Header

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Idag är det måndag morgon, ny vecka för mig även sista veckan innan sportlovet. Jag ser så mycket fram emot sportlovet jag vill bara få ta de lugnt och chill ifrån skolan 1vecka. Den här skolveckan är i vilket fall ganska lugn, bortsätt från imorgon dårå.... har ett matteprov och engelskatest KUL skit....:( ajajaja sen har vi inget mer i skolan vilket är superskönt. Idag så ska jag bara till skolan och sen ska jag till frisören :D supertaggad haha men aa tänker inte berätta vad jag ska göra, ni får se sen haha! Men det kommer bli en förändring vilket jag är taggad på, jag är en sån här person som vill ha förändringar i mitt hår och typ tycker de är tråkigt att ha samma "för länge" är det bara jag???
Iaf och sen har jag dans ikväll.

Hoppas ni får en bra dag, ni är bäst kraam! :)
❤❤❤❤

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Idag är det söndag och jag ska inte göra ett shieet idag rent ut sagt, jag vaknade idag och insåg att jag har blivit förkyld asså :(! De suger och jag får skippa dansen ikväll, men det gör jag också för att jag ska kunna köra på med mitt liv "som vanligt" igen nästa vecka. Här kommer lite veckans planer nästa vecka :)!

Måndag 20/2 :
Skola till 3, Sen har jag klipp + färdtid hos min frisör 15.30 så någon (jag) får komma med snabba ryck hem ifrån skolan haha😂❤ Sen börjar min jazzdans 19.15, schemat imorgon är med andra ord väldigt tight och fullsatt så de är tur att jag hunnit tidsplanerna blogginlägg haha!

Tisdag 21/2
Skola till 3 sen läxhjälp efter de så för mig blir det skola till 4, (matte och engelska prov) och efter de har jag inga planer som tur är haha

Onsdag 22/2

Skola till 12 sen är jag danspedagog ifrån 16.45-21.15Torsdag 23/2

Skola till 3, hemmaträning efter skolan och sen bara en lugn kväll.

Fredag 24/2 :

En vanlig fredag, slutar 22 SEN ÄR DE SPORTLOV!!!!
:D

Lördag 25/2 :

Dansuppvisning i Bollan i Gävle 14.00-14.15

Söndag 26/2 :

-

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

+ Det är helg och jag ska bara ta det lung så skönt att få sova ut :)!

- Vi har matteprov i nästa vecka

+ Nästa vecka är sista veckan innan sportlovet och sen är vi lediga i 1vecka!! :D

+ På måndag ska jag till frisören för att klippa och färga håret, så taggad på en förändring!


Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Idag så har jag varit i skolan som slutade 3, idag var det faktiskt en bra skoldag vi har haft no, slöjd, svenska, engelska test och idrott, vi spelade fotboll som slutade med att jag resten av tjejerna låg på golvet och skrattade SÖNDER haha Gud men kul hade vi! Svårt att få ett bättre avslut på en skoldag helt ärligt.
Iaf nu är jag hemma och sitter och dricker mitt kaffe...såklart hehe sen om en stund så ska vi åka in till stan en snabbis och sen ska jag vara med älsklingen ikväll.❤

Hoppas ni får en bra dag, ni är bäst kram! :)
❤❤❤

Likes

Comments

Postad i: BEAUTY, NEW IN, TIPS

Superfin palett, super enkel att ta med sig när man ska iväg eftersom den har både highliter, bronzer och blush.
Finns på h&m för 149kr! TIPS ;).

Nedan ser ni även färgerna bättre :)

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag igår, det hade jag❤förutom skola till 4 så var jag med min pojkvän hela kvällen och det var super mysigt.

Men iaf dagens planer är, att jag har varit i skolan nu och precis slutat och nu ska jag fixa mig och sen fots en liten collab/fotografering med Tova @tovanss och det ska bli superkul! Sen vid 16.30 börjar min dans och så är jag danspedagog i 5h så det är dagens planer :).

Hoppas ni får en bra dag, ni är bäst kraam! :)
❤❤❤

Likes

Comments

INSTAGRAM@karlssonmiranda