ja vad kan man säga, började måla sängen för drygt 3 dagar sen och är inte klar än, sicket pill det är. Så vi fick åka och köpa nya penslar för att dom skulle passa till alla delar, så det inte blir massa klumpar och ojämt och allt vad det nu kan bli. Menmen, nu är jag inne på den nästsista gången, såå skönt ska det bli, kommer nog aldrig måla någonting igen, hade behövt förstoringsglas till vissa hörn för att se om det såg bra ut,  " tur man har halvkass syn så man har ngt att skylla på " men jag tror det blev ganska bra den här omgången iaf, men har dock en omgång kvar imr , phuphu!! 

Näe, nu blir det att sätta sig och kolla när hjärtat spelar lite wii för att sedan vänta på att tvättmaskinen ska bli klar, sen blir det kvällsmatt och dusch!

Hadet gött! 

PUSSHEJ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

dagen då vi blev till en och en dröm blev till verkligenhet, kommer aldrig glömma dom fina stunderna jag haft med dig, du är helt underbar, och jag är glad att få den chansen att få en sån fin kille som dig.. 

2011-10-01 , jag älskar dig! 

Likes

Comments

Tja, idag börjar dagen med att jag såklart ska pallra mig iväg till skolan, vilken inte är något jag är så motiverad till eftersom jag verkligen hatar att komma hit. Jag sitter ju ändå bara här och gör ingenting, och en äcklig lärare lovade att jag skulle bli klar med allt inom ett halv år bullshit säger jag bara, hon ljög mig i ansiktet ganska så ordentligt. Så nu sitter jag är och gör absolut ingenting, så funderar på att dra och ringa min handläggare som inte är allt för normal i huvudet heller, menmen, sånt är ju så normalt när det gäller sånt folk..

Ha det gött!
pusshej

Likes

Comments

 

- Idag har det varit en så rätt chill dag, riktigt gött. Vaknade runt 10:20 , sen blev det att ladda hem första sesongen av dexter » så grym han är. Så det blev att kolla på två avsnitt. Sen blev det att börja dra igång med storstädningen, riktigt gött får jag säga. Känns så himla skönt när det är rent och fräscht i lägenheten + att man mår så mycket bättre själv »  förjävla härligt asså :) 
Så nu blir det att försöka lira lite med gitarren, var änna ett tag sen nu » så får vi se hur det går / menmen, sen blir det att börja med maten lite innan 4 så den är klar tills hjärtat  kommer hem » för att sedan dra iväg till Uddevalla för att fiska med Linus & Johanna » ska bli gött :) så får man se om man får någon fisk idag :) 
 
Ha det gött 
PUSSHAJ

Likes

Comments

- Något knepig dag idag , jotack det kan man lungt säga.. Blev att dra till störda källstorp och sitta där från 09:30 till 11:30 kul liv ,nejnej.. Sen blev vi iväg skickade till näl för en röngen, och ja vad säger man det räcker att man skriver NÄL med stora bokstäver så blir det inte som man tänkt sig, Men dom sa iaf att jag hade en blödning i foten, och dom viste inte om det är brutet.. bra skit säger jag bara, så nu är mina kryckor och jag bästa vänner för ett tag. 

Sen blev det att dra till Lidköping till linus och johanna för att åka och fiska någonstans, mitt i regnet. Blev inte riktigt som vi tänkt oss, sen blev det att dra hem till dom och äta och spela lite spel. Så nu är vi hemma och har niclas och hasse på besök, sen blir det en dusch och en feting dejt med john blund! 

Ha det gött! 
PUSSHAJ!

