Header

Familjen har varit på besök i Örebro och det betyder nästan alltid massa nya saker till lägenheten och det blev det även denna gång! Det är synd bara att helgen gick så fort, det hade behövts en dag extra!
Lägenheten blev mycket ljusare nu och jag är supernöjd! Mattan jag ville ha fanns inte inne så jag fick beställa hem den i stället och det är det enda som saknas nu. En grå och betydligt större matta kommer göra jättestor skillnad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftersom vi flyttade in i lägenheten i början av december så har vi haft adventsljusstakar i fönstren, men nu när julen är över så vill jag ta bort dom. Problemet är att vi typ inte har någon belysning alls, vi har nyss satt upp lampan i hallen. Jag har länge suktat efter lamporna "Palais" från Mio men sen när jag hittade en taklampa, den här taklampan från Markslöjd "Capital tänkte jag att det är bättre att köpa något billigare att ha i fönstren och köpa någon mer statement-lampa över matbordet.

Finns så mycket jag vill köpa nytt, vill även byta ut mattan och soffbordet, men man får (tyvärr) ta en sak i taget! :)

Likes

Comments

Kom nyss hem från uni och ska snart vidare till Clara där hon ska bjuda på middag och vi ska dricka lite vin och ha mysigt! Det är paper-tider nu, om två veckor ska uppsatsen vara inlämnad och jag har ganska mycket kvar att skriva..
Tänkte visa vad jag köpt för blommor denna veckan och ett par kaktusar till mina krukor.

Likes

Comments

Nu är det några veckor sedan finsittningen var men vill ändå visa dom här bilderna. Under introduktionen utses årets faddrar och nystudenter men även några andra "pris/utmärkelser" för oss faddrar fanns det två st utöver årets faddrar och jag blev "årets klippa" så himla kul! Sofie som är general som stod på scenen när detta delades ut kollade på mig hela tiden när motiveringen lästes så fick som en pik av henne, annars hade jag ingen aning. Så himla kul att få någon sorts bekräftelse att man ändå gjort något bra!

Likes

Comments

När jag var och handlade sist så köpte jag med några tulpaner. Det blir så mycket finare och hemtrevligare med färska blommor. Dessa hittade jag billigt, 30kr för 7 tulpaner. Önskar att man alltid hade blommor hemma, men det blir mer som en lyx när man är student.

Likes

Comments

Igår var det sista kvällen på introduktionen om man inte räknar med finsittningen som är om två veckor. Det var temat full moon och utgång på Kåren. I eftermiddags träffades gruppen för lite mys, så himla härlig grupp! Törnisarna är bäst!! Här är några bilder från igår, jag tog själv inte en enda bild.. Har knappt gjort det under introduktionen alls..

Likes

Comments

Sen jag insåg hur slitet mitt hår hade blivit kunde jag inte sluta tänka på det. Det var tom olika längd på höger o vänster sida. Så i veckan bokade jag och Nelly tid hos frisören. Var flera årsedan jag klippte håret hos en frisör så tänkte att det var på tiden! Hade inte tänkt att det skulle bli så här kort men ville få bort allt slitet. Så nu är håret mycket fräschare men ganska kort.. Börjar iaf vänja mig med det nu!

Nästan exakt samma min o pose på varje bild haha, det är ju så svårt att få till en bra bild!

Likes

Comments

Gillar att ett sådant nytt filter kommit ut på snapchat som gör ögonen större, näsan mindre osv alltså förfinar en lite. Passade på att ta kort då, dock utan filter för det behöver ju inte vi ;)

Tycker om den här killen så mycket, som jag nu kan kalla min pojkvän!

Likes

Comments