Nämen hej igennn <33 Jag och min kompis och brorsbarn Tigra var ute mitt i natten och tog m a s s o r med bilder igår, så jag tänker att jag lägger ut några här! Kram!!

Långärmad tröja Zara, linne H&M, byxor H&M, skor Converse, örhängen Antikt Nytt & Gammalt.

Skjorta Humana, mesh-tröja ??, spetslinne Daisy Grace, byxor Levis, skor Adidas, örhängen Antikt Nytt & Gammalt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejjjj! Här kommer lite bilder på kläderna från igår, det blev massa massa jeanstyg bara, gillar sånt. Solbrillorna är från POP Stockholm, jacka från Hornstulls marknad, örhängen från Antikt Gammalt & Nytt, armband från Edblad, väska från stadsmissionen vid Nytorget, jeansskjorta från Urban Outfitters, skor från stadsmissionen & jeansen hittade jag på min morfars vind :) Tror dem är min morbrors gamla från när han var liten hahah, men dem passar perfekt! Det var nog allt! Kramm <33

Likes

Comments

Hej!! Så detta var alltså mina kläder idag. Solbrillor från POP Stockholm (världens bästa vintagebutik), avklippt mörkblå skjorta i velvet från Humana, vanlig vit t-shirt från BikBok, skärp och skor från stadsmissionen (<333) & jeans från H&M Trend. Kramm <333

Likes

Comments

Hej!! Tänkte att jag kunde försöka lägga upp lite bilder varje dag på vad jag har på mig! Kul utmaning liksom, då måste jag ju faktiskt anstränga mig lite varje dag för att ha något nytt och bra att visa upp :)

Dessa bilder är dock från igår då jag verkligen bara låg hemma i sängen (OCH fixade brun utan sol, min nya favoritgrej i hela världen). Så när jag till slut tvingade ut mig själv för att handla slängde jag bara på mig lite bekväma grejer, men det blev typ rätt bra ändå, så fotade lite.

Bara träningstights (bekvämaste plagget i världen), strumpor från Brandy Melville, Converse (40 spänn på stadsmissionen!!!??) sweatshirt från Brandy & jeansjacka köpt på second hand <3

Krammm, och ha en fin kväll!!!

Likes

Comments

Hejjj <33 Här kommer lite bilder från nu i helgen när min kompis Tora hängde med mig till Gotland. Jag har ju bott här hela mitt liv, men eftersom Tora inte varit här lika mycket så bestämde vi oss för att gå all in på turistandet, och besökte alla sevärdheter hahah. Och smyglyssnat kanske lite för mycket på Hov1 :) Det var verkligen jättekul och mysigt i alla fall, bra grej! Nu har hon dock åkte hem och det känns lite tomt, menmen!

Så det var väll det, kram på er!!

Likes

Comments

Okej så detta blir då alltså mitt första blogginlägg, kul ju!! Så jag (eller snarare min kompis Tora thihi) tänkte att det skulle vara en bra ide att börja med lite bilder på mig, men också kläder, kompisar, och annat bra jag har runt mig, så här kommer det!

Jag har aldrig bloggat tidigare så har inte 100% koll på läget än, men tänker att det kan vara kul att testa. Då och då blir det väl något längre inlägg, men mest kommer ni nog se flera lite kortare inlägg med bilder från min dag. Jag tycker att det är väldigt roligt med kläder, så mest kommer det handla om sånt :) Vi får se!

Jag heter i alla fall Miranda, är 18 år, och bor sedan 1 år tillbaks i Stockholm, på söder. Men innan det har jag bott hela mitt liv på Gotland, där jag kommer vara nu under sommaren. Men tillbaks till Stockholm! Jag går i gymnasiet (börjar 3:an) på Jensen Södra och jobbar extra i butiken på Urban Deli Nytorget. Men senaste månaden har mitt liv nästan bara handlat om min praktik på Daisy Grace (!!!!!!!!!!!!), Hanna Widell & Amanda Schulmans klädmärke som jag ser upp till massssor. Kanske kan skriva mer om det sen, men jag har haft skitkul där i alla fall! Och även fast att praktiken nu är slut för sommaren så är det lugnt, för antagligen så kommer jag fortsätta till hösten, så kul!!!

Men tanken är i alla fall att jag kommer uppdatera här en hel del nu framöver, så kolla gärna in snart igen!

Krammm <333

Likes

Comments