View tracker

Jag har böjrat att jobba som distrubitör för att företag som säljer produkter inom skönhet och hälsa! Jag har fått hem ett paket med hur mycket fina saker som helst men produkten jag ska börja sälja men som också är deras bäst säljare är en tankräm och gör dina tänder vitare och den ger faktsikt äkta resultat och har inte hört någon som inte är nöjd med den!

Detta företaget jobbar med att bilderna ska vara 100% äkta så att you see what you get liksom!

Fördelarna med denna tandkrämen är att:

Det är inget blekningsmedel!

💥 Fri från peroxide

💥 Den skadar inte emaljen!

💥Super enkel att använda precis som en vanlig tandkräm!

💥 rimligt pris!¨


Kommentera här nedan eller hör av er till mig via mail ifall ni vill ha mer info om priser osv

Likes

Comments

​Gud jag skäms! Jag har verkligen varit jätte dålig på att blogga.. Det är sjukt.. Men jag har faktiskt ursäkter då jag har fått ett nytt jobb genom skönhet och hälsa. Ska göra ett helt inlägg om det!

Dessutom har jag varit sjuk och är det fortfarande.. 40 graders feber och halsen gör ont som jag vet inte vad.. Och som pricken över i så spenderade jaag hela kvällen på sjukhuset då jag har haft problem på min vänstra sida och läkarna trodde det var ngt med hjärtat så det var snabbt in på akutmottagningen igår i skräck om att jag höll på att få en hjärtattack.. Allt var iallafall bra och det var något som hänt med mina muskler, så ska kolla det nästa vecka!


Likes

Comments

Likes

Comments

Denna dagen har verkligen gått så himla bra för mig då det hänt en så rolig och spännande sak.. vill faktiskt inte dela med mig för mycket av det ännu men ska på möte imorgon och efter det släpper jag nog min stora nyhet.. hoppas ni är lika exalterade som jag är!!

Likes

Comments

Hej!
Har verkligen varit så dålig på att uppdatera men har haft annat att göra så glömde helt bort det.

Nyår firades först med att jag var hemma hos min pappa med hela min familj och bara pratade och fixade mig, runt 7 åt jag middag med fabians familj vilket var jätte mysigt,
Efter det kom några vänner över till Fabian och så firade vi nyår hemma hos honom och hade det jätte kul!
Jag somnade dock 6 på morgonen så var ju inte jätte pigg när jag vaknade 13,30 på morgonen haha. Men det är väl så det är!

Jag och Fabian firade också två år som förlovade! Känns helt sjukt att det var två årsen jag och Fabian stod på tolvslaget otroligt onyktra och han faktiskt gick ner på knä., hur gulligt? Tiden går så himla fort!

Likes

Comments

Har precis suttit och gjort mina naglar, har ganska långa naglar själv och tycker verkligen det är jätte kul att hålla på med dem. Har haft röda naglar i typ 2 månader så kände att det var dags att göra något nytt!

Likes

Comments

Alltså jag har blivit helt besatt av dessa lösögonfransar?? Stod i stress och bara plockade på mig dem fort som fan men alltså Gud? Hur snygga är inte dessa? Älskar dem verkligen, helt klart nya favoriter.
Dem heter limited edition 4663!
Inte jätte snygga bilder då dem är väl använda, slänger in en bild med dem på!!

Likes

Comments

Det första jag MÅSTE göra idag är att städa i lägenheten den är kaos!
Efter det ska jag försöka få tag på min Syv
Ringa mitt gymnasium som jag förhoppningsvis får börja i nu!
Baka muffins
Sminka och fixa mig till en kommande sak som ni förmodligen får se om någon vecka eller två..;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Och förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen!
Har ju som sagt varit på ett ski och spa hotel över jul med fabians familj och har inte bloggat då jag kände att jag ville slappna av och försöka se bort lite från sociala medier och bara umgås!

På julafton var jag och Fabian uppe vid kanske 9? Åt frukost öppnade morgon paket osv, sedan var det direkt på skidorna och snowboard för fabians del. Vi hade det jätte mysigt. Sedan åt vi lunch med hans föräldrar, sedan myste vi hela dagen var på julbord och öppnade presenter hur mysigt som helst!
Fick verkligen massa fina julklappar men känner att det är ganska oväsentligt att lägga ut just här. Det ända jag önskade mig var Therese Lindgrens bok men fick verkligen jätte mycket mer fina saker!
Iallafall det jag och Fabian fick av hans föräldrar var att gå på behandling på spat, vi badade drack smoothie blev masserade och ansiktsbehandling! Verkligen så skönt!
Är jätte tacksam för allt jag fick och för att jag hade en sådan bra dag!
Hoppas alla hade en bra julafton och ifall ni inte firade så hoppas jag iallafall att ni hade en jätte fin lördag❤️

Likes

Comments