Ny plan nu. Det är så otroligt svårt att ens hitta kvalklasser till junior SM. Jag har inte möjlighet att åka ner till Skåne för att kvala liksom. Jag har bestämt mig för att istället försöka rida MSV A så tidigt som möjligt i år och försöka kvala Nationell MSV A så att jag nästa år kan rida lag SM istället ! Detta känns som en bättre plan för då kan jag åka på vilka tävlingar jag vill jag behöver inte anpassa dom efter vart dom har kvalklasser. Istället för att åka till Storvik och tävla kommer jag åka till Östersund och träna för Bo Jenå, jag tror det ger mer en att åka å tävla i "onödan" .

Likes

Comments

Idag vart det ett joggingpass på Sune, jobbade mycket skänkelvikningar och slutor i både trav och galopp. Det är väldigt lösgörande och uppmjukande. Sune hade väldigt mycket energi idag han vart nästan lite het och det brukar inte Sune bli men det är roligt att han visar energi. På söndag är det dax för träning igen för Isabelle.

Likes

Comments

Denna kommer hädanefter sitta på min kavaj när jag tävlar. Så viktigt en fin detalj där pengarna går till något bra!

Likes

Comments

Elke har ju jobbat på rätt bra nu i slutet så därför ha vi bestämt att hon nu ska få vila i två veckor. Första veckan blir det aktiv vila med några promenader i veckan idag fick hon en promenad. Nästa vecka får hon vila helt och bara gå å skrota i hagen. Viktigt med återhämtning och det passar bra med en vila nu. Sedan efter vilan ska vi börja introducera förvänd galopp för henne. Nu är det LA vi ska träna vidare mot. Tanken är att hon så snart som möjligt även ska kunna debutera LB.

Likes

Comments

Idag kom äntligen stövlarna som jag måttbeställde på friends. Det är märket Pioner och jag är jätte nöjd med dom. Så snygga ! Ser framemot att få tävla i dessa.

Inte jätte bra bilder men ni kommer se mer av dom !

Likes

Comments

Den som sålde Elke till Sverige har kontaktat mig och berättat lite om henne bland annat att hon vann ett treårs test i Holland. Fick även bilder från den visningen jätte kul att få höra och hon önskade mig all lycka med henne verkligen super kul.

Bilder på Elke från treårs testet i Hellendoorn.

Likes

Comments

Elke alltså min dröm ponny!! Hon skötte sig jätte bra idag, lite pigg på framridningen men hon skötte sig toppen. I programmet skötte hon sig också bra lite små missar bland annat i ena galoppfattningen där jag fick en 4 men annars hade jag mycket 6,5 och 7 även en 8. Detta ledde till att jag fick 65,9% och vi vann! Hon har aldrig tävlat dressyr förut och bara tävlat hoppning en gång innan och hon går in och vinner! Hon är otrolig ! Jag har fått så mycket fina kommentarer om henne, att hon är så fin och något extra det är verkligen jätte kul att höra ! Älsklings ponny!

Likes

Comments

Debuten avklarad! Sune var spänd för dommarbordet han är så fjantig. Eftersom han vart spänd så vart det lite för mycket missar idag. Men vissa saker var även bra. Fick åtta på ena skrittpirueten och han gjorde fina byten. Öppnorna och slutorna vart inte så bra idag det får vi jobba vidare med. Jag fick 62.8% och är väll kanske inte super nöjd då jag vet att vi kan mycket bättre men vi har ju höjt lägsta nivån i alla fall och det var en helt okej årsdebut. Nu taggar vi om för dressyr debut med Elke imorgon det blir spännande.

Likes

Comments

Nyss kommit in efter att ha joggat Elke och ja det börjar bli tjatigt men Elke var även idag jätte fin. Jobbade mycket med att hon skulle svara framåt och att hon var mjuk och fin. Nu ska jag äta lite lunch byta om och sedan går vi ut och knoppar. Sedan rullar vi! Taggad som bara den är jag!

Likes

Comments

Jag rider 14.20 idag så vi behöver inte åka så tidigt det är skönt. Innan vi tar in Sune så ska Elke ridas ska jogga henne lite lugnt och kolla så hon är framme för skänkeln och kvick. Vid 11.00 tar vi in Sune och knoppar honom å fixar sedan åker vi mot Timrå och årets första tävling. Jag är super taggad !

Likes

Comments