Header

Postad i: VARDAG

Hej på er!

Idaaaag är jag hemma själv, en sånhär allmänt tråkig dag om jag ska vara helt ärlig. Jag vaknade vid 9 men rörde mig inte ur fläcken förrens typ 12.. Då jag åt frukost samt satt och sminkade mig vid köksbordet (förlåt mamma om du läser dehär..).

Iaf och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket alls, ska ta och spela in musicallys OCH städa mitt rum + packa, och juste inkluderat i att jag konstant hoppar runt som en 3åring här hemma eftersom det är 2(?!!!?) dagar till AMSTERDAAAAAM och Redbull BC one :) Yaaaas! Jag är övertaggad!

Hoppas ni får en bra dag, kraaaaam <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: OUTFITS, PHOTOSHOOT, VARDAG, BEAUTY

Hej på er! Hoppas ni mår toppen, lördag idag och detta har hit tills varit en produktiv dag för min del! Jag bestämde mig igår för att denna dag ska jag ta tag i saker och komma ikapp med allt som har och göra med sociala medier, mail och allt dedär. Så igår satt jag hela kvällen framför min mejl, vilket inte är så kul men välbehövligt.

Idag så vaknade jag vid 8, klev upp ur sängen cirkus 9 och hoppade in i duschen. Efter de satt jag ett bra tag och sminkade mig, drack mitt morgonkaffe & kollade på Nikkie totorials(lätt bästa stunden på hela dagen haha). Sen dess har jag fotat, spelat in massa musical.lys & nu ska jag städa.

Och om ca 1h bär det var till Gävle för att jag, mammsen & pappsen ska ut och äta en "födelsedags-middag" eftersom jag fyllde år i torsdags. Så det ser jag fram emot! :)

Hoppas ni får en bra dag, kraaaaam! <3

Likes

Comments

Postad i: Q/A, TIPS, Hur man får samarbeten

Hej på er!

En av de absolut vanligaste frågorna jag och många andra influensers konstant får är :

Hur får man samarbeten/Hur går de till? Hur gjorde du? mm....

Därför tänkte jag idag ge mina BÄSTA TIPS till dig som vill ha samarbeten på dina sociala medier :

1. MAILA MAILA MAILA... Men vad ska man skriva hur ska man göra då? jo.. Beskriv dig, ge en sammanfattning om dig & dina sociala medier (Instagram, blogg, snapchat you know what I mean där du vill ha samarbetet.) Vem är du? Varför ska företaget samarbeta med dig? oftast när jag mailar har jag även en plan för hur jag vill att samarbetet ska gå till, vilket är bra att ha tänkt igenom innan företaget i sin tur kommer med sina åsikter om hur de vill att hela prosiduren ska gå till. TEX.. vi låssas nu att det är ett företag som säljer träningskläder som du vill samarbeta med..

EX PÅ HUR ETT MAIL KAN SE UT :

"Hej ......(företagets namn)! Mitt namn är Miranda, jag är 14år och jag älskar att gymma .Jag driver en instagram om mitt liv & träning som heter (ditt instagram namn) med (antal följare/unika besökare) jag uppdaterar min instagram 1gång per dag. Jag tycker era kläder är asfeta! Är ni sugen på ett samarbete? Och avsluta inte med "Jag hoppas ni vill samarbeta med mig" utan istället något mer i stil med "Ser fram emot att prata vidare om hur samarbetet kan gå till!" Mm... Skicka gärna med en bild på dig i mailet också :).

Det viktigaste att komma ihåg att man

2. Måste ha skinn på näsan, trots att du tycker att du har skrivit världens bästa mail måste du kunna ta ett nej, och vara förberedd på att vissa företag svarar inte jättefort. och vissa svarar inte alls. MEN även fast du skulle få ett nej får de inte sänka ditt självförtroende. Tänk istället något i stil med "De är deras förlust, inte min." och fortsätt maila ändåå. Bara för att första företaget sa nej betyder de inte att ingen vill ha dig det finns ALLTID företag, de gäller bara att hitta de. Då går vi även in på nummer 3 som är

3. GÅ TILL MINDRE FÖRETAG

Gå inte som mindre influencer till de största företagen direkt bara för att du har sett de största youtubersarna/bloggarna med 100k+ följare samarbetat med företagen. Om du har väldigt tur kanske de går men troligaste inte, gå istället till mindre företag som UF-företag eller så hittar du ett företag som har asfeta grejer men bara inte exploderat än OCH DÄR hör av dig. ta din tid att LETA de finns hur många bra företag som helst, som bara väntar på att du ska hitta dem, MAILA & bygg dig upp!

