Header

Postad i: VARDAG, THROW BACK
Throwback Thursday

En throwback thursday rejält bak i arkivet haha, dessa bilder är tagna i Göteborg i början av 2014, alltså gick jag i 4an gud. Minime kan man verkligen säga haha.

En funfact är att jag ÄLSKADE smink när jag var mindre, alltså gillar smink nu men jag gillade de ännu mer när jag var ifrån ca 8-11år och då hade jag betydligt mycket mer smink än vad jag har nu, jag samlade även på mig allt smink jag fick tag i HAHA. Fact 2.0 är att jag hade Youtube när jag var mindre (har också haft videofyme) där jag laddade upp sminkvideos, men DE LIGGER SÅKLART PRIVATA nu ahah! och jag har tyvärr ingen plan på att publicera de haha... dock insåg jag för typ 1månad sen att alla videos på videofyme fortfarande finns kvar och går att kolla på....pinsamt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Igår var en superkul dag, var på din dansskola hela dagen och anordnade disco och ikväll har jag dans igen!
Men alltså dehär med att blogga.. känner verkligen att jag blivit sämre på de på senaste och jag har knappt någon sid för de heller, vad ska man göra liksom? Vill verkligen inte sluta blogga men de kommer nog inte komma upp blogg inlägg så ofta just nu eftersom de är mycket i skolan och på dansen. Men iaf så tänkte jag göra en liten "veckans schema" here we go :

Måndag : So prov i skolan, skola till 3 och dans på kvällen

Tisdag : skola till 3 efter skolan ska jag nog inte göra något speciellt

Onsdag : läxa t onsdag, slutar 12 och sen dans i 4h på kvällen

Torsdag : skola, -

Fredag : no prov, helg och sen ta d lugnt hela kvällen.

Lördag : dansuppvisning på Stortorget i Gävle 12.00-13.00

Söndag : -

Likes

Comments

Postad i: TIPS, VARDAG, BILDBOMB

Idag var de exakt 1år sen jag investerade och i min systemkamera, minns den dagen så väl haha. Jag hade velat ha en systemkamera i säkert 2år innan eftersom jag alltid älskat att fota, och för ett år sen tog jag alla pengar jag hade sparat och köpte den här kameran, vilket jag inte ångar 1 sekund. Det är också sätt sjukt hur mycket jag fotat under det här året haha, här kommer några av mina favorit bilder :

Var bara tvungen att ta med den här bilden, tagen på Piccadilly Cruces i London.

Jag insåg precis att det finns OÄNDLIGT många bilder och det går inte att bara välja några haha, det finns liksom ett helt bloggarkiv att bläddra igenom, vill ni se mer Photoshoots mm så finns det i bloggkategorierna :)

Foto med : Olpympus pen E-pl7 14-42mm objektiv

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er finisar!

Hoppas alla ni mår bra idag och har haft en bra skolvecka hittills. Själv har jag haft en bra vecka och de känns som den har gått väldigt fort en sålänge. Min skoldag börjad med No vilket var förvånansvärt kul jämfört med vad de brukar vara Haha vi testade PH-värdet på massa olika saker (och åt saker..) rå potatis var mindre gott kan jag ju säga...😂
Iaf sen hade vi slöjd vilket är ett rätt chill ämne och sen hade vi svenska läsförståelse prov idag igen :( hatar oförberedda prov eftersom jag har värsta kontrollbehovet men de är bara att ta de med en nypa salt och tänka att man inte kan göra mer än sitt bästa, och det gick faktiskt bra! :), tror dock att vi kommer ha det imorgon med, men men.. sen så hade vi bara två lektioner till innan vi slutade vid 3, efter skolan har jag inte gjort något speciellt. Tänkte även göra en liten utvärdering vad jag gjort hittills i veckan och vad jag ska göra de kommande dagarna.

Måndag : hemma hela förmiddagen, och Var med älsklingen på kvällen.

Tisdag : skolan startade efter lovet och sen var jag med älsklingen på tisdagen med!

Onsdag : skola till 12, efter skolan åkte vi in till stan och sen hade jag dans hela kvällen!

Torsdag : skola till 3 och sen bara tagit de lugnt hela eftermiddagen, vilket behövdes pust..

Fredag : skola, måste plugga till so provet nästa vecka (och egentligen no provet också men men)
Och sen kolla på let's dance I guess

Lördag : Disco på med min dansskola ifrån 12.00-20.00 så kommer vara där HEELA dagen!

Söndag : plugga, och dans!

Likes

Comments

Postad i: Q/A, VARDAG
Spring tag

Favorit vår plagg?

- Älskar ljusa kläder typ en t-shirt ett par slitna jeans och min rosa bomber jacka :)

Bästa vår accessoaren ?

- Solglasögon som man bara har på huvudet eller en choker!

De ultimata vårskorna?

- Mina Vita nike air max

Är du en vår städare?

- Nej haha eller alltså jag försöker väl ha de rent året om haha..?Favorit glass?

- Min all time favvo glass är Ben&Jerry chocolate fudge brownie men om det ska vara någon lite mer "sommrig" glass jag gillar att äta tex på stranden så älskar jag dendär melon glassen och magnum strawberry and white.

Vad är det bästa med våren enligt dig?

- Helt klart att de blir varmare ute haha!

Dina favorit vårfärger?

- Vitt och rosa :)

Favoritbutik att handla vårkläder i?

- Ginatricot, H&M eller Cubus alla årstider haha!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Hoppas ni mår bra idag, själv har jag haft en bra dag :)!
Jag vaknade vid 06.00 eftersom de var skola idag, i skolan idag hände de inget speciellt mer än att vi hade ett oförberett svenska läsförståelse prov.. men de gick bra, hoppas jag haha. Iaf så slutade vi 11:50 och efter de så åkte vi in till stan för att hämta min kanin som varit inlämnad på ett zoo eftersom vi varit i Borås. Efter de så var jag hemma i någon timme innan jag gick till dansen 16.15 eftersom skulle komma tidigare för att 1-3åringarna hade dansuppvisning. Och sen var det bara de vanliga passen och den min dans :). Sen gick jag hem vid halv 9 efter de har jag duschat, ätit och nu är jag här!

Hoppas ni har haft en bra dag, kraam!
Du är bäst, ILY.
❤❤❤

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Idag har vi månads dag, 4 månader. Sjuk vad tiden går fort haha, älskar dig obeskrivligt mycket och jag är världens lyckligaste tjej som har dig i mitt liv.

❤❤❤

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments