Header
View tracker

Ända sedan jag såg denna prada skjorta från Fall 2016 Mens Wear, har jag varit på jakt efter något liknande. Igår sprang jag på denna bomulls skjorta på Stadsmissionen. Ett kap!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det som händer en helt vanlig onsdag är fikahäng med en tiger, Andy får också vara med på ett hörn. Hoppas er dag har varit bra.

Likes

Comments

View tracker

Min absoluta favorit designer just nu är definitivt Natalia Alaverdian för sitt egna märke A.W.A.K.E (All Wonderful Adventures Kindle Entusiasm) Jag fullkomligt älskar hur hon hittar en spännande balans mellan maskulin feminint i sina designs och bryter av med accentfärger  samtidigt som det hela kalaset kan likställas med ett konstverk.

Likes

Comments

​Så här ser jag ut denna tisdag till ära, även om bilderna visar annat så är jag inte fullt så seriös som jag ser ut. Xx Miranda

​Jacka, ​BooHoo. ​Örhänge, ​Blue Bille. ​Skjorta, ​H&M. ​Byxor, Min egna design. ​Skor, ​Beyond Retro.

Likes

Comments

​Just nu känner jag ett enormt sug efter cirka fem storlekar förstora kläder. Kasta dunjackor i XXL på mig, peppra mig med rockar i teddymaterial som tre personer skulle få plats i samtidigt, och som grädden på moset skulle jag be och få en asymmetrisk midjeväska också, tack. 

Likes

Comments

​On my mind: Denna film av skateboarder Steffen Grap och hans modell flickvänn Karo Rose för Gucci 24HourAce campaign. 


Likes

Comments

Hej kära ni, imorgon lördag kommer jag att stå vid Karlaplan och sälja mina kläder. Har haft en enorm garderobsutrensning nyligen och det är dags att plagg från bland annat Acne, Filippa K, Samso Samso, Marni och en hel del vintage hittar nya hem. Kom förbi och fynda eller bara häng mellan 11 och 15 imorrn! Tunnelbana Karlaplan. Vi ses!

Xx Miranda

Likes

Comments

Lugg, något som låter avskräckande i vissa öron, lockande i andras. Är det verkligen dösvårt att se döcool ut i, frågar jag mig själv inför varje frisörsbesök. Ska en våga den här gången. Svaret brukar bli njaa och förra gången var jag så pass feg att jag bara klippte kompromiss lugg också kallad gardinlugg. Men nu börjar det bli dags igen, ska jag våga denna gång är frågan och i så fall kommer resultatet att se ut som en femårings nya barr eller Caroline de Maigre (fingers crossed). Den som lever får se! Xx Miranda.

Bilder från min Tumblr.

Likes

Comments

*distraherar från blickar på nedbitna naglar*

Guldring, Vintage.

Likes

Comments

Hej hej hallå, så här ser jag ut idag. Hallon och Lakrits var planen i morse. Mitt begär efter rosa nu i höst har troligtvis aldrig varit så stort sedan jag gick på dagis, vet inte vem jag ska skylla på. Notera min sjukt balla vintagebräda med 40 år på nacken. Xx Miranda

​T-shirt ​Weekday. ​Byxor ​Adidas. ​Boots ​River Island. ​Bräda ​Alva

Likes

Comments