Vardag

Hade en trevlig valborg med killen. Vi åt super gott och på bilderna ovan ser ni våran gulliga mini brunch.

Likes

Comments

Outfits, Vardag

Jag älskar att köpa bikinis och är så kär i min nya orange/rosa bikini med snörning vid bröstet. Ser fram emot att använda den i sommar när man förhoppningsvis är lite solbränd.

Likes

Comments

Vardag

Här är lite av det jag fick i present när jag fyllde 18.

Likes

Comments

Jag lyssnar på dig men det finns andra saker som tar upp min uppmärksamhet. Samtidigt som du pratar med mig så tänker jag på tusen olika saker så om jag frågar vad du precis sa är inte jag ointresserad, det är bara så mycket andra saker som distraherar mig.

Jag överdriver inte, mina känslor är bara mer förstärkta än dina. När jag är ledsen så är jag JÄTTE ledsen, när jag är arg så är jag SUPER arg och när jag är glad så är jag OTROLIGT glad.

Jag bryr mig om dig även fast jag glömmer bort dig ibland. Att jag glömmer att vi skall ses är inte meningen, min hjärna är bara överfull av saker, att vi hade bestämt att vi skulle ses fick inte plats där...

Jag anstränger mig visst men jag orkar bara inte lika mycket som dig. Du kanske behöver anstränga dig 50% för att lyssna på en genomgång i skolan medans jag måste anstränga mig 100%. vilket betyder att all min energi är slut när jag kommer hem från skolan.

Jag är inte osmart, jag behöver bara någon som förklarar på mitt sätt. Du kan förklara en sak femton gånger för mig och jag kanske fortfarande inte förstår. Det handlar om HUR du säger det till mig. Strukturerade och kortfattade instruktioner funkar för mig.

Jag kan göra SÅ stora misstag, men snälla döm mig inte för de misstagen. Jag har en bristande impulskontroll och jag lever i nuet. Jag gör och säger ibland saker utan eftertanke men kan efter ett tag ångra mig väldigt mycket. När jag får en impuls reagerar jag supersnabbt och agerar utan att tänka efter.

Jag vill så mycket men ibland kan jag bara inte. Min vilja är stark, men innan jag börjar med en ny sak, till exempel en läxa från skolan så är det som att jag måste klättra över det största berget någonsin. Det tar emot något enormt och det gäller även "enkla" vardagssysslor. De flesta saker är så jobbiga att börja med men går oftast väldigt bra när jag väl klättrat över det där stora berget.

Du kan ju koncentrera dig på att sitta vid datorn i flera timmar, då kan du ju koncentrera dig på andra "viktiga" saker som läxor också? Nej så är det inte för mig. Det jag är intresserad av kan jag fastna i och hålla på med i flera timmar. Det kan nästan bli svårt för mig att avsluta något jag gillar att göra. Jag blir oftast väldigt ambitiös och duktig på dem sakerna jag känner ett stort intresse för. Jag önskar att skolan intresserade mig, för jag vet att jag hade blivit bäst i skolan då.

ADHD behöver inte synas. Bokstaven H i ADHD står för Hyperaktivitet. Min hyperaktivitet är vänd inåt och jag misstas ofta för att vara lat eller trög eftersom att min funktionsvariation inte syns på mig. Eftersom hyperaktiviteten är vänd inåt så levs inte min stress ut vilket leder till inre känslor av oro och ångest.

Likes

Comments

Min frukost i morse. En Smoothie bowl gjord på laktosfri kvarg, en banan, jordgubbar och lite hallon, toppade den med blåbär, psylliumfrön, hallon och chiafrön.

Likes

Comments

Outfits, Smink & Skönhet
SMYCKEN 
SKOR
PARFYMER
SMINK
SOLGLASÖGON
JACKOR

En lite dyrare sak tycker jag att man är värd på sin 18-årsdag. Alla sakerna tycker jag är bra presenter att ge till någon som fyller arton. Vissa saker är lite dyrare och vissa lite billigare så man kan välja sak utifrån sin egen budget.

Likes

Comments

Outfits

Till förra sommaren köpte jag ett par helvita Adidas SuperStars som nu börjar bli väldigt skitiga därför funderar jag på att köpa dem här skorna som liknar Nike Air Force. Dem är stilrena och jag älskar helvita skor, ett minus är att vita skor blir smutsiga lite väl fort.

Likes

Comments

Outfits

Hur fint är det inte med ljusblått till sommaren? För mig har "off shoulder" tröjan blivit en stor favorit. Har införskaffat mig ett antal sådana tröjor som redan kommit till användning och som nog kommer fortsätta användas i sommar.

Likes

Comments

Q&A

Här kommer en rolig tag som troligtvis visar lite mer av vem jag är och vad jag gillar osv.

Favoritserie? Gossipgirl är favoriten men jag älskar även svenska kriminalserier.

Favoritmat? Pasta! utan tvekan pasta med någon god sås.

Favoritgodis? Glass är det godaste som finns, kan äta all sorts glass för det jag älskar är typ konsistensen hihi.

Favoritaffär? För tillfället är Zara min favoritaffär, hittar alltid något där eftersom dom har typ alla typer av kläder.

Litar du på dina vänner? Ja, dem flesta litar jag ganska mycket på.

Hur många seriösa förhållanden har du haft? Två

Tycker du att ålder spelar roll i förhållanden? För mig betyder inte åldern något men jag tror att det skulle kunna komplicera till saker om det är för stor åldersskillnad? Men kärlek är starka känslor som blir svåra att ändra på när man väl fått dem.

Vad tycker du om regler? Regler är till för att brytas, skoja. Nej men regler behövs uppenbarligen? kolla på världen, det finns så sjuka människor som gör sjuka grejer.

Kan du säga allt till dina vänner? Nej det skulle jag inte säga att jag kan. Har ganska ytliga relationer när det kommer till vänner förutom med en person och han kan jag säga ALLT till.

Vad är du rädd för? Att tappa dem jag älskar, att tappa kontroll över mig själv och att aldrig få jobba med något jag verkligen brinner för.

Hur tror du att andra skulle beskriva dig? Jag skulle tro att dem flesta som känner mig skulle beskriva mig som bestämd, trogen, slarvig, busig och klok

Vad är den bästa med din personlighet? Det bästa med min personlighet är att när jag väl älskar någon eller något så älskar jag med hela mig och med alla organ i hela min kropp.

Vad får du oftast komplimanger för? Jag får oftast komplimanger för mina ögon/ögonfransar, min form på brösten typ?(haha) och min sångröst.

Likes

Comments