View tracker
VARDAG

Godkväll alla söta! Idag har jag haft en grekisk afton med lamm och bulgur, underbart och otroligt gott verkligen! Man unnade sig extra mycket kan jag lova. Idag började jag jobbet halv fem och slutade runt fyra eftersom det var väldigt lugnt rörde mig hemåt med en massa olika förseningar här och där men slapp iallafall gå hemåt. Tog en dusch och åt som sagt middag med familjen, mötte sen upp Akram och kollade precis på fångarna på fortet och jag blev så arg då det kändes lite fuskigt att den ena var med i gruppen Mensa och för er som inte vet vad det är så är det en grupp med ett fåtal personer i hela världen som är så pass smarta.. menmen!
Nu ska jag äta kvällsmat hehe, träna och mysa med min kille innan det är dags för att somna då jag är jätte trött. Kram M

Likes

Comments

View tracker
veckans film

Detta är nog en av mina favorit filmer just nu, och kanske till och med av många sen innan. Först vågade jag inte se den.. ja jag är väldigt känslig när jag tror det är skräck och sånt inblandat. Men nu var det ju inte de så lugnt för min del men om ni inte sätt den som jag dock tror alla har så se den men den är även värd att se fler händer.

Likes

Comments

FASHION, BEKÄNNELSER, TIPS

Det nya vårmodet rullade in redan innan det kom snö och det är alltid skönt att veta vilka färger som går in nu till våren, och här har ni dom alla just limegrön, himmelsblå och grisrosa har jag nu sätt mest av och just dom färgerna är ju helt fantastiska det ska bli skönt med mycket glada färger på folk och inte bara svart eller marin blått. Lite blommönster och mycket randigt som sagt.

Likes

Comments

BEKÄNNELSER

Nu ska jag uppdatera lite om hur träningen går, det går då faktiskt väldigt bra just nu tränar jag bara benen och rumpan men snart ska jag starta igång med magen och armarna också. Jag följer mitt program väldigt bra och försöker att aldrig missa en ända dag, idag tillexempel blir det att göra 125 st squats. Så får se hur det går. Mår så mycket bättre av träning och har börjar se lite resultat.

Likes

Comments

VARDAG

Godkväll, nu är jag äntligen påväg hem efter en hel dags jobb.. började då vid tolv och slutade nu vid åtta det var väldigt lite folk men det är ju den fattiga månaden så är medveten om detta, dock gjorde vi kvällen rolig ändå med en hel del skoj och skratt! Får se om jag tar och möter upp thea och linette får se lite hur måendet är. Hoppas ni mår kanon och kram på er M

Likes

Comments

BEKÄNNELSER, Q/A

1. Hur gammal är du?
Jag är 18 år och fyller 19 i Mars

2. Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig som en 18-åring men ändå kanske lite mer som tjugo år, har gjort så mycket tidigare som man egentligen gör som arton, jag har min väg genom livet som många andra arton åringar inte har och jag har alltid vart lite äldre för min ålder.

3. Var bor du?
Jag bor i de underbara Stockholm stad. Dock lite utanför stan alltså i Väsby och här har jag bott sen jag var liten och blivit uppväxt till den jag är idag.

4. Vad har du gjort i dag?
Inte så mycket, eftersom det är morgon men det vanliga sover, vaknar upp fixar mig och åker in till jobbet som nu tar en timme. Fortsatt med dagen blir att jobba fram till åtta mot kvällen blir det att storstäda.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår/Sommar/vinter/höst. Det är otroligt svårt att svara på detta då jag är en väldigt positiv person och ser det bästa i varje grej. Just sommaren är härlig för att det är varmt och jag får ett lugn i kroppen, hösten är så otroligt vacker med sina färger, vintern finns det fler saker att göra alltså fler aktiviteter och våren är så härlig av en blandning av allt.

