Hej!

Nu har vi precis vaknat och ska snart gå ner och äta frukost. Det blev väldigt sent igår så hann inte skriva nått inlägg. Innan vi åkte till våra kompisar stannade vi och åt på subway. Efter vi ätit åkte vi till våra kompisar som vi var med hela kvällen och det var verkligen jätte roligt. Lätt den bästa kvällen på länge. Vi var ute nästan hela kvällen/natten så det blev lite kallt men ändå sååå kul. Vi var ungefär 10 personer men, efter ett tag så åkte vi iallafall till Ica och köpte godis sen åkte alla hem eftersom det började bli så sent. Jag och Julia somnade inte förns tre fyra typ.

❤️

Likes

Comments

Hola!

Ville bara börja med å säga att det är jätte kul att så många redan har sett min blogg och mitt första inlägg. Jätte kul också att jag har fått så bra respons.

Jag och Julia kom iallafall precis hem till mig efter att ha spenderat hela förmiddagen hemma hos henne. Nu tar vi det bara lugnt men, snart ska vi väl göra oss i ordning inför Valborg ikväll. När vi är klara hade vi tänkt att vi ska åka och träffa massa kompisar och bara umgås hela kvällen. Jätte mysigt! Kommer upp bilder lite senare och kanske nått mer inlägg för en liten uppdatering bara.

Ha en bra Valborg allihopa ❤️


Följ mig på instagram: mirandanystrm

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu ligger jag hemma hos Julia och kollar på mean girls. Tröttnar aldrig haha. Dagen har varit bra. Den började med att jag gick till skolan som vanligt. När skolan var slut åkte jag till Julia och hämta upp henne. Jag hade ett möte inbokat på ungdomsmottagningen idag för att sätta in min p-stav så först åkte vi och fixade det. (kommer mer inlägg om det senare). Vi båda vart jätte hungriga så vi bestämde oss för att gå in till stan för att äta. Vi vart jätte sugna på jensens så det fick bli en lunchbuffé där som alltid haha. Älskar det verkligen, så gott! Efter vi hade ätit drog vi hem till mig och va där en stund. När det var dags att åka hem till Julia svängde vi förbi Ica lite snabbt för att köpa med lite naturgodis också. Nu sitter vi som sagt hemma hos Julia och bara tar det lugnt. Ska väl antagligen lägga oss snart börjar bli sjukt trött haha.

puss & godnatt på er!

Likes

Comments