Likes

Comments

- Tja, idag vaknade jag klockan 06.30 på en lördag l  lite sinnesjukt är det allt » Jag som har längtar efter helg  för att få sova lite längre. Men nejnej, nu vaknar jag tidigare än vad jag gör när jag ska upp till skolan på morgonen. Inte okej alls l Menmen, idag händer det la inte allt för mycket, hjärtat är och jobbar fram till klockan ett , så jag sitter la här och gör inte allt för mycket fram tills dess. / sen blir det att åka till UDDEVALLA för att fiska med Linus & Johanna  » så vi får hoppas på lite fisk den här gången tycker jag! (:  Sen senare blir det nog förmodligen att åka iväg med Emelie en sväng till vänersborg tror jag / så får vi se vad det har att erbjuda. Så får jag la prata lite med min kärlek när han kommer hem / om hur det blir med ikväll.. har inte direkt fått något vettigt svar, blir lite små mummel sådär! lite gulligt är det allt (a) menmen, nu blir det la att kolla på tv:n / film för att få tiden att gå. Annars blir det la att jag pratar med väggen l i brist på annat  »  och det är inte alls helt okej.. Blir la att försöka städa lite också, så man slipper det när man kommer hem!! är inte allt förkul att städa nu när man får ont i ryggen av att böja sig, sicka problem man kan ha / & den lilla bubblan kör riktigt race nu, helt underbart l vilken känsla man får i kroppen av att känna det :)

Jag och hjärtat kollade även på några barnvagnar i går l och vi hittade några snygga vagnar faktiskt  » lite svårt att bestämma sig för vilken man ska ha bara / sen alla dessa färger som finns blir tokig på dom. Så det blir la att åka någon annanstan för att kolla om det finns någon man fastnar för direkt så för ett bra pris. börjar änna kännas som man ska börja kolla lite saker och sånt nu  » eftersom det är 3 månader & 8 dagar kvar (a) det är inte alls långtid. Längtar lite faktiskt! (:

Näe nu ska jag gå och göra något vettigt, hadet gött
PUSSHAJ! (: 

Likes

Comments

- ja då blev det att dra en sväng till uddevalla för att kolla på ett museum med skolan, och det var la sådär. Sen blev det att vi picknickade på bryggan precis brevid, och gött väder hade vi också. Sen efter någon halvtimma sådär, så drog vi en sväng till skogspromenaden för att kolla lite, göttgött. Sen blev det att åka hem runt 12:45 tiden. Sen när vi väl var framme var det bara att vänta på bussen som går hem 20 över 2 gött segt.. Jotack!! 

Så nu är jag här hemma och vet inte vad jag ska göra , eller vad jag vill göra. Ganska jobbigt läge om jag får säga det själv. Så nu sitter jag här och väntar på att mitt hjärta ska komma hem, samtidigt som jag funderar på om det är någon snygg själ som har lust att komma på lite kaffe, men vem vet jag inte. Tänkte fråga runt lite :) 

Menmen, nu blir det svampbobfyrkan, i brist på något annat.. 

Ha det gött 

PUSSHAJ!!

Likes

Comments

- Nu börjar det allt ta sig på magen, Den första bilden med kläder på är tagen idag när jag är i vecka 26+3 Den andra bilden är tagen i vecka 19 - 20 någon gång kommer inte ihåg. Plus att jag spänner in magen pytte lite för att man ska kunna se formen på magen. Bubblan har även börjat att röra sig väldigt mycket nu när jag kommit längre in i graviditeten, känns lite mysko och läskigt så när det rör sig där inne, menmen. Det är en underbar känsla att få uppleva. 

Menmen, nu blir det film med hjärtat.. 

Ha det gött! 
PUSSHAJ

Likes

Comments

- idag firar jag och mitt underbara hjärta 11 månader, går verkligen inte att beskriva med ord hur lycklig jag är med dig. Sen första dagen då vi träffades, kände jag att det var något speciellt med dig, och det var det.  
 
Då vi blev till en ,  & en dröm blev till verklighet. - Jag älskar dig hjärtat! 

Likes

Comments

- ja trippen till norrköping, fredag till söndag blev riktigt bra. Vi hade kul & mysigt ihop. Nu är det bara att vänta tills nästa månad så drar vi igen! 


 

Likes

Comments