Foto, Jag & Max, Min helg, Min vardag

Jag tänkte skriva och berätta lite vad jag har gjort i helgen och även vad jag gjorde i torsdags.

I torsdags tog jag körkortet! Jag hade uppkörningen på morgonen, redan klockan 09:00 och uppkörningen var klar cirka 09:30. Den gick hur bra som helst och teoriprovet hade jag gjort en vecka tidigare och det gick också bra. Det känns så skönt att jag äntligen orkade ta tag i körkortet och att jag dessutom klarade det! Resten av dagen städade och tvättade jag för det mesta, men på kvällen tog jag med Ida ut på en åktur i min bil. Det kändes faktiskt inte så konstigt att köra själv för första gången som jag trodde att det skulle göra.

I fredags städade jag klart det jag inte hann städa klart i torsdags och dessutom julpyntade jag och tog fram julgranen. På kvällen kom Max och vi hade planer på att baka lussebullar, men det blev ganska sent så ingen av oss orkade göra det så vi såg på serien Ack Värmland istället. Vi åkte till både Konsum och Ica för att kolla om det fanns färdiga lussebullar, men det fanns det inte så vi fick vara utan.

I lördags åkte vi till Solbacken för att träffa våra vänner Julia och Casper och för att leta efter julklappar. Jag och Julia gick med varandra och Max och Casper gick med varandra. Efter Solbacken åkte vi till stan för att leta efter mer julklappar och vid 15-tiden åt vi tidig middag på Subway, men egentligen hade vi tänkt äta på Pinchos, men i måndags när jag skulle boka bord så var det redan fullbokat. Senare på kvällen gick vi på bio och såg Solsidan. Den var faktiskt riktigt bra! Efter bion körde jag och Max runt i stan ett tag och vi kom hem vid 00-tiden tror jag.

I söndags så gjorde vi inte så mycket. Vi såg Lyxfällan och Wahlgrens värld och åt lussebullar som vi hade åkt och köpt på Solbacken tidigare under morgonen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är jag

Välkommen till min blogg! Jag heter Miranda och är 19 år. Jag bor i norra Sverige och jag gillar att umgås med mina vänner, min pojkvän och att fotografera. Jag har gått ekonomiprogrammet med inriktning juridik och jag tog studenten nu i år. Efter studenten har jag jobbat som vikarie på ett äldreboende, men mina planer är att studera vidare till åklagare eller fastighetsmäklare.

Jag kommer skriva mycket om vad jag gör på vardagarna och helgerna, men även dela med mig av mina bilder som jag har tagit med min Nikon D3300 och min OnePlus 5.

Hoppas att du vill fortsätta följa och läsa min blogg!

Likes

Comments