4. MEN välj inte de fösta bästa företaget du ser, tänk igenom så att du till 100% står för det du säger och att du inte säger "Jo men dehär läppstiftet är de finaste jag sett i hela mitt liv" fast du egentligen hatar det men du har kommit överens med företaget att tala gott om produkten BIG NO NO, inget företag ska NÅGONSIN kunna köpa dina åsikter. Det får även dig att inte verka trovärdig. Med dessa tips vill jag bara säga

Lycka till <3

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er fina!

Hoppas ni mår bra idag, jag mår faktiskt jättebra. Som nämnt fyllde jag år igår, fick massa fina presenter, Vill även tacka ALLA som sa Grattis & gjorde min födelsedag super, så tack till alla er babees!

Igår vaknade jag, drog till skolan (pust) och hade spansk prov (pust haha..) men annars flöt dagen på och våran sista lektion blev inställd så vi fick sluta tidigare på min födelsedag, klagar inte haha & sen när mamma kom hem så fikade vi, åt bakelser & jag öppnade presenter.

Idag så var de halloween på skolan, vilket alltid är kul & sen slutade vi vid 2, NU ÄR DET HÖSTLOOOOOV! Vilket jag är supertaggad på eftersom det händer massa kul :DD. Iaaaf efter skolan har jag bara fixat nya klor, kollat Youtube & tagit de lugnt! :)

Kraaam på er

(Glöm inte att adda mig på snapchat om du inte redan gjort de : MIRANDALISSE, för att hänga med på mer i mitt liv :)!

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments

Postad i: VARDAG, BILDBOMB

Hej på er!

Hoppas ni alla har en haft en bra dag hittills!
Idag är det måndag och jag vaknade efter ca..15(?) alarm klockan 06.40 imorse och drog mig till skolan. Idag slutade vi vid 3 och efter de gick jag direkt till avdelningen på skolan där Mammsen jobbar för att vänta på henne så vi sen kunde åka in till stan.

Hon blev klar, vi åkte till stan, gick till djuraffären för att köpa mat till ninen (min kanin som förövrigt inte heter Ninen men Ninen är ett obligatoriskt smeknamn, iaf..) och sen fikade vi på Waynes och jag beställde för första gången på jag vet inte hur länge något annat än en mocha latte (obligatorisk). Denna gång blev de en lyx latte (tror jag den hette?) och en kladdkaka, gott.

Sen åkte vi hem, och fastnade i bilkö.. nu är vi iaf hemma och jag ska åka till dansen om cirkus 10min för 1h Jazz :)!

Kraaaaam på er <3

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Förstår att många av er undrar "Varför tog du ens paus ifrån bloggen?"

De undrar jag med, och jag önskar so bad att jag hade ett bra svar på frågan.. men det har jag inte hehe, tyvärr. Jag tappade 1. flytet med att lägga upp inlägg 2. Jag började tycka att de fanns betydligt roligare saker än bloggen 3. Jag har av olika själ velat byta tillbaka till nouw efter min tid på devote, eftersom jag tycker att nouw är en enklare plattform & att allt bara funkar enklare ocu bättre här. Men har som ni nog märkt inte lyckats få med mig mitt bloggarkiv hit (?!?) men jag ska försöka fixa den delen också. Och sen drog skolan igång samtidigt som vardagen drog igång och jag har haft massa annat att tänka på med andra ord.

Simple as that typ.

Hoppas dock att ni följt mig på andra sociala medier också, så ni inte typ trodde att jag tillfälligt dog eller något i den stilen.

Men okej så vad har hänt under tiden jag inte bloggat då?

Jag har : Förlorat en familjemedlem & varit på begravning, varit på breakdance sm i Helsingborg & på konfirmationsläger, förövrigt påbörjat året som konfirmand (om de nu var så de hette...?). Skolan har börjat HEJ LÄXOR. Jag har svenska redovisning imorgon pust, musikprov på tisdag & spanska prov på alldeles för mycket grejer, på torsdag (vilket förövrigt också råkar vara min födelsedag..) iaf och juste dansen har dragit igång också :).

Jag kom nyss hem efter ett 2h breakdance pass, vi körde 1+h battle & chyper OCH fys. därmed säger jag också Hej träningsverk.

Annars är de ända jag gjort idag att fota med @tovanss vilket var superkul! :)

<33

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments