MODE

| Kappa - Zara | tjocktröja - Mango | skinnkjol - Bikbok | Vans |


Skinnbyxor, skinnkjolar, allt med skinn tillsammans med Stickat av alla slag är min absoluta favorit i min garderob för tillfället. Detta är något som därav har burits en och annan gång de senaste veckorna, men oj vad jag tycker om det! Coldie but goldie.


Jag ska nu kolla på lite nyheter, dricka min kopp te och svara på mail ( i fem minuter innan jag kommer somna heh)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är det det här man kallar höst? Med te och tjocka moln hängandes i luften. Med tjocktröjor, kjol och mina finaste Santa Barbara vans (för återblickar till varmare dagar med aska i luften) på fötterna. Med inget annat är orangesprängda träd mellan grå moln och mörk tillvaro.

Vad gör man en dag man kallar höst? Man dricker sitt te i sin tjocktröja med de tjocka molnen hängandes i luften utanför. Man tar på sig sin skinnkjol, knyter på sig sina vans, går ut i den disiga världen utanför, sätter på en höstvisa i sina högtalare. Man åker in till stan, hämtar upp sina vänner, styr bilen väster ut, hoppar av vid ett café, -man säger mandeltårtan-, träffar en viss Emma. Man äter mat, macarons, surdegsbaguette, kaffe -mängder av kaffe-, brownies, sådant man kallar brunch.

Man går sedan en promenad, i en park där intill, blandad med grått och oranges. Oranges och grått. Man tar en och annan bild på sin tjocktröja, kjol och sina Santa Barbara vans. Man hoppar in i sin bil, man pratar inte så mycket, skriker lite över musiken eller sjunger med i låtar som skriker nostalgi. Man dricker rödvin äter mat med tryffel i. Man tänder ljus. Man lyssnar på musik. Det är det man kallar höst.

Likes

Comments

September till oktober. Det har blivit höst, jag har börjat skolan, inte riktigt börjat inse att med det även tillkommer plugg. Vi har beställt studentmössor, börjat fixa flak och livet känns som en enda lång nedräkning till studenten. Med vädret har även höstkappor och halsdukar fått pryda min garderob igen, lika så helgfrukostar på sängen. Pappa och jag har seglat några sista gånger för året. Mormor och morfar och jag har fikat (inte för sista gången) och ätit veganskt. Vi har gått och blivit med UF företag i skolan (följ oss på Instagram @promoteusuf, kan utlova fina bilder och ett fint flöde) och helgerna har firats med drinkkvällar och middagar. Me and my friends har passat på att åka på roadtrip lite här och var, ett och annat jobbpass har hunnits med och en MASSA syskonhäng har förgyllt mina kvällar och eftermiddagar. So far so good, än så länge har hösten varit ganska bra trots allt, keep up the good work Fall.

Likes

Comments

MAT

Det kanske inte kommer som någon surprise att jag tycker om att stå i köket, helst hela tiden och laga mina favoriträtter. Men ibland, när inspirationen sviker och jag ändå vill laga mat har jag Petra Tungården att tacka för att ha hittat en bättre sida med recept; vadfanskajaglagatillmiddag.nu . Tack till denna lagade jag och pappa därav en brutalt god svamprisotto, i lördags som var drömigt värre och en ny favoriträtt.

Likes

Comments

Saker jag har kommit att uppskatta är svartvita bilder, rödvin och att organisera runt om mig, är det så här det kännas att bli vuxen? Det jag än så länge inte känner är att vara trött på skolan. Vilket gör varje dag så mycket enklare. Det jag tycker är otroligt glad över är att hösten ännu är solig, inte äckligt kall och med mörka kvällar. Det jag är så glad att en viss Karin tycker om att fota och att en viss jag har börjat tycka om att bli fotograferad. Det jag tycker om är dessa bilderna, i svartvitt och i mitt korta hår, det jag inte förstår är varför människor tycker jag ser ut som min mamma i det.Likes

Comments

RESA

When in CPH och ni är sugna på lunch (eller ja middag för den delen) med en view bör ni ta er upp på ILLUMs rooftop. Senast jag hängde i Köpenhamn gick vi hit för att äta vita pizzor (med deg som jäst i 24h=dröm) och pasta. MEN don't worry ni kan också äta ostron och dricka champagne, eller sippa kaffe och kolla på söta baristor (eller ut mot Ströget men det är inte en riktigt lika fin vy). Så vem är sugen på att åka en vända hit med mig snarast?


Ni hittar detta på toppen av ILLUM:

Østergade 52
1001 København K

Likes

Comments

Jag lever för Ben Howard när det det är svart utanför mina fönster. Oavsett morgon, dag, kväll. Spelandes gitarr, sminkandes eller pluggandes, Ben you always there.

Jag vet inte om det Breezeblocks i sig jag har en förälskelse i eller om det är att den hittades på ett vandrarhem, i mitten av ingenstans, under en storm, någonstans utanför civilisationen på Nya Zeeland. Det kan vara det som gör att jag blir lyrisk av dig Breezeblocks.

Bob Dylan är hemma. Tack mamma och pappa för att ni alltid har spelat fin, gammal musik för mig <3

_____________________________________

Det bästa att förgylla hösten, livet med är dock mina finsiar, alltså alla sådana som är ganska underbara i mitt liv. Ni är alla bäst.

Likes

Comments

Kolla kolla vilka fina bakgrunder en kan finna här i kna. Av allt som jag har på mig kommer det mest (läs allt) från en viss Zara. Idag, onsdag. Tidigare dagar har varit fyllda av si så där ganska mycket skola och lite mindre fritid. Idag däremot VILL jag istället träna, om jag kommer träna är dock inte lika säkert att det kommer hända. Vi får se. Närmaste timmarnas planer innebär bland annat att njuta av min håltimme utan att behöva plugga. Ganska härligt.

Likes

Comments

VARDAG

Nämen kolla hur min kväll har sett ut, denna måndag. Minus de tända ljusen över hela mitt vardagsrum har det icke varit mysigt alls. Jag försöker komma på något bättre att skriva om än skola, men det är i princip det som fyller mina veckor (tillsammans med helglängtan). Än så länge känns trean ganska rolig dock OCH varje dag som går leder till en dag närmare studenten. Jag är en av de få av mina vänner som faktiskt är löjligt taggad på att få sluta skolan och göra allt på min to do list innan det är dags att plugga mer. Men mer om det i ett annat inlägg. 269 dagar tills ingen mer Matte 3b och ett visst utspring från af Chapman, ojoj tagga.

Likes

Comments

VARDAG

Kolla in mitt nya hår. Eller nya och nya, det är väl en vecka gammalt men ojoj vad jag trivs i det, 15 cm kortare och gardinlugg, det är så härligt att ha blivit av med mitt lite för långa sommarhår.

Idag, söndag och nästan med lite söndagsångest i luften. Helgen har alltså gått lite för fort med häng hos hemma Emma på fredagen för att sedan springa runt lite på stan och därefter bästis middag igår med några kompisar. Idag har istället innehållt mig sittandes med matte och religion böckerna framför näsan utöver en snabb trip för att rösta i kyrkovalet. Jag är dock en av de få som tycker om måndagar och en ny start på veckan så jag ska plugga klart och inte klaga på att helgen är slut, ny vecka=snart ny helg. Kram på er finisar.

Likes

Comments