Hej på er! Hur är läget idag?


Söndag.... Men en bra söndag här.

Just nu chillar jag i soffan & har nyss fyllt på vatten & mat t lilla hamstern. Och väntar på att den bruna kaninen ska flytta in. Dem är påväg och snart här! De ska bli kul.

Sen blir de bara o förbereda för imorgon.

Så vi hörs senare :)


Likes

Comments

för några år sen hade jag enorma social fobi.. Och det har kommit tillbaka..

O nu har de hänt nått så jag är rädd för massa grejer.. Tyck att jag e barnslig men ja e e rädd som fan... Så undviker stora folk massor o undviker vissa personer. Vågar ej gå ut vissa tider på dygnet själv.. E rädd för små ljud.. Rädd för vissa som e gamla bardomsvänner.. Rädd för vissa ungdomar o vissa barn i orten... Rädd för att va själv på vissa ställen... O lite mer.. O livrädd när man e ute o går när de kommer större fordon & vissa bilar...

Vissa tar inte sånt här på allvar men ja e fan rädd.. Folk undrar varför ja ej vill träffa dem men jag Vågar INTE.

Ja är rädd.. De e sanningen!

Jag skäms dagligen för mina rädslor.. Men jag kan ej styra rädslor. Jag kämpar dagligen för att bli frisk från min sociala fobi o mina rädslor....

Så snälla visa respekt!!


Kram


Likes

Comments


igår blev de pizza med familjen på kvällen och sen hem.

Idag blir de lite chill o fix för imorn och ska nog ut t familjen sen. Om jag ej tar 5km pw.


Vi hörs


Kram


Likes

Comments


Tänkte berätta lite lätt om helgen nu vad som händer för min del.

Lördag: Lite fix. Och på eftermiddagen vet jag ej än.

Söndag: En kanin kommer flytta hit. En hane. Så lägger ut bild på honom då.

Ganska lugn kul helg! ❤


Kram

Likes

Comments


Klockan är bara 12:30 och jag har redan kört 4maskiner tvätt och hunnit med en del annat på 2h.

Dagen består av först jag till sjukan och prata med en lite om mina tankar just nu. Har väldigt mkt tankar vissa perioder. Och sen ska jag ta bussen hem & käka. Ikväll blir de troligen pizza med familjen.

Hoppas ni får en bra fredag!


Kram ❤

Likes

Comments

NU har jag haft en rejäl bloggpaus men nu är jag tillbaka med ett helt förändrat liv!

När jag bloggade sist så hade jag inte djur som nu. Då hade jag hund. Men nu har jag hamster & snart 2kaniner. Men mer om dem kommer i bloggen.

Jag har blivit fast i modell foton så vid varje fint tillfälle så fotar vi lite jag & morsan!

Men vi hörs mer i bloggen framöver!


Kram

Likes

Comments

3Maskiner med tvätt är igång och nu ska jag julstäda lite. Med en hundvalp runt benen, men de går nog rätt Ok! Imorn är det äntligen julafton!!! Jag längtar.
Ikväll ska jag hem på middag hos familjen och då kommer lite gäster oxå!

Har saknat att blogga jätte mycket! En polare tyckte att jag la ut för mycket på snap och att ja skulle skaffa blogg istället. Så jag startar upp denna igen. Hoppas några läsare är kvar❤

Bjuder på en bild på Min Dexter❤

kram ❤

Likes

Comments


Det har hänt massor och pga jag bytt telefon så försvann allt med bloggen. Men nu är jag här igen!
Nu har jag blivit med unghund på 1år en hane av rottweiler & amstaff❤.
Jag och han står inför massor av träning och uppfostran. Trots jobbiga dagar ska vi klara det!
Häng med oss! Kram❤

Likes

Comments

För ungefär 1år sen levde jag i en mardröm.. Jag satt inlåst på ett så kallas ungdoms "fängelse" i Falköping! Med LVU! Varje kväll blev jag inlåst i en mörk cell utan mat & vatten & toa! Jag satt där inne blodig och gråtandes och skrek på hjälp men personalen hade låst flera tjocka dörrar så de brydde sig inte om mej! De kollade till mig en Gång o då skrek de till mig att jag skulle hålla käften!! När jag sen fick komma ut på en tom avdelning så fick jag vara i en rastgård med taggtråd stängsel! Där ute fanns till slut INGENTING! Inte ens en fotboll fick jag ha där ute pga självskadebeteende MEN jag skadade mig bara för att jag ville ut därifrån! Jag blev dagligen misshandlad av personal! Nerbrottad på golvet där en man satt över mig o höll fast mig i typ 50min! Jag kunde inte andas knappt! De slängde in mig i cellen! Trots att jag var blodig på händer o ansikte och behövde sys i armar så dumpade de mig i cellen!

Skrikandes på hjälp låg jag varje dag inne i en cell med blod överallt! De slutade med att jag fick vänta på ambulans som fick lägga om mina sår! Sen fick jag gå på toa med personal för att de skulle hålla koll på mig!

Man fick inte ha sin telefon där.. Så jag fick prata nån gång ibland med min mamma i telefon o Lena och jag grät och bad om hjälp varje gång men de fick inte hjälpa mig eftersom jag var LVU placerad av soc..

En kväll fick jag ett samtal från socialhandläggaren som berättade att jag inte fick vara kvar i Falköping och att jag nästa dag skulle flytta till Stockholm.. Jag ringde direkt min mamma i panik.. Och hon hade fått veta så hon grät! Och jag var helt förstörd för jag visste att jag inte skulle få träffa min mamma & min familj lika ofta längre.. När ja hade pratat med min totalt förstörda mamma så pratade jag med min lillebror och han grät när de åkte fort för att träffa mig en sista gång på den kvällen.. Alla 3 grät till slut.. Och sen fick jag säga hejdå till dem.. På Det boendet så försökte jag strypa mig och jag lyckades nästan trodde jag för jag hade ett grovt strypmärke runt halsen i några veckor..

Nästa dag fick jag åka med polisen till Stockholm till Freja avdelningen på nått LVU hem.. Där blev jag placerad i eget rum med toa! Allt började bra men slutade med misshandel psykiskt & fysiskt och tårar varje dag... Jag försökte hänga mig ofta men de stoppade mej!

Jag kan bara prata om detta med K o mina närmsta vänner just nu för detta e så känsligt i familjen och de senaste har jag haft sömnproblem pga detta...

Ja vill ALDRIG mer uppleva detta helvetet som var då!!

(Tårarna forsar)....

Likes

Comments

Nu har det blivit många sömnlösa nätter pga för många jobbiga tankar just nu..

Mamma har ju cancer så de e jobbigt i familjen.. Och jag har haft de rätt tufft de sista veckorna pga jobbiga saker i livet!

Nu har jag hittat min Drömkille! Han betyder allt för mig o han får mig att må bäst! Så han kommer t mig ikväll!

Och innan dess ska jag t Stan med mamsen! ❤️

Ja vill bara säga #fuckcancer

De e för många i min närhet som har cancer just nu..

Men alla stöttar varann så de går!

Kämpa kämpa kämpa, tack vare mitt K så ger jag aldrig upp igen!

Han e allt för mig!


Jag kan inte sova nu inatt tyvärr trots att jag är lite trött så går de inte! Så blir bara att vila i sängen!

Hopppas ni mår bra!


Kram❤️

Likes

Comments