Hej jag bloggar om vardag & annat
Det finns alltid någonting att leva för <3

Senaste inläggen

Igår köpte jag ny inredning till mitt rum. Ni kan se på bilderna nedan hur det blev. :)

Denna fina lampa köpte jag på mio för 299 kr men glödlampan måste man köpa på sidan om, jag tror att glödlampan kostade 99kr. Men jag är jätte nöjd med lampan, den är så himla stilren!

Gulfatet som parfymerna står på köpte jag på lagerhouse. Jag är hur nöjd som helst! Jag har länge velat ha ett fat till parfymerna och nu har jag äntligen det! Fatet kostade 149kr tror jag.

Dessa två passar så bra ihop!

Jag köpte ramen igår på Mio, jag hade min affisch sedan tidigare men jag satte aldrig upp den på väggen eftersom att jag ville ha en guldram. Nu har jag hittat en guldram och den är äntligen uppe på väggen! Ramen kostade 199 kr.

Såhär blev resultatet, jag är så himla nöjd. Det blev så fräscht och stilrent! Detta är nu min favorit del av mitt rum, haha. ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu rullar jag hem från sundsvall, det blev en sväng in på birsta. Jag köpte inredning till mitt rum som jag kommer visa i ett annat inlägg, jag köpte även ett par byxor och en tröja!

Likes

Comments

Idag vaknade jag på rätt sida och är på världens bästa humör! Jag vaknade klockan 7 och då var jag hur pigg som helst. Riktigt skönt att vakna nu när det är så ljust ute.

Anledningen till att jag vaknade tidigt är för att jag ska till Sundsvall idag. Jag, mamma och brorsan ska till en förening idag och det blir nog också en sväng in på birsta senare på eftermiddagen.

Hoppas att ni får en bra förmiddag!

Dagens oufit är rätt så basic, ett par svarta jeans från bik bok och vit långärmad tröja från kappahl. Klocka från regal och skor från nike.

  • Vardag

Likes

Comments