6. Är du beroende av någonting?
Min telefon är ett stort beroende, jag kan kolla på min telefon sen går det några sekunder och jag kollar igen även om jag vet att inget nytt hänt. Jag är även beroende av jackor, har alla möjliga olika modeller och färger.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
1. Jag älskar kaffe, vart jag än går och vart jag än är så köper jag alltid en latte kanske köper tre stycken på en dag när jag jobbar.
2. Jag lyssnar alltid på musik, det finns inget bättre än att försvinna in i en låt.
3. Jag är väldigt ordningsam och om saker ligger på fel ställen så kan jag bli tokig och tappar balansen jag hade innan på grejerna.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Antingen i en bil påväg till alla möjliga olika platser för att upptäcka så mycket jag kan och se det jag inte får missa, eller på ett flygplan utomlands för att få resa jorden runt med alla mina fina vänner och skapa underbara minnen för livet.

9. Vad är du på för humör just nu?
Jag mår riktigt bra, känner att jag har fått en bra start på det nya året och jag har en massa roliga saker planerat, jobbet går bra, bloggen går bra skolan går bra allt är så peppande och jag ser framemot allt som komma ska.

10. Vilket är ditt favoritgodis?
jag gillar inte så mycket godis utan är mer en chips människa, tillexempel om jag hade en chips påse och en godis skål skulle jag direkt ta chipsen men jag älskar apelsin chokladen (marabou) den är riktigt god, nomnom!

11. Vilken är din favoritaffär?
Jag gillar VeroModa och inte bara för att jag jobbar där det är för att dom har min stil,smak och det har även bikbok så där har ni dom.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag vill kunna vara uppe på kvällen då jag känner att jag slösar på dyrbar tid när jag sover men är absolut ingen kvällsmänniska hehe! Så min kropp och hjärna har väll valt att vara morgon människa.

13. Har du skadat dig någon gång?
Ja jag har ju skadat ryggen med ryggskott men inget värre än så. Kanske bär tur med mig.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Det borde vara när jag fyllde 18 år som så många gjorde allt för att få mig glad och att få mig må bra från alla olika håll. Så mycket kärlek var det.

15. Är du blyg?
Jag är alltid blyg till en början. Men jag är väldigt försiktig som person och öppnar inte upp nått fören jag är på säker plats. Då efter det kan man inte få tyst på mig!

16. Vad heter du i andra namn?
Jag heter (Nicole) jag vet att dom tyckte det var ett fint namn så dom satte in det som mellan namn, har också (Iréne) min mormors önskan var att nån av oss skulle heta detta och det blev jag och ska föra vidare det till mina egna barn.

17. Vill du gifta dig?
En dag vill jag det! Men inte än på ett tag, förlovad skulle vara en annan sak men enligt mig ska man lära känna alla olika punkter om varandra och det tar ett bra tag. Man lär sig nya saker om varandra varje dag och år.

18. Har du något smeknamn?
Jag har haft många olika smeknamn i mina dagar, det är mycket olika från person till person, det har vart "mirris, Morris, mirran, murran, mimo, janda, randa och nu är det mest mirre.

Likes

Comments

VARDAG

Godkväll på er alla! Hoppas ni mår jätte bra och har en skön onsdag. Jag jobbade idag från halv nio till halv fem så blev en skön dag med även mycket varor så var nått att göra iallafall. Efter jobbet mötte jag upp Linda och linette mina tjejer och umgicks samt tog en dog tidig middag. Snart ska jag ta och sova men först fixa mig i ordning samt träna. Kram m och godnatt på er alla

Likes

Comments

VECKANS ÖNSKAN

Att få ha det där storslagna och sagolika bröllop som man drömt om sen man var liten eftersom på ens egna bröllop är man den prinsessa man alltid velat vara. Och självklart få dela den underbara dagen med den man älskar.

Likes

Comments

BEKÄNNELSER, INSPIRATION , TIPS

Jag älskar ju som sagt att inreda och längtar tills jag får inreda mitt egna hus/lägenhet med bara en massa vit färg på väggarna samt på nästan allt tycker det blir så enkelt och rent för ögonen, matcha det med lite grått, gröna växter, ljus brunt och en massa tavlor men även många olika detaljer vilket kan vara lite vad som helst. Detta är lite av en inspiration.

Likes

Comments