Header
View tracker

Postad i: VARDAG

Hej på er!

Hoppas ni mår bra idag, idag är det söndag och jag tänkte göra en liten dagens lista so here we go :

Dagens mående : Bra! :)

Dagens att göra lista : Ska på dans, Aa typ de.

Dagens smink : full face makeup

Dagens frisyr : två flätor

Dagens outfit : Svarta jeans, och en grå tröja

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: VARDAG

Hej på er!

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag :). Idag så vaknade jag alldeles för sent hehe.. de vill säga 12.30... vilket är ungefär vad som händer varje gång jag inte ställer allarm..opsi.

Dagens planer är inga speciella men eftersom lördag är min "blog day" där jag sitter och fixar med inlägg till den kommande veckan så ska jag väl mest bara göra de!

Hoppas ni får en bra dag, kram på er!
❤️❤️❤️

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

1, me and my favve boy❤️, 2. Selfie ifrån igår 3, jag och Lizette på lektionen i skolan

Likes

Comments

View tracker

Postad i: VARDAG

Hej på er!

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag idag så är jag ledig, eftersom jag gjorde allt skolarbete igår vilket är sååå skönt, därför tog jag även sovmorgon idag och vaknade 10. Efter de har jag, degat runt hemma, fixat mig, tagit mitt pick & pack och dragit till pappa, och haft en liten selfie-shoot, som ni kan se ovan haha!❤️ Ska åka på utvecklingssamtal nu och ikväll ska jag bara ta det lugnt.

Hoppas ni får en bra dag kram på er!
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Hej på er!

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag, idag är det tisdag och jag inklusive resten utav hela min skola är ledig för vi har utvecklingsamtalsdagar men vi slipper inte undan om någon trodde de nejnej vi jobbar hemma phust.. med tanke på att jag har en engelska berättelse att skriva, en matte bok att jobba i, + två so, 1 idrott, no, och 1 svenskalektion att ta igen så tänker jag inte lägga till någon glad smiley efter "vara ledig"...... Jaja nu ska vi inte deppa i att vi drunknar i skolarbete för igår fick jag min nya telefon!!! Skrev aldrig om det på bloggen men iaf i onsdags beställde vi en ny telefon till mig, det blev en IPhone 7 rosegold :). Är jättenöjd över telefonen och tycker den funkar superbra. Loveee it.

Iaf idag så ska jag plugga :/!! Och sen akut kolla klart på säsong 2 av skam som ska TAS BORT IFRÅN SVT asså nej:( inte okej, och sen ikväll kommer älsklingen hit så de är kort och gått min dag, hoppas ni får en bra dag kram på er! :)

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

INSTAGRAM@karlssonmiranda