Häjsän blöggän
det var ju sjukt längesen
behöver jag ens förklara att jag suger på att blogga, igen? Jaja jag har ju försökt blogga om och om och om igen och har om och om och om igen fått skriva ett inlägg i stilen med "hej bloggen förlåt för att jag inte bloggat på skitlänge men jag suger på att orka skriva blogginlägg"

Så iallafall, i mitt senaste blogginlägg hade jag precis börjat åttan och hur sjukt detta än låter så ska jag snart börja nian jaaaaaaaaa

Fast redan nästa termin då alltså så ska jag ha bestämt mig för vad jag vill göra resten av mitt liv, vänta ska jag behöva bestämma det själv? Wat

Hela mitt liv har jag gått igenom skolan och skolan har bestämt vad jag ska göra, hur smart jag är och i princip vad jag ska tycka är roligt, jag tycker att det har känts lite som en hemlig trygghet att jag inte ska behöva bestämma allt för mycket själv utan att jag varit tvingad att göra saker som jag kanske vanligtvis inte skulle gjort men nu känner jag mig heeeeelt lost.

Det är inte det att jag inte har hittat något gymnasieval som passar in på mig utan det är det att alla, verkligen alla val passar in på mig.

Ena dagen kan jag tänka över att bli hjärnkirurg, andra ekonom och ibland en sådan som sätter klistermärken på frukt. Antar att jag är en ganska rastlös själ, jag måste typ hela tiden ha någonting nytt att göra.


(Ignorera detta om du inte vill veta mitt velande fram och tillbaka från gymnasium till gymnasium :))

Mina gymnasieval började med ett solklart, estet; teater, sen kom jag på att jag om jag valde det skulle få gå iallafall två år till för att kunna få ett vettigt jobb inom detta och valde då att skjuta det valet lite åt sidan, nästa var att jag återigen, solklart visste vad jag ville bli, ekonom (innan detta hann jag dock tänka genom både lärare och läkare) men kom sen på att ekonomi åter igen bara var högskoleförberedande (ja jag är mycket väl medveten om att man kan få bra jobb utan att ha gått högskola med högskoleförberedande utbildning tack så mycket) jag kom då fram till att jag vill gå lantbruk, dem skolorna jag har checkat in har man praktik på olika gårdar under sina tre år där, det är lite olika layout på praktiken från skola till skola och från klass till klass. Men på en skola som jag fastnade för har man ofta praktik torsdagar och fredagar och man kan byta praktik platser då och då om man precis som mig är en väldigt rastlös själ.

Nu har jag (återigen) solklart för mig att jag ska bli bonde av något slag, vet inte, alpacka bonde kanske?

Iallafall, glömde nästan bort vad jag skulle säga efter allt snack om olika gymnasium. Jag har inget särkilt ämne som jag verkligen vill satsa på eller som jag verkligen vill ha ett yrke i, jag har ett medelbetyg på iallafall C genom alla ämnen och därför blir gymnasieval väldigt svårt för mig, för andra som kanske verkligen tycker om idrott, eller verkligen tycker om so, eller överlag har ett favoritämne är det nog lättare att ta ett gymnasium som är inom det ämne man tycker om.

Jag tycker om No ganska mycket och har därför ramat in mig på lantbruk, (ja det och att jag bor på en gård jag gärna vill ta över någon dag) men om jag tänker efter tycker jag också om engelska väldigt mycket, men vill inte bli lärare( pga extra utbildning) och kan man ens ta sig längre än till Youtube med bra engelska?

Ojojoj vilket onödigt inlägg ändå!

Ja det är väl bäst att jag slutar nu innan jag börjar babbla om mer gymnasieval och börja tvivla ännu mer på min framtid som alpackabonde?


Jag vet inte om ni märkte det men under ett flertal tillfällen under detta inlägg försökte jag vara rolig och skrev det i sån här text, om du bara bläddrat genom detta inlägg och vill skratta åt mina desperata försök att vara rolig kan du väl leta reda på något mening som är skriven så också ses vi väl i nästa blogginlägg (aka om typ två år om det fortsätter som det gör nu)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Häjsän
Jag vet inte vad jag ska blogga om och det är sjuuuukt frustrerande, det har till och med gått så långt så jag
Skrev sjukt med fyra u istället för ett
Så det ska se ut som att jag skriver mer än vad jag faktiskt gör. Men iallafall så ska jag på torsdag ha ett svenska prov om typ språksociologi eller nått sådant skit och sen ska jag göra något annat som jag
Inte kommer ihåg men jaja jag ska nog få skaffa
Kontaktlinser eftersom jag behöver glasögon när jag ska läsa saker på långt håll, jag ser "50-60%" vilket är ca hälften av dem här tavlorna hos skolsköterskan och skit men jag ser bara inte detaljer på långt håll så ja skit ner dig
Ehmmm jaha vet inte vad jag ska skriva nu men jaja jag har iallafall börjat åttan nu och är fortfarande lika omogen och ser lika otrevlig ut utan att försöka som jag gjorde innan, men ja jaja vet inte vad jag ska skriva nu så vi ses i nästa blogginlägg

Puss hej!

Likes

Comments