Hej på er! Som ni säkert märkt så har det inte kommit upp inlägg på flera veckor. Jag lyckades välja en väldigt dålig tidpunkt att börja blogga på. Det har hänt så mycket och jag känner inte att jag har tid och ork just nu. Däremot uppdaterar jag hyfsat bra på min instagram @mirrreshastar (observera att de är 3 r) där jag bara lägger upp filmer och bilder som bara är hästrelaterade. Jag är privat men alla får följa! :) Hoppas iaf att ni mår bra och ta hand om er, kram! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Klockan är 21.45 och efter en hel dag med tävlande är jag helt slut. Får berätta hur det gick imorgon för nu är jag för trött för att både skriva och tänka. I varje kategori var det runt 40-50 startande idag så det blev en lång dag... Vi gick upp 04.45 imorse och eftersom man ställde om klockan så blev det som 03.45 och vi kom hem runt 19..... Nu ska jag sova, Gonatt!

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Lidköping och tävlingen! Lite sena men det är som vanligt... Ska blir kul att träffa alla vänner idag! Nu håller vi tummarna för att både jag och sky kan sköta oss inne på banan.

Likes

Comments

Sorry för inga inlägg idag men jag har haft fullt upp hela dagen så jag har inte haft tid för att tänka på bloggen!
Jag vaknade faktiskt klockan 7 idag... typiskt när man får sovmorgon. Så jag och våran hund molli tog en morgonpromenad och sen åt vi frukost. Sen var jag tvungen att städa mitt rum och tvätta massa kläder. Jag och mamma åkte till stallet 13.30 och vi kom hem runt 20. Jag red en stund i paddocken och tog några småskutt inför imorgon, mockade, packade hö, ja allt det vanliga helt enkelt. Eftersom vi måste gå upp 04.45 imorgon så försökte vi göra klart allt idag så vi putsade all utrustning, packade in i tävlingskåpet, packade hönät, klippte skys man och svans och tvättade även svansen eftersom den såg förjävlig ut rent ut sagt. Så tacksam och glad för att jag har min mamma som hjälper till med så mycket! Så nu ska jag äntligen få sova, sov gott fina du och hoppas att din dag varit bra<3

Mysigaste morgonpromenaden i vårvädret

Hur skönt när man slipper rida med stora klumpiga jackor och handskar på sig?

Gjorde ett försök till att få svansen lite renare iaf...

Det tar ju emot lite när man inser hur tidigt man faktiskt ska gå upp, men det är värt det!

Likes

Comments

22.50 och jag har precis lagt mig i min säng.
Idag fick det bli kinamat (favoritmaten) efter ett väldigt lyckat ridpass! Använde även ansiktsmask från Lush, älskar den!

Likes

Comments