidning, styra upp jobbet, kolla resor, höra av mig till folk jag inte pratat med på länge, kolla facebook osv osv så kom idén att starta en ny blogg. Jo men absolut! Så det gjorde jag. För några timmar sen nu faktiskt. Blev återigen rastlös och la mig i sängen med kaffekoppen och såg på tv.


Men nu är jag tillbaka i bloggvärlden. Sitter på kulturbageriet och väntar på att lillasyster ska anlända. Det blir mysigt. Längtar efter att beställa min croissant med mandlar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments